Ciprus - Napsütés és tenger

Fürdesse meg lábujjait a meleg homokban, élvezze, ahogy a nap felmelegíti a bőrét, miközben Ön a Földközi-tenger kékjében gyönyörködik. A ciprusi tengerparti nyaralásnak nincs párja!

A végtelen ciprusi tengerparton mindenki megtalálja a számítását, akár csendes eldugott kis öblöt, akár mozgalmas üdülőhelyet, homokos strandot vagy sziklás partszakaszt keres. Finom homokjáról híres a keleti part, ahol a sekély víz türkizszínű. A sziklákkal tarkított, mélyvízű öblök ideális merülőhelyek a búvárok és könnyűbúvárok (snorkelezők) számára is. A déli tengerpart hosszú, homokos szakaszain jókat lehet sétálni vagy kocogni telente, míg a nyugati part eldugott öblei azokra várnak, akik csendet és magányt keresnek.

A napozás mellett azért rengeteg dolog miatt érdemes Ciprusra jönni nyaralni. Rengeteg sportolási lehetőség közül válogathatunk, a vízi sportok kínálata különösen gazdag. Aki izgalmat keres, menjen el a vízi vidámparkba, ha extrém szenzációra vágyik, várja a bungee jumping. A kristálytiszta tenger víz alatti világának varázsát búvárkodással érdemes felfedezni. A széllovasokat és a vitorlázókat egész évben várja a sziget, hála az állandó légmozgásnak és a csendes, kiszámítható tengernek. A partközeli hajókirándulás és a mélytengeri horgászat szintén népszerű szórakozás. A szigetről akár a környező országok felfedezésére is indulhat hajóval.

Cipruson rengeteg érdekes dolog történik egész évben, a kulturális eseményektől a jeles sportolókat felvonultató versenyekig, a görög ortodox egyház látványos vallási fesztiváljaitól a komoly tudományos konferenciákig. Meg fog lepődni, mennyi érdekes dolog vár itt Önre!

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!