Top 10 nyaralóhely Horvátországban

Ha egy csodálatos, tengerparti nyaralást szeretnénk, akkor arra kitűnő választás Horvátország. A horvát tengerpart annyira hosszú, hogy szinte biztosan találunk egy olyan öblöt, vagy partszakaszt, ami csak a miénk. A magyarok körében igen közkedvelt turista desztináció egyrészt közelsége másrészt megfizethető árai miatt.

Rovinj Nyaralás

Rovinj az Adria egyik legszebb városkája. Óvárosa, mely egy kis félszigeten, egy dombra épült, rendkívül hangulatos sikátorokkal, tengerparti éttermekkel, kávézókkal kellemes napközbeni vagy esti kikapcsolódás. Rovinj várostól délre, a parton illetve a partközeli szigeteken találhatóak Rovinj üdülőkörzetei.

Pula Nyaralás

Pula az Isztria legnépesebb városa, régióközpont. A hét dombra épült várost a turisták elsősorban római emlékei és környékének lankás strandjai miatt keresik fel. Az aréna talán a leginkább épen fennmaradt amfiteátrum a világon, de az Augustus-templom és a Sergius diadalkapu is a város méltó dísze. Fürdésre alkalmas strandok a várostól délre elhelyezkedő tengeröblökben.

Opatija Nyaralás

A Kvarner-öböl legpatinásabb üdülővárosa. Opatija pompás villái, elegáns szállodasora a legmagasabb igényeket is kielégítő idegenforgalmi kínálattal várja a látogatókat. Mindez csodálatos természeti környezettel, rendkívül kellemes mikroklímával, színvonalas és gazdag kulturális-szórakoztató programkínálattal párosul.

Rabac Nyaralás

Rabac üdülőterülete egy szép öböl partján található, ahol píneaerdők árnyában szállodák és kempingek, sziklás és homokos tengerpartok várják a nyaralókat.

Medulin Nyaralás

Medulin ismert üdülőhely az Isztriai-félsziget déli csücskén, kb. 10 km-re Pulától. Éttermek, presszók, vendéglők, kávéházak, valamint élőzenés szórakozóhelyek várják a vendégeket.

Porec Nyaralás

Porec Horvátország egyik legjobban kiépített turistaparadicsoma, a városmagtól északra és délre 10 km hosszan húzódnak az üdülők, szállodák. Gyönyörű, fallal körülvett óvárosában sétálva gótikus és barokk stílusú palotákat, ó- és középkori emlékeket találunk.

Omis Nyaralás

Gyermekes családok részére kimondottan ajánlott üdülőhely, hiszen itt található az Adria legsekélyebb része. Omis városában számtalan vendéglátóhelyet, kisebb üzletet találunk, valamint rendkívül közkedvelt a város homokos szabad strandja is.

Crikvenica Nyaralás

Crikvenica, ez a patinás fürdőhely, a horvát tengerpart egyik legszebb részén helyezkedik el. szép parkok, kávéházak és üzletek találhatók a parti sétány mentén. A környék turisztikai és természetrajzi nevezetességeinek felkeresésére is kiváló kiindulási pont.

Rab Nyaralás

Rab-sziget az egyik leglátogatottabb üdülőközpontja Horvátországnak. népszerűségének oka a rendkívül kedvező éghajlat, a szinte állandó napsütés ellenére Rab nem kopár. Az üde, zöld növényzetet a szigeten található több mint 300 édesvízi forrás élteti. Rab egyvárosos sziget. Bár a partvonalon számtalan szép öböl csábítja a látogatókat, mégis az 1800 lakosú Rab városán kívül nemigen alakult ki más nagyobb város.

Zadar Nyaralás

A 72 ezer lakosú, a "horvát Rómaként" emlegetett Zadar, vagy magyar nevén Zára Dalmácia fővárosa volt sok éven át, ma a csodás zadari riviéra központja. Szinte az összes többi horvát szigethez, és városhoz hasonlóan Zadar is egy nagy múltú (kb. 3000 éves) régi városka. Sőt, Zadar az egyik legrégebbi horvát város. Tartozott a Római Birodalomhoz, Bizánchoz, Velencéhez, a Habsburg Birodalomhoz, Olaszországhoz, Jugoszláviához, és persze Magyarországhoz is, a délszláv háború óta pedig Horvátország része.

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!