10 gyönyörű táj, ami túl szép, hogy igaz legyen

Volt már úgy veled, hogy úgy néztél egy tájra, hogy azt gondoltad, hogy ez túl szép ahhoz, hogy valóság legyen. A természet hihetetlen csodákat rejt, és határozottan állíthatjuk, hogy igenis vannak olyan tájak és helyek, melyek látványával egyszerűen nem tudunk betelni. Lássunk most hét ilyen káprázatos csodát:

A szerelem alagútja
Klevany, Ukrajna

A szerelem alagútja, Ukrajna

Tündérmesébe illő varázslatos alagút Ukrajnában, Klevany-ban. A helyiek a szerelem alagútjának hívják. Romantikus séták, és nem ritkán házasságkötések színhelye.

Grand Prismatic Spring (Nagy Prizma Forrás)
Yellowstone Nemzeti Park, USA

Grand Prismatic Spring

A Grand Prismatic Spring nevét csodás színei után kapta, melyek hasonlítanak a prizmák által megtört fény színspektrumára.

The Wave
Arizona, USA

The Wave

A The Wave egy arizonai, hullámformájú homokkő alakzat annyira kedvelt a turisták körében, hogy külön ajánlások születtek, melyik időpont a legkedvezőbb bizonyos típusú képek elkészítéséhez.

A vörös part
Panjin, Kína

A vörös part, Panjin, Kína

A Liaohe folyó deltájában, a kínai Panjin várostól mintegy 30 kilométerre, délnyugatra húzódik ez a vöröslő virágstrand - ahol is egyfajta tengeri fűféle, a Sueda virágzik a szikes-lugos talajon. Egy haszontalan gyomnövényről van só, s amíg növekszik - tavasszal és nyáron - hagyományos zöld színben pompázik, ám ősszel lángoló vörösre vált át, s a táj úgy néz ki, mintha egy hatalmas vörös szőnyeget borítottak volna rá.

Odle Mountains
Dolomitok, Olaszország

Odle Mountains, Italy

Az olasz Dolomitok észak-nyugati részén található Odle hegytömbhöz látogatva úgy érezhetjük, mintha egy tündérmesébe érkeztünk volna. Az egyébként természetvédelmi terület 10000 hektáron terül el.

Tulipán mezők
Alkmaar, Hollandia

Tulipán mezők

Hollandiában, Alkmaarban a földek minden tavasszal káprázatos csíkos tulipánmezőkké változnak. Egyszerűen színpompás!

Aogashima
Japán

Aogashima

Tokiótól mintegy 350 kilométerre, a Filippínó-tengerben fekszik a Japánhoz tartozó Aogashima-sziget. Ez a legdélebbi és leginkább elszigetelt lakott tagja az Izu-szigetcsoportnak. A sziget része a Fuji-Hakone-Izu Nemzeti Parknak.

Óriás Buddha
Leshan, Kina

Óriás buddha, Leshan, Kína

A leshani óriás Buddha-szobor a Tang-dinasztia idején (i.sz. 618-907) épült. Kína Szecsuán tartományában, a Minjiang, a Dadu és a Qingyi folyók összefolyásánál található, Leshan város közelében. A kőszobor az Emei-hegyre néz, a folyók a lábainál futnak. Ez a világ legnagyobb faragott Buddha-szobra. Az Emei-hegy környéke, beleértve a leshani óriás Buddhát is, az UNESCO Világörökség része, és építésének idején a világ legmagasabb szobra volt.

Rizs teraszok
Indonézia

Rizs teraszok, indonézia

Indonéziában a rizs az egyik alapvető élelmiszerek közé tartozik, és a zöldellő teraszos rizsföldek látványának nincs párja.

Roraima hegység
Dél-Amerika

Roraima hegység

A Roraima-hegy mintegy 15 km hosszú, lapos tetejű, 2772 m magas hegy a Pakaraima-hegységben, Brazília, Venezuela és Guyana határának találkozásánál. A csúcsot általában felhők borítják, állat- és növényvilága egészen különleges. A hegy tetején szinte mindennap esik az eső, és különös hegy hatalmas vízesések forrása. A Roraima a világ legmagasabb táblahegye.

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!