Napsütötte Toszkána

„Síkságok, hegyek, völgyek azúrkék panorámája, a látóhatár fény-árnyék játékában mindenütt városok és szétszórt kúriák”- így mutatta be az utazóknak e vidék változatosságát Theophile Gautier.

A chianti bor és az olívaolaj hazája az Appeninek és a Ligur-tenger által közrefogott területen fekvő Toszkána sokak szerint Olaszország egyik legszebb vidéke. Az ide látogató vándorokat/turistákat azonnal rabul ejti ez az örökzöld növényzettel és szőlőültetvényekkel tarkított táj, a középkori városok ódon hangulata, a hamisítatlan toszkán-mediterrán házikók és az évezredes kultúra csodálatos műalkotásai.

A vidék szépsége és városainak gazdagsága a művészeti kincsekben évente mintegy hétmillió turistát vonz ide. Toscana egész Európa egyik legkedveltebb idegenforgalmi központjának számít. Itália legnagyobb művészeti tájéka; az ország műkincseinek négyötöde itt található. Firenze Toszkána régió székhelye és kulturális központja. Az Arno folyó két partján, annak völgyében elterülő város nagyon hosszú múltra tekint vissza. Hosszú ideig a Medici család uralta. Ha utazás nélkül, egy szép történeten keresztül kicsi bepillantást akarunk nyerni Toszkána hangulatába, akkor a Napsütötte Toszkána című filmet csak ajánlani tudjuk!

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!