A világ legnagyobb medencéje

1013 méteres - azaz több mint egy kilométeres hosszával és 8 hektáros vízfelületével a chilei San Alfonso del Mar Resort medencéje a legnagyobb a világon. Hivatalosan 2006-ban jegyezték be a Guiness Rekordok Könyvébe.

A medence 250 millió liter vizet tartalmaz, és több hatalmas szálloda közvetlen közelében, a Csendes-óceán partján épült fel. A chilei vizek általában hidegek és veszélyesek is (leginkább a gyakori cápatámadások miatt), ezért álmodtak a beruházók a hotelek mellé egy hatalmas lagúnát kristálytiszta és állandó (26 fokos) hőmérsékletű vízzel úszáshoz, pihenéshez, vízi sportokhoz.

Az óriás medencébe az óceánból pumpálják a sós vizet, amit egy speciális eljárással megtisztítanak és felmelegítenek. A medence méreteit jól érzékelteti, hogy akár kajakozni, sőt, vitorlázni is lehet benne, de néhány apró sziget is helyet kapott rajta.

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!