Találatok szűrése (516)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Utazás típusa
Lista nézet Táblázatos nézet

Bevezető
Ne fogjuk a vízipipára, se a hibiszkusz teára, se a fűszerek mindent átható illatára. Egyiptom tényleg annyira varázslatos, mint ahogyan azt az idelátogató turista már a reptéren érezni fogja. A történelem legmisztikusabb emlékei, a Vörös-tenger lélegzetelállító élővilága, egy hajóút a Níluson, Luxor és Hurghada mind örök életre szóló emlékekkel gazdagítják az utazót.

Szinte mindenki álma közt szerepel, hogy életében legalább egyszer eljusson Egyiptomba, hogy lássa a Gisai Piramisokat, Luxor csodálatos emlékeit, a Karnaki templomot, a Hatsepsut templomot, a Királyok-völgyét, hogy hajózzon egyet a Nílus folyón, s mindezek mellett egy nagyszerű tengerparti nyaralásban is részesülhessen. De azok, akik a csodálatos víz alatti élővilágban szeretnének gyönyörködni, azok is jó helyen járnak, hiszen a Vörös-tenger az egyik legszínesebb, legcsodálatosabb a maga színes halaival, korallzátonyaival. És ez még nem minden, hiszen a Fáraók-földje még ennél is sokkal többet kínál. Most itt a remek alkalom, hogy valóra váltsa álmait, és részt vegyen egy felejthetetlen tengerparti nyaraláson, vagy egy egyiptomi körutazáson.

Aki az egyiptomi tengerparti nyaralás mellett dönt, az két népszerű üdülőparadicsom közül választhat, ezek pedig Hurghada és Sharm el Sheikh. Mindkét tengerparton remek minőségű, három-, négy és ötcsillagos szállodák közül választhat, mindegyik hotelben all inclusive vagy a még ennél is többet kínáló, ultra all inclusive ellátást kaphatnak a vendégek. Így ajánlataink között szinte mindenki megtalálja azt, ami a leginkább megfelel igényeinek. Legyen szó remek minőségű tengerparti nyaralásról, szinte luxus színvonalú hotelekben, vagy felejthetetlen egyiptomi körutazásról. Aki pedig nem tud dönteni, a nyaralás és a látnivalók megtekintése között, annak a tengerparti nyaralás az ajánlott, hiszen a számos fakultatív kirándulásnak köszönhetően így is megtekintheti az egyiptomi látnivalók egy részét.

Nyaralás Hurghadán
Kristálytiszta víz, szikrázó napsütés, mesés tengerpart és csodálatos víz alatti élővilág – ez az, ami vár azokra, akik úgy döntenek, befizetnek egy hurghadai tengerparti nyaralásra. De ez még csak egy kis ízelítő, hiszen az egyik legnépszerűbb egyiptomi nyaralóhely számos élménnyel, hangulatos kávézókkal, nagyszerű minőségű szállodákkal, szolgáltatásokkal, gazdag all inclusive vagy ultra all inclusive programmal várja a turistákat.

S ha Egyiptom, akkor nem maradhatnak ki a bazárok sem, külön élményt jelent egy jó üzlettel záruló alkudozás a helyi árusokkal, de szintén kihagyhatatlan program egy kellemes este egy vízipipa és finom kávé társaságában, de a felszíni búvárkodás sem maradhat ki a programok közül. Ez utóbbira a világon az egyik legjobb hely éppen Hurghada, hiszen éppen a Vörös-tenger büszkélkedik a világ legszínesebb víz alatti élővilágával, itt biztosan nem fog unatkozni. S ha a nyaralás mellett szeretné megnézni Egyiptom kulturális, történelmi nevezetességeit, akkor is számos ajánlat közül válogathat, hiszen gazdag fakultatív kirándulási ajánlataink közül választhatja ki azt a programot, amelyik leginkább felkeltette érdeklődését. Legyen szó luxori vagy kairói kirándulásról, jeep safariról, hajókirándulásról vagy delfin-showról, ajánlataink között mindegyiket megtalálja.

