Tunézia legszebb nyaralóhelyei

Tunézia számos arcát mutatja az országba látogató turistáknak. Háromezer éves történelmének, egyedi kultúrájának ékes bizonyítékai Hammamet és Sousse medinái, El Jem amfiteátruma, a berberek lakta Matmatai barlangok. Idegenforgalmi létesítményei, jól kiépített infrastruktúrája, nyugati színvonalú szállodái mellett a tunéziaiak szívélyes vendégszeretete, ami garancia egy felejthetetlen nyaraláshoz. A magyar nyaralókaz alábbi tunéziai tengerpartokra, tengerparti üdülővárosokra esküsznek.

Mahdia

Mahdia Tunézia nyaralás tengerpart

Tunézia középső részén, a Cap Afrique félszigeten fekvő Mahdia, a modern turistaközpont és halászkikötő. A város neve az arab „Mahdi” személynévből származik. Mahdia a Földközi-tenger keleti partvidékén terül el, 200 km-re Tunisztól és 60 km-re Sousse-tól, kalandos múltjának köszönhetően gyöngyszemként bújik meg Sousse és Sfax között.

Nyaralás Mahdián

 

Port el Kantaoui

Port el Kantaoui Tunézia nyaralás tengerpart

A mór stílusban épült Port El Kantaoui luxuskikötője igazán elbűvöli a látogatókat, Macskaköves partja, mesés hajói, hangulatos éttermei, kávézói mindenkit bámulatba ejtenek. Tengerpartján szállodák egész sora húzódik, melyekben az utazó felejthetetlen élményekkel gazdagodhat. Semmiképpen nem szabad kihagyni egy tartalmas tengerparti sétát a hosszan elnyúló homokos tengerparton. A kikötő zenélővilágító szökőkútja este a legcsodálatosabb!

Nyaralás Port El Kantaoui-ban

 

Sousse

sousse nyaralás tengerpart

Sousse a "Sahel gyöngyszeme", Tunézia harmadik legnagyobb városa és egyben legismertebb idegenforgalmi központja. A városkép igazán sokszínű, hiszen sok nép építészeti stílusa keveredik benne - kezdve a főniciaitól a románig, a bizáncin keresztül egészen az arabig. E népek kézjegyét viseli így többek között a Medina (óváros), a ribat (erőd), a souk (bazár) és sok más építészeti remekmű. Több kilométer hosszú finom homokos tengerpartján megtalálható valamennyi világhírű szállodalánc egy-egy tagja.

Hammamet

Hammamet nyaralás tengerpart

Tunézia "Saint Tropez"-a, az ország egyik legismertebb üdülőközpontja, mely a napsütötte Cap Bon félsziget déli részén fekszik. Bár múltja egészen az ókori időkig nyúlik vissza, életét mégis a jelen határozza meg. Kitűnő tengerparti fekvésének, kellemes strandjainak, zegzugos Medinájának (óváros) köszönheti egyre növekvő turistaforgalmát. Yasmine Hamammet kitűnő választás a pihenésre vágyóknak.

Nyaralás Hammametben

 

Monastir

Monastir nyaralás tengerpart

Monastir már hosszú ideje az egyik legnépszerűbb tunéziai nyaralóhely a turisták körében. Tunisztól megközelítőleg 160 kilométerre található turistaparadicsomban nemcsak a csodás part, a pálmafákkal díszített tengerparti sétány miatt lehet vonzó a nyaralók számára, hiszen a város hangulata, a történelmi városközpont látványa, mauzóleumokkal, mecsetekkel, kávézókkal, éttermekkel, izgalmas bazári élettel megspékelt város szinte mágnesként vonzza a turistákat.

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!