Szecessziós túra Szabadkától Kecskemétig

Ft-tól/fő 8.900

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
7.900 Ft/fő-től

1 napos kirándulás a szecesszió bűvöletében utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Szecessziós túra Szabadkától Kecskemétig utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 1 nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 7.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Városlátogatás
Kiutazás: Busz
Turnusok: 1 nap
Utazás azonosítója: 141888
Kívánságlistára teszem

A szecesszió szó kivonulást jelent, ami arra utal, hogy a stílus művészei a 19-20. század fordulóján kivonultak a bécsi városi művészeti központból. Budapest is bővelkedik kiemelkedő szecessziós alkotásokban, mégis ajánljuk, hogy vonuljon ki velünk Ön is a szecesszió jegyében és ismerkedjen meg a szecessziós építészet alföldi kincseivel a mai Szerbia és Magyarország területén.

Az utazásról:

autóbusszal


Program:

KORA REGGEL: TALÁLKOZÓ 
Találkozó a TravelOrigo autóbuszánál az idegenvezetővel a választott felszállási helyen és időpontban. Felszállás után megkezdjük utunkat Szerbia irányába. Út közben ismerkedünk Szecesszióval és a Programhelyszínekkel. 

DÉLELŐTT: SZABADKA 
A határon való várakozási idő függvényében érkezünk meg Szabadkára (Subotica), ahol végigsétálunk a belvároson érintve a Raichle-palotát, ami a szecesszió egyik kiemelekedő alkotása, egészen a Városházáig, ami a város jelképe. A Komor Marcell és Jakab Dezső tervei alapján 1912-ben elkészült épület tornya 76 méter magas. A magyaros szecesszió jegyében született belső tér páratlan szépségű faldíszeivel és vitrázsablakaival egyedülálló ártéket képvisel. A díszes ülésterem ma is a városi tanács üléseinek színhelye, amit épületbejárásunk is érint. A Zsolnay-kerámiából készült szökőkút mellett vezet az utunk a frissen felújított szecessziós zsinagógához, melyet ma már csak kulturális célokra használnak. A zsinagóga belső terének megtekintése után a Városi Múzeum szecessziós épületében berendezett kiállításokat tekintjük meg, majd szabadidő is rendelkezésre áll, hogy sétáljanak a hangulatos belvárosban. 

DÉLUTÁN: PALICS, KECSKEMÉT
Szabadka után a közeli Palicsi-tó partjára látogatunk. A tóban ma már nem fürdőznek, de Palics ma is a Szabadkaiak kedvelt kirándulóhelye. Sétánk során megnézzük a Vigadót, a Női fürdőt, az Emlékkutat és megismerhetjük a helyi legendákat a tó keletkezéséről, valamint a Monarchia fürdőkultúrájába is betekintést nyerünk. Palics után Kecskemétre utazunk, ahol a belváros szecessziós épületeivel ismerkedünk. A 19. századi mezőváros Lechner Ödön és Pártos Gyula tervei alapján készült városházát kapott, de itt is találunk olyan épületet, melyet a Szabadkán megismert Komor-Jakab építészpáros alkotott. Kecskemét kétségkívül leghíresebb épülete a Cifra Palota, melyet Márkus Géza tervezett és valóban „ zöld az ablaka”. De eredetileg is zöld volt és valóban erről az épületről szól a gyerekdal? Szecessziós programunkon sok más érdekesség mellett erre is fény derül... 

KÉSŐ DÉLUTÁN: TALÁLKOZÓ
Programunk végén autóbuszra szállunk, majd megkezdjük utazásunkat Budapest felé. A késő esti órákban érkezünk meg a felszállás helyszínére.


 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • Csoportkísérő idegenvezető 

  Az ár tájékoztató jellegű, az árváltozás jogát a szervező iroda fent tartja!
 • Szabadka városháza, Múzeum, Zsinagóga: kb. 600 DIN/fő
 • Adminisztrációs díjat: 1.000 Ft/fő*
 • Üléshelyválasztási felár: 1.500 ft/fő
 • Utasbiztosítás: 390 Ft/fő

  Figyelem! A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak! 

  A belépők a buszon fizetendők. 


  FONTOS:

  Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.


  Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb. 

  Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.


  Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

  A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 141888

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Szecessziós túra Szabadkától Kecskemétig

Szecessziós túra Szabadkától Kecskemétig

Magyarország

Útazonosító: 141888

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szecessziós túra Szabadkától Kecskemétig

Szecessziós túra Szabadkától Kecskemétig

Magyarország

Útazonosító: 141888

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!