Nyaralás Sharm El Sheikh-en
A napközbeni tengerparti fürdőzés és a vacsora után este érdemes kimenni a városközpontba, azaz a Naama Bay-re, ahol számos kávézó, étterem várja a turistákat. Itt remek lehetőség nyílik arra, hogy egy finom török kávé társaságában kipróbálja az egyik helyi jellegzetességet, a különböző gyümölcsös ízesítésű vízipipát. De ugyanitt számos lehetőség kínálkozik a vásárlásra – ne feledje, Egyiptomban nemcsak érdemes, de szinte kötelező is az alkudozás. S ha ügyesen csinálja, akkor a lehető legalacsonyabb áron viheti haza a kiszemelt terméket.

Sharm el Sheikh egy igazi búvárparadicsom, de ez az egyik legjobb hely a felszíni búvárkodás szerelmeseinek is. A csodás korallok, a szivárvány minden színében pompázó halak látványa lenyűgöző – éppen ezért szinte bűn otthon hagyni a felszíni búvárfelszerelést. Aki pedig a nagyszerű nyaralás mellett szeretné megtekinti Egyiptom történelmi, kulturális látnivalóit, a fakultatív kirándulások közt az is számos program közül válogathat.

Időjárás
Egyiptom Észak-Afrika szubtrópusi övezetében fekszik, tehát az éghajlat sivatagi. Forró nyarak és enyhe telek jellemzik. A Földközi-tenger partvidékét és a Nílus deltatorkolatát kivéve Egyiptomban egész évben száraz és forró az időjárás. Három évszakot különböztetünk meg. A telet, amely november 15.-től március 15.-ig tart, az úgynevezett első nyarat, március 15.-től július közepéig és a második nyarat, amely július közepétől november 15.-ig tart. Az egyiptomi utazásra a tél és az első nyár a legalkalmasabb időpont, ekkor még elviselhető a hőmérséklet. A legoptimálisabb időpont a látványosságok felkeresésére és magára az utazásra az október-április közötti időszak. A kellemetlen forróság nagyjából július közepén köszönt be.

Egyiptom területére jellemző a száraz, forró szél, ami főleg az első nyár kezdetén alakulnak ki. Finom homokot sodornak magukkal, sok turistának okozva ezzel egészségügyi problémákat. A Vörös-tenger partján ez a szél fagyos szellő formájában jelenhet meg.

Közlekedés
Egyiptomban autóval közlekedni felér egy kalandtúrával. A városokban gyakorlatilag állandóan dugó van, a sofőrök folyamatosan dudálnak, látszólag teljes a káosz. Az úthálózat minősége változó és benzinkutat sem könnyű találni. Ha gyalogosan vágunk neki a városnézésnek, és életveszélyben érezzük magunkat az úton való átkelésnél, valószínűleg igazunk lesz. Lessük el a helyiektől a titkos kézmozdulatot, amelyre meglepő módon általában „zebra” nyílik az autóáradatban.

A városi tömegközlekedésnek jellemzően három fő formája van: a helyi járat, az iránytaxi vagy minibusz, és a taxi. A helyi járat már önmagában egy turistalátványosság, semmiképpen se hagyjuk ki. Előbbi kettő végállomásaira úgy bukkanhatunk, ha követjük a tömeget, vagy a kiabálást. Menetrendre ne számítsunk, se fix megállókra, bármikor jelezhetjük a sofőrnek, hogy le szeretnénk szállni, a helyi járatról pedig akár le is ugorhatunk menet közben. Az értékeinkre azonban nagyon vigyázzunk, ha buszra szállunk, mert mindig csurig vannak. Az sem kizárt, hogy csak az ajtóban lógva fogunk felférni. A taxi jóval kényelmesebb utazási eszköz, a menetdíjban azonban előre állapodjunk meg a sofőrre, különben meglepetés érhet minket. Ne lepődjünk meg, ha a dugóban ácsorogva egyszercsak behuppan mellénk egy helybéli, aki ugyan abba az irányba tart, mint mi. Taxizni egyébként kulturális élmény is: egy ajándékbolt kínálatával is vetekszik néha az a csecsebecse mennyiség, amit egy-egy sofőr felhalmoz az autójában.

