A keleti-dolomitok és Velence I

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a A keleti-dolomitok és Velence I utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem


A Dolomitok az Olasz-Alpok területén fekszik, sokak szerint földünk leglátványosabb magashegysége. A fantasztikus sziklabércek, a romantikus tengerszemek, a gyönyörű havasi rétek és a dús fenyőerdők látványa minden évben januártól decemberig több millió turistát vonz erre a vadregényes vidékre. Utazásaink során szállásunk a Keleti-Dolomitok egyik szép völgyében lesz, ahonnan lehetőséget biztosítunk az érdeklődők számára egy velencei kirándulásra is.

Az utazásról:

Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata).

Nincs éjszakai buszozás.


Program:

1. nap: Misurina-tó

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pálya­ud­var­tól. Székes­fehér­várról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parko­lóból. Utazás Ausztrián át Olasz­országba a Veszprém – Körmend – Rábafüzes – Graz – Wörthi-tó – Lienz – Toblach (Dobbiaco) – Misurina-tó út­vo­na­lon. A Misurina-tó egy kis tenger­szem 1750 méter magasan, a Dolo­mitok egyik legszebb kirán­du­ló­helye. Nagyszerű pano­ráma nyílik innen a Dolo­mitok leghí­re­sebb ormaira, az egyip­tomi pira­mi­sokra emlé­keztető „Tre Cime di Lavaredo"-ra. Séta a tó körül, szabad program, majd to­vább­uta­zás a Dolomitok 2-3000 méteres hegyei között. Szállás a Keleti-Dolo­m­itokban, egy han­gu­la­tos alpesi faluban (2 éj).

2. nap: Dolomitok vagy Velence

Pihenés a Dolo­mitokban, le­he­tő­ség sétára, tú­rá­zásra.
Fakul­tatív program:
Egész napos kirán­dulás Velen­cébe (másfél-két órás utazás).
Velen­céről már mindenki hallott. Egy mese­város, ahol a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék.
Séta a városban, is­mer­ke­dés a város kü­lön­le­ges han­gu­la­tával és legfon­tosabb ne­ve­zetes­sé­ge­ivel (Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk Szé­kes­egy­ház, Campanile, Doge palota, Sóhajok hídja stb.). A közös prog­ramok után marad ele­gendő sza­bad­idő arra, hogy min­denki kedvére baran­gol­hasson a siká­torok és csatornák vilá­gában. A velencei prog­ram zárá­sa­ként hajózás a Canal Grandén, a város főút­vo­nalán, ahol a legszebb paloták talál­ha­tóak.
A fakul­tatív program ára: 7.800 Ft (ga­ran­tált in­du­lás). A program ára tartal­mazza a velencei be­lé­pé­si ille­téket, de nem tartal­mazza az eset­leges be­lépő­díjak és a vaporet­tojegy árát.

3. nap: Pieve di Cadore, Cortina d' Ampezzo

Először Pieve di Cadore szép város­köz­pon­tjában Tiziano szülő­házát nézzük meg, majd egy gyönyörű alpesi völ­gyön keresztül megér­ke­zünk a Dolomitok „fővá­ro­sába”, Cortina d' Ampezzóba, az 1956-os téli olimpia váro­sába. Séta a pazar fekvésű városban, rövid szabad idő, majd haza­utazás a Lienz – Wörthi-tó – Graz – Rába­füzes – Körmend – Veszprém út­vo­na­lon. Érkezés Szé­kes­fe­hér­vár­ra, majd Buda­pestre a késő esti órákban.


A szállásról:

2 éjszaka a Keleti-Dolomitok 2-3000 méter magas hegyei között lévő, szép fekvésű, jó 3 csil­la­gos szálloda 2-3 ágyas, fürdő­szo­bás, tv-vel és telefonnal felszerelt szobáiban.


Az ellátásról:

Büféreggeli / fakultatív félpanzió.


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
A keleti-dolomitok és Velence I

A keleti-dolomitok és Velence I

Olaszország, Calabria, Misurina

Útazonosító: 10165

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
A keleti-dolomitok és Velence I

A keleti-dolomitok és Velence I

Olaszország, Calabria, Misurina

Útazonosító: 10165

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!