Sikoltozás Gradalandban

1975-ben nyitotta meg kapuit az érzelmek vidámparkja, a Lago di Garda tó partján és vált máig a legnagyobbá Olaszországban. 2005-ben az amerikai Forbes magazin a világ 5.-ik legjobb szórakoztató parkjának választotta. Az ilyen tematikus parkok egyik legfontosabb ismérve, hogy egyaránt kielégítő szolgáltatásokat tud nyújtani a gyermekkorútól a felnőtt korú vendégekig.

Gardalandvilága 3 részből áll. Az első maga a vidámpark, amit "Energy" és "Fantasy" részekre osztottak fel. A második a hotel, a harmadik pedig a föld alatti vízi világ

A vidámparkban a látogatók további, körülbelül 70 attrakciót próbálhatnak ki. Hegyi vasutak, 5G nyomást is elérő hullámvasutak, vízi kalandok, csúszdák, szabad esést szimuláló programok várják az ide látogatókat.

A vidámpark másik felét a föld alatti vízi világ alkotja, ami hihetetlen élményeket jelent látogatói számára. A Gardaland Sea Life Aquarium egy olyan utazás, ahol a látogatók felfedezhetik a bolygó legszebb édesvízi és tengeri teremtményeit. Az egymást követő tematikus környezetben, tökéletesen rekonstruálták az élőlények természetes vízi élőhelyeit.

Leginkább szokatlan és egzotikus teremtményekkel találkozhatunk, a cápáktól a tengeri csikókig.2011 tengeri újítása pedig a egy csodálatos medúza világ, ahol változatos színek és hihetetlen látvány fogadja a látogatókat. A park kialakítása nem csak egyszerű nézelődőknek tekinti a látogatókat, megtanítja őket a legérdekesebb, legfurcsább dolgokra is a tengeri élőlényekkel kapcsolatban.

Nézzük csak mi vár még itt ránk:

  • impozáns oroszlánfókák
  • óceáncsatornában figyelheti, ahogy körülveszik a cápák
  • interaktív tankokban megérinthet egy cápa tojást
  • megtekintheti a cápák és ráják etetését
  • mozi szoba érdekes videókkal a tengeri állatokról
  • körülbelül 150 tengeri élőlény fajta
  • 37 teljes tematikus akvárium


De ha ez sem lenne elég, akkor itt találhatja Európa legnagyobb 5D moziját, ami sokkal nagyobb élményt tud nyújtani, mint a 3 dimenziós változataik.

Minden évben új attrakcióval bővül a paletta, így érdemes újra és újra meglátogatni a parkot.
Képek forrásai, illetve további angol, olasz és német nyelvű információk: http://www.gardaland.it

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!