A városok külső kerületeibe és a reptérre modern, légkondicionált buszokkal juthatunk el, amelyekre csak annyi utas szállhat fel, ahány ülőhely van, így tömeg biztosan nincs ezeken a járatokon, ellenben Korán-idézeteket nagy valószínűséggel hallgathatunk majd.

Egyiptom 87 repülőterének többsége katonai célokat szolgál, de a nagyvárosokba könnyedén eljuthatunk légiközlekedéssel is. Egyiptom nemzeti légitársasága az Egypt Air, amelynek belföldi és külföldi járatain egyaránt modern, nemzetközi színvonalú, jól karbantartott gépekkel utazhatunk, de működnek kisebb magántársaságok is charter gépekkel.

Az országban kiterjedt a vasúthálózat is, és bár a vagonokra ráférne egy felújítás és alapos takarítás, kifejezetten olcsó közlekedési formáról van szó.

Egészségügy
Kötelezően előírt védőoltás nincs, de ajánlott a Hepatitis A, a gyermekbénulás, a tetanusz, a hastífusz és a veszettség elleni oltás, illetve a malária-tabletta szedése utazás előtt. A közegészségügyi ellátás Egyiptomban hiányos, ezért csak magasrendű biztosítással induljunk el, hogy szükség esetén szóba álljanak velünk a jobb kórházakban.

Ne együnk hámozatlan gyümölcsöt, ne igyunk a csapvízből, lehetőleg jégkockát se kérjünk sehol, mert általában csapvízből van. A Nílusban való megmártózás pedig csak egészségügyi szempontból kalandos, semmiképpen nem javasoljuk.

Ünnepek

 • Február 4.: ’Mouled El-Nabawi’, Mohamed próféta születésnapja
 • Április 14.: ’Shamm El-Nesszim’, a tavasz kezdetének ünnepe (tradicionális, ókori ünnep)
 • Április 15.: Kopt húsvét (keresztény ünnep, a hivatalok nyitva vannak)
 • Április 25.: A Sínai felszabadulás ünnepe
 • Május 1.: A munka ünnepe
 • Július 23.: Az 1952-es forradalom ünnepe
 • Október 6.: Az egyiptomi hadsereg napja
 • Augusztus 19-21.: ’Eid el-Fitr', kis Bajram, a Ramadán böjti hónap végén (iszlám vallási ünnep)
 • Október 26.: ’Eid elAdha’ nagy Bajram (iszlám vallási ünnep)


Közbiztonság
Egyiptom alapvetően biztonságos úticél a magyar turista számára, a szokásos elővigyázatosság azonban mindenhol fontos, különösen a turisták által kedvelt látványosságok környékén. Folyamatosan figyeljük a helyi sajtót. Fokozott óvatosság szükséges a következő területeken:
-    Sínai-félsziget északi és belső területei, de a nagy üdülőövezetek biztonságosak
-    Kairó: kerüljük az esetleges tömegmegmozdulásokat, különösen a Tahrír-teret és környékét
-    Felső-Egyiptom, Luxor környékére csak szervezetten vagy konvojban utazzunk
-    Szuez, Ismailiya, Port Said: folyamatos tömegmegmozdulásokra lehet számítani

Nyitvatartások

 • A hivatalos munkahét szombattól szerdáig tart, 8:30-14:00 és 17:00-20:00 között
 • Csütörtök, péntek: bankok, hivatalok, bazárok zárva
 • Kisebb üzletek, pénzváltók: még csütörtökön, pénteken is késő éjszakáig nyitva vannakPéntek: törvényes munkaszüneti nap
 • A repülőterek és szállodák kirendeltségei minden nap üzemelnek éjjel-nappal
 • Gízai piramisok: 8:00-17:30, piramis kamrák 8:00-16:00
 • Saqqara: 8:00-17:00
A város vagy tájegység klímatáblázatának megtekintéséhez kérjük, válasszon az alábbi listából!
Az aktuális időjárási előrejelzés megtekintéséhez a Weather Underground-ot vagy a weather.com oldalakat ajánljuk.

