Adventi varázslat Alsó-Ausztriában

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Adventi varázslat Alsó-Ausztriában utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

A romantikus Johannesbachklamm szurdokban, sziklák, erdők és patakok között idén is mintegy 40 különböző sátor sorakozik „Ausztria legnagyobb feldíszített karácsonyfája” körül.

Bécsújhely főútvonala, főtere, terecskéi már pazarul feldíszítve karácsonyi pompában várják a látogatókat, meghitt adventi hangulatban, no és finom forralt borral. Sétálunk a belváros utcáin, betérünk a Dóm-téren a hatalmas középkori eredetű gótikus bazilikába, melyet III. Frigyes császár alapított. A középkori sarokbástya épülete – minden szintje – is ünnepi hangulattal várja az oda betérőket.

 

 

 

Az utazásról:

felsőkategóriás autóbusszal


Program:

KORA REGGEL: UTAZÁS JOHANNESBACHKLAMM

Indulás a kora reggeli órákban Budapestről Johannesbachklamm szurdok-ba, ahol csodálatos természeti környezetben idén is megrendezik a népszerű würflachi adventi vásárt.
Itt található Ausztria legnagyobb feldíszített karácsonyfája, körülötte pedig kézmüves sátorok, ahol a termékek mellett ízletes, hagyományos meleg italokat és ételeket is fogyaszthatnak.

KORA DÉLUTÁN: BÉCSÚJHELY

Továbbutazás Bécsújhelyre (Wiener Neustadt), Alsó-Ausztria fővárosába. Romantikus belvárosban két karácsonyi vásár is várja az ideutazókat, a főtéren és a dóm elött.
Hangulatos, hagyományos karácsonyi zenék, fenyőillat, kézmüzes termékek igazi adventi varázslatot idéznek fel.

DÉLUTÁN: HAZAUTAZÁS 

Érkezés a felszállási helyszínre a késő esti órákban.


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Adventi varázslat Alsó-Ausztriában

Adventi varázslat Alsó-Ausztriában

Ausztria, Alsó Ausztria

Útazonosító: 145078

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Adventi varázslat Alsó-Ausztriában

Adventi varázslat Alsó-Ausztriában

Ausztria, Alsó Ausztria

Útazonosító: 145078

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!