Asterix Park - Párizs

Az Asterix Park 1989-ben, a Disneyland létrejötte előtt nyitotta meg kapuit. Ez az első olyan európai park, melyet azért hoztak létre, hogy legyen egy olyan szórakozási lehetőségekkel teli hely, ahol a családok együtt lehetnek, és mind a gyerekek, mind a felnőttek egyformán jól érezhetik magukat. A park 2009-ben ünnepelte 20. születésnapját.

Az Asterix park a híres mese és képregény figuráit eleveníti meg, így nem szabad meglepődni, ha utunk során esetleg 1-1 gall hadsereggel, vagy magával Julius Cesarral találkozunk. A parkban átélheti az egész család milyen is lehetett az ókori Róma, hiszen berendezései, arénái, szobrai, díszei, mind-mind ebben a stílusban lettek kialakítva.

A park áprilistól októberig tart nyitva, s ezen időszak alatt rengeteg szórakozási lehetőséget kínál az odalátogatóknak. Vannak olyan játékok, melyet csak gyerekek, vagy csak felnőttek vehetnek igénybe, de a park nagy része olyan játékok helyszíne, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhatnak. S akinek ez még mind nem lenne elég, megnézheti a delfin show-t, vagy a humorosabbnál humorosabb előadásokat.

Egy kis ízelítő:

- Zeusz villáma (hullámvasút): 1,2 km hosszú, 30 m magas pálya, melyen 80 km/h sebességgel száguld a kocsi.
- Szellemvasút
- Menhir Express: kisebb hullámvasút, amely egy mesterséges tavon is áthalad,nem kis sebességgel.
- Splash: a vadvizíevzéshez hasonló, aminek végén egy 11 méteres vízesésnek köszönhetően hatalmasat csobbanhat.
- Druidák erdeje: csak kicsiknek, izgalmas akadálypálya óriás gombákkal, miniheggyel
- Valamint körhinták, római cirkusz, kézműves foglalkozások, vízikerék, hullámvasút, előadások, pirát hajó és még számtalan hasonló érdekesség várja a látogatókat.

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!