Kairó
Időjárás adatai

Hónapok
Nappali hőmérséklet
Éjszakai hőmérséklet
Vízhőmérséklet
Napsütéses órák
Csapadékos napok
Átlagos csapadék (mm)
 • JAN
 • FEBR
 • MÁRC
 • ÁPR
 • MÁJ
 • JÚN
 • JÚL
 • AUG
 • SZEPT
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 20°
 • 22°
 • 25°
 • 29°
 • 33°
 • 35°
 • 36°
 • 35°
 • 33°
 • 31°
 • 25°
 • 21°
 • 11°
 • 14°
 • 17°
 • 20°
 • 22°
 • 22°
 • 20°
 • 18°
 • 14°
 • 10°
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 12
 • 12
 • 11
 • 10
 • 8
 • 7
 • 1
 • 1
 • 1
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • 1
 • 1
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Tipp: Ha a táblázatban egy adott hónapban 10 esős napot lát, az nem feltétlenül jelenti, hogy 10 napon keresztül esik is. Az értékekkel kapcsolatos megjegyzésünket az egér kurzorral a táblázat cím oszlopának feliratai fölé állítva olvashatja el!

Megjegyzés: Az adatok tájékoztató jellegűek, azokért felelősséget nem tudunk vállalni! Mi is emberek vagyunk. Kérjük, írja meg nekünk az címre, ha nyilvánvaló elírást talált!

Egyiptomi utazás

Hasznos címek, telefonszámok

Nagykövetség:
Cím: Kairó, 29. Mohamed Mazhar Str., Zamalek
Előhívó: +20-2
Telefon: 2735-6478, 2735-8659, 2735-8634, 2737-0019
Ügyelet: +20-12-6575-198
Munkaidőn kívül, vészhelyzetben: 012-6575-198 (Egyiptomból)
Fax: +20-2-2735-8648
Rendkívüli és meghatalmazott nagykövet: dr. Kveck Péter
E-mail: mission.cai@mfa.gov.hu
Honlap: www.mfa.gov.hu/emb/cairo

•    Turistarendőrség: 126
•    Tűzoltóság: 180
•    Mentők: 123
•    Rendőrség: 122
•    Telefonos idegenvezetés: 140
•    Kairói reptéri buszjárat: 19970
•    Gázvészhelyzet: 129

Beutazási szabályok:
Hazautazástól számított 6 hónapig érvényes útlevél, valamint vízum szükséges, mely irodánkon keresztül szerezhető be. Egyéni vagy telepített vízum nélkül az utazást nem garantáljuk. Egyiptomba érkezés után hét napon belül be kell jelentkezni a rendőrségen. A szállodák vendégeink részére elintézik ezt a hivatalos formaságot. A vámmentesen bevihető mennyiség dohányáruból 10 doboz cigaretta, 25 db szivar vagy 200 gramm dohány, maximum 1 liter szeszesital, valamint a személyes használatra szóló parfüm mennyiség. Személyes ékszereket és más értékes tárgyakat (videokamera) a beutazáskor be kell jelenteni, ezeket aztán az útlevélbe is bevezetik.

Hivatalos pénznem:
Egyiptomi font LE (kb. 1 LE=40 HUF, 1 USD=5,5 LE, 1 EUR=7,4 LE), váltópénzük a piaszter, pénzváltás bankokban, szállodákban javasolt. Hitelkártyákat, utazási csekkeket a legtöbb szálloda és bank elfogad. Az egyiptomi font nem konvertibilis, csak Egyiptomban váltható, az országból való ki és bevitele TILOS! Kérjük a zökkenőmentes hazautazás érdekében indulás előtt váltsák vissza konvertibilis valutára a megmaradt fontot.

