Seegrotte tavasbarlang kastélyokkal fűszerezve

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Seegrotte tavasbarlang kastélyokkal fűszerezve utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Európa legnagyobb földalatti tava közelebb van, mint gondolnánk. Bécstől mindössze 17 km-re fekszik az a barlangrendszer, amely lenyűgöző élménnyel ajándékozza meg az odalátogatókat. A Laxenburgi kastély Ausztria egyik legfigyelemreméltóbb kastélya. Az óriási, 280 hektárnyi területen három kastély is található, a fő vonzerő mégis Európa egyik legszebb, legromantikusabb, gyönyörűen gondozott kastélyparkja hangulatos, csónakázásra csábító tavával, lovagkort idéző mesebeli várával, varázslatos barlangjaival, változatos látnivalóival.


Program:

SEEGROTTE, LIECHTENSTEIN-I VÁR, LAXENBURGI-I KASTÉLY

Indulás kora reggel a kiválaszott felszállási helyről. 


A délelőtti órákban érkezünk meg a hinterbrühli tavasbarlanghoz, másnéven a Seegrotte-hoz, mely egy természeti katasztrófa következtében alakult ki. 1912-ben egy robbantás után több mint 20 millió liter víz ömlött a gipszbánya járataiba, kialakítva így Európa legnagyobb, 6000 m2 területű, föld alatti tavát.  A sejtelmes földalatti világban megismerkedhetünk a hosszú éveken át itt zajlott munkával; találunk múzeumot, kápolnát, sőt a világ egyik legelső vadászrepülőgépének makettjét is láthatjuk itt, amelyet a barlangban építettek a második világháború ideje alatt. A tavon motorcsónak segítségével kalauzolják el az érdeklődőket, amely nemcsak rendkívül izgalmas, hanem páratlanul gyönyörű látványt is nyújt. 


Következő megállónk, Maria Enzersdorfban a Liechtenstein várban lesz. A vár bevehetetlen és hatalmas a sziklával egybeépített falaival, tornyaival, finom díszítőelemeivel, igazi remekműve a középkori építészetnek. A tárlatvezetés során megtudhatjuk, hogy miért üldve aludtak régebben vagy hogy került egy hatalmas fatörzs a szűk falak közé. A belső terek megtekintése után, érdemes a várfalakon kívülre is nézni, hiszen csodálatos látvány tárul elénk.


Napunk zárása és méltó fénypontja a Laxenburgi kastély lesz. A Laxenburgi kastélypark a legimpozánsabb történeti kastélyparkok egyike Európában, mely a XVIII.-XIX. századi kertépítészet egyik legszebb példája. A park legismertebb épülete a Franzensburg. II. Ferenc császár egy középkori lovagvár mintájára építtette a park tavának közepén kialakított mesterséges szigeten. A pompás esküvö után itt töltötte mézesheteit Sisi császárné és Ferenc József császár. Az emlékezetes látogatás során Franzensburg múzeumát fogjuk megtekinteni, a látogatás kisvonatozást és sétahajókázást is tartalmaz.

Hazaindulás a késő délutáni órákban, visszaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Fakultatív programok

Tavasbarlang belépő

15 € / fő

Liechtenstein vár belépő

10 € / fő

Laxenburg Kastély belépő

17 € / fő

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Seegrotte tavasbarlang kastélyokkal fűszerezve

Seegrotte tavasbarlang kastélyokkal fűszerezve

Ausztria, Hinterbrühl

Útazonosító: 106288

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Seegrotte tavasbarlang kastélyokkal fűszerezve

Seegrotte tavasbarlang kastélyokkal fűszerezve

Ausztria, Hinterbrühl

Útazonosító: 106288

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!