A város, ami soha nem alszik

New York kortalan és varázslatos, rengeteg látnivalóval és kulturális attrakcióval. A metropolisz olvasztótégelyként egyesíti, változatos lakóinak tradícióit egyetlen hömpölygő színes kavalkádba, ami meghatározza a városra jellemző, semmi mással össze nem keverhető, igazi nagyvárosi életérzést.

A sárga taxifolyam, a Time Square neon fényei, a Szabadságszobor a Liberty Island-en, a Central Park hívogatóan puha gyepszőnyege,- amely óázisként nyújt kikapcsolódást a zöld övezetre vágyóknak- mind- mind csak egy kis szeletét képezik mindannak az élménynek, amit ez a különleges, ikonikus város a látógatónak kínál.

Az ideérkezőt, biztosan megfertőzi ez a fajta "impulzív lüktetés" és a végén jóllehet maga is "holdkórossá" válik, csakúgy mint maga város, ami soha nem alszik.

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!