Vallás és nyelvek:
Egyiptom lakosságának 80%-a szunnita mohamedán, 20%-a kopt keresztény. Egyiptomban az arab nyelv egyik dialektusát beszélik, az állami nyelv azonban mégis az irodalmi arab. Az arab betűket jobbról balra írják, a számjegyeket viszont balról jobbra. Hogy el tudjuk olvasni mindenekelőtt a pénzérmék értékét, ajánlatos megjegyezni az arab országokban használatos számjegyeket. A hivatalos nyelv az arab, de üdülőterületeken beszélik az angol, német és francia és orosz nyelvet.

Hálózati feszültség:
230 V, az európai normának megfelelően, a konnektorok szabványa azonban eltérhet a magyartól.

Egészség:
Kötelező védőoltás nincs. Csapvíz nem fogyasztható! Lehetőleg kerüljék a jeges italokat, a hámozatlan gyümölcsöket és a zöld salátákat, nyers ételeket! Hasmenés legtöbbször a kimerültség, a szokatlan konyha, a túlságosan hideg italok és a klímaváltozás következménye. Elkerülése érdekében palackozott italok fogyasztását javasoljuk, valamint tüneti kezelésére való felkészülés úti házi patika öszszeállításával: egy-egy gyógyszer bélbetegségek, láz, megfázás, keringési rendellenességek ellen, rovarcsípés elleni szer, kötszerek, valamint magas fényvédő faktorú napkrém. érdemes betegségbiztosítást kötni, mivel az orvosi ellátás drága az üdülőhelyeken.

Devizaszabályok:
Tetszőleges konvertibilis valuta korlátlanul bevihető, kivitele csak a bevitt értékig lehetséges.

Ruházat:
Ajánlatos a könnyű len-, pamutruházat, a kényelmes cipő, fejfedő, napszemüveg, papucs, valamint a hűvösebb estékre melegebb ruhadarab. Mecsetek látogatásakor az iszlám országok szigorú erkölcsi szokásai miatt tiltott a sort, valamint a miniszoknya és a kivágott női ruha viselete.

Helyi idő: + 1 óra Magyarországhoz viszonyítva.

Telefon, posta:
Egyiptom hívószáma: 0020, hazatelefonáláskor Magyarország 0036 hívószámmal hívható. A nyilvános telefonkészülékek száma csekély. A mobiltelefon kivihető, de a lefedettség nem teljes. A legmegbízhatóbb módon a nagy szállodák és a repülőtér postaládáit ürítik. A küldemények 8-10 nap alatt érnek célba.

Fényképezés, filmezés:
Katonai létesítményektől, hidaktól és kikötőktől eltekintve mindenhol szabad fényképezőgéppel vagy videokamerával külső felvételeket készíteni. Tilos azonban fényképezni az Egyiptomi, a Kopt, az Iszlám, valamint a Luxori Múzeumban, továbbá az összes thébai és szakkarai sírkamrában. A fényképezési tilalmat ne szegjék meg, a villanófény árt a falfestményeknek! Aki embereket szeretne fényképezni, tegye azt tapintattal – különösen a mecsetekben és a szegénynegyedekben – előtte kérjen engedélyt.

Baksis:
A borravaló Egyiptomban a dolgok természetes velejárója, elfogadott szokás, ami nagyban megkönnyíti az ügyintézés menetét. Extra szolgáltatások előtt nyithat ki kapukat. Összege általában 5-10%, a helyi idegenvezetőktől, a szállodák személyzetén át a legcsekélyebb szolgáltatásokért is elvárják. A társas utaknál itthon, az utazás megkezdése előtt kerül befizetésre egy összeg ennek céljából (szervizdíj), irodánk gondoskodik annak elosztásáról, mely értelemszerűen nem azonos az éttermi fogyasztásnál illendő vagy az extra kiszolgálásért „járó“ borravalóval. Megértésüket előre is köszönjük!

