Frankföld híres Karácsonyi vásárai

2020.06.02-tól irodánk a megszokott nyitvatartással várja utasainkat!
Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Frankföld híres Karácsonyi vásárai utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Németország az egész világon ismert a hangulatos karácsonyi vásárokról. Változatos programunk során festői szépségű kisvárosokkal, nagy­vá­ro­sokkal, gyönyörű kastélyokkal ismer­ked­hetnek meg. Bepillantást nyer­het­nek évszázados történelmükbe, hagyo­má­nyaikat híven őrző kultúrájukba. Kirándulásunk megkoronázása, hogy e csodás helyeken adventi időszakban járhatunk, amikor a történelmi belvárosok karácsonyi fényekben ragyognak. Felejthetetlen élmény lesz a látogatás az 1000 négyzetméteres területen elhelyezkedő híres "Kará­cso­nyi Faluban" Rothenburg romantikus városának szívében, ahol a világon talán a legnagyobb választékban kí­nál­nak karácsonyi ajándékokat. Tartsanak velünk erre az adventi barangolásra Frankföld híres városaiba, a karácsonyi vásárok varázslatos világába.

Az utazásról:
  • Légkondicionált luxusautóbusszal.

Program:

1. nap: Wels

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya - Győr - Hegyeshalom - Linz - Nürnberg - Würzburg útvonalon. Útközben rövid séta a Linz környéki Wels történelmi belvárosában. Hangulatos egységet alkotnak a város szép 16-17. századi épületei, díszes barokk polgárházai, árkádos udvarai, középkori emlékei. Az esti órákban érkezés a Würzburg környéki szállodába (3 éj).


2. nap: Frankfurt, Würzburg

Délelőtt átruccanás Hessen tartományba, is­mer­ke­dés Németország egyik legfontosabb városával, Goethe szülővárosával, a Majna menti Frankfurttal, ahol valaha a német-római császárokat koronázták. Felhőkarcolói miatt a „legamerikaibb” európai nagyvárosnak is szokták nevezni. Szabadidőben lehetőség a karácsonyi vásár felfedezésére, mely az egyik legjelentősebb és legnagyobb karácsonyi vásár egész Németországban.
A délutánt Würzburgban, Alsó-Frankföld fővárosában töltjük. Séta a látványos épületekben gazdag óvá­ros­ban (Szt. Kilian-dóm, városháza, Mária-kápol­na, Régi Majna-híd stb.), majd látogatás a Residenz (az egykori hercegérseki palota) pompás épület­együtte­sé­ben. Európa egyik legnagyszerűbb barokk kastélya 1982-ben az elsők között került fel Németország műemlékei közül az UNESCO világörökség listára,     

nagy nevezetessége a lépcsőház freskója. A 600 négyzetméteres festmény Tiepolo alkotása, ez a világ legnagyobb mennyezetfreskója. A városnézés után engedhetünk az adventi vásár mágikus vonz­ere­jének.


3. nap: Dinkelsbühl, Rothenburg

Ezt a napot két késő középkorból ittfelejtett város, Dinkelsbühl és Rothenburg meglátogatásával töltjük. Sokan a legszebb német kisvárosoknak tartják őket. Mindkét város esetében a nagyméretű, épségben megmaradt óvárost vaskos, egybefüggő városfalak veszik körül, őrtornyokkal és városkapukkal. Az ősi favázas házak, paloták, templomok közt tett séták lázba hozzák még a kevésbé lelkes világjárókat is.
Rothenburgban meglátogatjuk a téli meséket idéző világhírű "Karácsonyi Falut" és a Német Karácsonyi Múzeumot is, ahol átélhetjük a múltbéli karácsonyok hangulatát, megismerkedhetünk a régi karácsonyi hagyományokkal, szokásokkal.


4. nap: Passau

Hazautazás a Würzburg - Nürnberg - Passau - Linz - Bécs - Hegyeshalom - Győr - Tatabánya útvonalon. Útközben séta Passauban, a bajor Velencének is nevezett ősi püspöki székhelyen. Alsó-Bajorország egyik legfontosabb városa 3 folyó, a Duna, az Inn és az Ilz találkozásánál épült. Innen ered a város német „mellékneve” is: három folyó városa. A belváros bebarangolása után hazautazás Ausztrián keresztül Magyarországra. Érkezés Budapestre és Székes­fe­hér­várra az esti órákban.


A szállásról:
  • 3 éjszaka egy Würzburg környéki emelt szintű 3 csillagos szállodában,
  • Nincs éjszakai buszozás.

Az elhelyezésről:
  • kényelmes, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban.

Az ellátásról:
  • Büféreggeli (fakultatív vacsora)

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Frankföld híres Karácsonyi vásárai

Frankföld híres Karácsonyi vásárai

Ausztria, Burgenland, Wels

Útazonosító: 1792

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Frankföld híres Karácsonyi vásárai

Frankföld híres Karácsonyi vásárai

Ausztria, Burgenland, Wels

Útazonosító: 1792

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!