Itália közepén

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Itália közepén utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Az Adria partján Rimini városa és környéke Olaszország egyik zsúfolt üdülőhelye. A tenger, a napsütés, a sekély homokos part mellet jelentős vonzerő a sok érdekes és értékes látnivaló is, pl.: a mini állam San Marino, az egyetemes művészettörténeti szempontból jelentős Ravenna, valamint még sok-sok helyszín.

A tervezett program során az UNESCO Világörökségéhez tartozó helyszínt is meglátogatunk.

Az utazásról:

Légkondicionált, komfortos autóbusszal.


Program:

1. nap: Budapest – Viserba (kb. 920 km)

Korán reggel elutazás Budapestről – Nagykanizsa – Ljubljana útvonalon. Érkezés a késő esti órákban Rimini környékére. Vacsora, szállás Viserbában.

2. nap: Üdülés

Üdülés, pihenés teljes ellátással.

3. nap: Üdülés, pihenés vagy fakultatív kirándulás: Bologna - Ferrara (kb. 360 km)

Üdülés, pihenés vagy irány BOLOGNA. A város Emilia - Romagna tartomány székhelye, az ősi egyetemi központ, az árkádok városa (kb. 35 km hosszúságban épült védelem hol a nap, hol meg az eső ellen). Bolognában temették el Szent Domonkost, a rend alapítóját. Délután Itália egyik legrégebbi egyetemi városába, FERRARA-ba látogatunk. A települé nevezetességeivel (dóm, városháza, Castello Estense) városnézés során ismerkedünk meg. A város a XV-XVI. században az olasz reneszánsz művészet fellegvára volt.

4. nap: Üdülés, pihenés vagy fakultatív kirándulás: Rimini – Ravenna (kb. 150 km)

Üdülés, pihenés vagy fakultatív kirándulás. Délelőtt séta RIMINI-ben. A város, melynek alapítása a római időkig nyúlik vissza, a középkorban a Malatesta család székhelye volt. Délután kirándulás RAVENNA-ba, a mozaikok városába. „Ravennában temették Rómát” – írja egy híres regény, amely ugyan átvitt értelemben szól, de a valóságban is itt nyugszik Galla Placídia császárnő, Teodorik, a vizigót uralkodó, s nem utolsósorban a nagy író és költő, Dante Alighieri.

5. nap: Üdülés, pihenés vagy fakultatív kirándulás: Gradara – Urbino (kb. 160 km)

Reggeli után üdülés, pihenés vagy fakultatív kirándulás. GRADARA középkori erődítményrendszerrel büszkélkedő kisváros. URBINO városa hercegi székhely volt és a jeles talján művész, Raffaello szülőhelye!

6. nap: Üdülés, pihenés vagy fakultatív kirándulás: Pesaro - Fano (kb. 150 km)

Üdülés, pihenés vagy kirándulás PESARO-ba, az adriai part egyik legnagyobb üdülőhelyére. Itt született1792-ben a híres zeneszerző Gioacchimo Rossini, szülőházában néhány emléktárgya látható. A nyári zenei fesztiválon az Ő operáit tűzik műsorra. Továbbutazás délre, a régi városközpontjával és történelmi műemlékeivel büszkélkedő FANO városkába. Nevét Fortuna istennőnek ajánlott Fanum Fortunae templomról kapta. Ez a város volt a Rómát az Adriai-tengerrel összekötő Via Flaminia utolsó állomása.

7. nap: Üdülés, pihenés vagy fakultatív kirándulás: San Marino (kb. 100 km)

Üdülés, pihenés vagy félnapos fakultatív kirándulás a mindenki által ismert mini államba, SAN MARINO-ba. Ez a Föld legrégibb demokratikus állama!

8. nap: Viserba – Budapest (kb. 900 km)

Reggeli után hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.


A szállásról:

Rimini környékén Viserbában *** szálloda.


Az elhelyezésről:

2 ágyas, zuhanyozós / WC-s szobáiban.


Az ellátásról:

Teljes ellátás (reggeli, ebéd - a kirándulásokon ebédcsomag – és vacsora)


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Itália közepén

Itália közepén

Olaszország, Calabria, Viserba

Útazonosító: 1316

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Itália közepén

Itália közepén

Olaszország, Calabria, Viserba

Útazonosító: 1316

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!