Programok, vásárlás:
Bizonyos ünnepek befolyásolhatják a programok időrendjét, egyes helyszíneken a helyi szabályok nem teszik lehetővé magyar idegenvezető közreműködését (pl.: Egyiptomi Múzeum, királyi sírok). A városnéző programok szinte mindig vásárlási lehetőséggel egészülnek ki (papirusz, alabástrom, illatszer), amely nem kötelező, de rövid pihenést és egyedi színfoltot jelentenek a feszített programban. Vásárláskor illik alkudni az árakból. Bazárban, utcai árusoknál ételt és nem palackozott italokat ne vegyenek! Az éttermek és szállodák, valamint a kulturált üzletek árai elfogadhatóak és áruik is megbízható minőségűek. Tájékoztató jellegű árak: palackozott víz: 3-4 Font, helyi Stella sör: 8-10 Font, export Stella: 17- 20 Font, 1 cs. kétszersült: 1,5 Font.

Nyitva tartási idő, ünnep:
A normál munkahét Egyiptomban szombattól szerdáig tart, ezért csütörtöki és pénteki napokon a bankok, hivatalok, bazárok zárva tartanak, néha szombaton is. A kisebb üzletek, pénzváltók viszont gyakran éjfélig is nyitva tartanak. Péntek a törvényes munkaszüneti nap. Általában naponta 08.30- 14.00 és 17.00-20.00 között tart a munkaidő, a ramadán alatt ez változhat. A repülőtéren és a nagy szállodákban működő kirendeltségek minden nap üzemelnek, gyakran éjjel-nappal.

Szállodák, szállodahajók:
Besorolásuk eltér a megszokott, európai standard besorolásoktól. A szobák elosztásának joga a szállodákat illeti, a külön kívánságokat továbbítjuk. A kikötőben a hajók egymás mellett párhuzamosan állnak, így a hajóra szállás más hajókon történő keresztülhaladással oldható meg. Esténként a motorok zaja és az esti programok zenéje zavaró lehet. A szállodáknál leírt tudnivalók itt is érvényesek. A szállodai szobák megszokott méreténél kisebb kabinokkal kell számolniuk, ezért pótágyon csak egy 12 éven aluli gyermek helyezhető el.

All inclusive szolgáltatások:
Többnyire a szállodák saját szervezésű programjain (sport, vetélkedők, animáció) történő díjtalan részvételt jelentik, valamint egyes sporteszközök használatát (ez szállodánként eltérő lehet). Nem tartalmazzák viszont a különféle vízisportokat, motorizált sporteszközöket, fitnesz, wellness szolgáltatásokat.

Minibár:
A szállodák többségében hűtőszekrény is található a szobákban, amit kérésre feltöltenek – térítés ellenében, így minibárként is szolgál.

Strandhasználat:
Egyiptomban a szállodák többsége rendelkezik saját partszakasszal, ezért a medencénél és a strandokon a napernyőket, napágyakat ingyenesen vehetik igénybe. Strandtörülközőket a recepción is lehet bérelni.

Zsilipezés:
A hajóutak során átkelnek az Esna-i zsilipen. A forgalom igen nagy, ezért időnként torlódásra lehet számítani. A Nílus különösen alacsony vízállása esetén (januárban és júniusban) a program változhat, egy-egy szakaszon csak autóbusszal folytathatják útjukat, vagy hajó helyett szállodában lesz az elhelyezés, a várakozási időt rövidítendő

Abu Simbel:
A repülőgépes túra és a normál program átalakításával, helyi angol nyelvű kísérővel működik Részvételi szándékát kérjük előre egyeztesse irodánkkal. A történelmi autóbuszos túrához magyar idegenvezetőt biztosítunk a megadott létszám felett.

Taxi:
Kairóban a taxi a legkényelmesebb közlekedési eszköz. Noha a városi tulajdonban lévő fekete-fehér taxiknak van taxaméterük, a viteldíjat az idegennek előre ki kell alkudnia. Megszokott dolog, hogy az egy irányba tartók közül többen is

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!