Ismerjétek meg Gandalfot az utazó cicát!

A 2 éves szibériai cica jobban élvezi az utazást, mint ahogy azt egy macskától várnánk! Sőt ez annyira igaz, hogy az instagram képek alapján még könnyen féltékenyek is lehetünk rá.

Az eredetileg szobacicaként élő kandúrt a gazdái már pár hetes korában magukkal vitték utazásaikra, és egyszerűen imádta a felfedezés örömét! Sőt, amint lekerül róla a póráz, alig várja mikor jön egy újabb kaland, amiben részt vehet!

- Ő egyszerűen imád utazni, eddig 2 országban és 8 államban járt a nem mindennapi életet élő cica- meséli a szintén utazni imádó gazdi.

Gandalf gazdái 2016 ban Új-Zélandra költöznek, szóval a nagy utazás és kaland még csak most kezdődik számukra! :)

 

Forrás: Boredpanda

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!