A Familypark Neusiedlersee

Hercegnő, kalóz, kalandor, felfedező vagy csupán szórakozni vágyó vagy? Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában mindenki garantáltan megtalálja a neki való kikapcsolódási lehetőséget! A park több mint 140.000 m²-en terül el. Garantált egésznapos móka az almarepüléstől a zegzugos mocsárvárig.

A különféle járművek, mászási lehetőségek, pihenők, elektronikus színházak, mesék és éttermek színes kavalkádja négy különböző témakörben várja a látogatókat, mindenkinek a megfelelő ajánlatot kínálva. Minden évben újra és újra meglepik vendégeiket, és csillogóvá varázsolják a gyerekszemeket. A Familypark Neusiedlersee-ben valóra válnak az álmok!

Szédítő és lélegzetelállító! 2013 júniusától újabb látványos attrakció várja a vendégeket: új családi hullámvasút, a Rattenmühle! Irány tehát az öreg malom, ahol a sebesség szó szerint szé-dí-tő! Suhanás, száguldás, izgalom, kicsiknek és nagyoknak egyaránt szívet dobogtató!

Familypark térkép

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!