Szilveszter a salzkammerguti tavaknál

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Szilveszter a salzkammerguti tavaknál utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Salzkammergut Ausztria egyik leggyönyörűbb vidéke. Háborítatlan hegyormok, szelíd tengerszemek, kristálytiszta folyók és tavak, melyekből összesen 76-ot találunk Salzkammergutban. A vidék műemlékekben is gazdag és számtalan sportolási lehetőséget is találhatunk itt.

Az utazásról:

autóbusszal

Minimális létszám: 35 fő.

Csatlakozási lehetőség:  Szeged–Kecskemét–Budapest–Tatabánya (pálya)–Győr–Hegyeshalom (határ) útvonalon.


Program:

1. nap: Szeged–Budapest –Hegyeshalom–Seeland  (540 km)
Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás Budapest–Hegyeshalom határátkelőn át a Keleti-Alpok hegyvonulatai mentén. A bencés rendi Melki Apátsággal ismerkedünk idegenvezetéssel. Az esti órákban érkezünk meg Ausztria egyik legszebb vidékére,  Salzkammergutba, ahol szállásunk lesz (4 éjsz.).
2. nap: Salzkammerguti túra  (80 km)
Egész napos fakultatív kiránduláson vehet részt, mely során a télen-nyáron csodálatos Salzkammergut gyöngyszemeihez, a világörökség Hallstatt – Dachstein vidékére vezet az utunk. Ellátogatunk Hallstatti-tó partjára, a meredek hegyoldalra fecskefészekként épült, sóbányájáról is híres Hallstattba, mely különleges temetője csontkápolnát rejt.  Bad Ischlben a hatvan nyarat ott töltő Ferenc József vadászkastélyát nézzük meg a császári parkkal, belvárosi sétánk keretében érkezünk a Lehár villához, megízleljük a K.U.K. cukrászda finomságait. Ezt követően St. Wolfgangban megtekintjük Salzkammergut leghíresebb oltárát a kegytemplomban. Szabadidő, majd visszautazunk szálláshelyünkre.
3. nap: Salzburg  (30 km)
Mozart szülővárosába, Salzburgba látogatunk. Gyalogos séta helyi idegenvezetővel a belvárosban, mely során megtekintjük Mozart szülőházát, ellátogatunk a Dómhoz és sorra járjuk a város nevezetességeit: Residenz, Rathaus, Festivalhaus, Kapuziner hegy, stb. Szabadidejében élvezhetjük a város ünnepi hangulatát, majd visszautazunk a szálláshelyünkre, ahol már szilveszteri hangulat fogadja utasainkat. Ünnepi szilveszteri vacsorán veszünk részt.
4. nap:  Faistenau  (50 km)
Reggeli a szálláshelyen, melyet követően szabadidőnk alatt pihenhetjük ki az óév fáradalmait. Kora délután Faistenauba utazunk, ahol lovaskocsin ismerkedünk a Fuschl-tó környezetével, majd egy egyedülálló műsoron veszünk részt. A jó hangulatot  garantáló forralt boros előadás után Fuschlba látogatunk, ahol a szabadtérben hallhatjuk a település központjában szervezett zenés, újévi köszöntőn. (népi együttesek, jó hangulat, forralt bor...). Visszatérünk szálláshelyünkre.
5. nap: Traunkirchen-Gmunden–Budapest–Szeged  (550 km)
A szálláshelyen elfogyasztjuk reggelinket, majd elutazunk a romantikus útvonalon, a Traun folyó völgyébe, Traunkirchenbe. Felsétálunk a tóba nyúló sziklaoromra épült kápolnához, ahonnan szép kilátás nyílik a környékre, majd az alatta épült templomba a nevezetés halász-szószékkel és az egykori bencés apáca kolostorba kukkantunk be. Továbbutazva Gmundenben a Traunsee újabb ékszerére bukkanunk – a tavon épült Orth kastélyra, melyet fahídon közelíthetünk meg. Sétálunk az „osztrák Luzern”, azaz  Gmunden belvárosában. Érkezés Budapestre az esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.


A szállásról:

4 éjszaka vendégfogadóban***


Az ellátásról:

4x reggeli


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Szilveszter a salzkammerguti tavaknál

Szilveszter a salzkammerguti tavaknál

Ausztria, Salzkammergut

Útazonosító: 1819

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szilveszter a salzkammerguti tavaknál

Szilveszter a salzkammerguti tavaknál

Ausztria, Salzkammergut

Útazonosító: 1819

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!