Spanyolországi nagy körutazás

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Spanyolországi nagy körutazás utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Spanyolország nagyszerű adottságai, a páratlan ünnepek, a felbecsülhetetlen kincsek és az ízekben oly gazdag konyha a világ egyik legváltozatosabb országává varázsolták Európa délnyugati csücskét. A déli nap melege, a lakosság állandóan sugárzó életöröme által vált évszázadok óta az utazók kedvencévé.

Az utazásról:

Komfortos autóbusszal.

Csatlakozási lehetőség:Szeged–Kecskemét–Budapest–Székesfehérvár–Veszprém–Körmend(vagy Lenti) útvonalon.

Az utazás minimum 35 főtől, a fakultatív programok minimum 20 főtől indulnak.


Program:

1. nap: Szeged–Budapest–Genova (körny.)
Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Továbbutazás Ausztrián át (Rábafüzes határátkelő) vagy Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba, útközben többszöri megállókkal. Szállásunk Genova környékén lesz.

2. nap: Genova–Ventimiglia–Costa Brava

Utunkat folytatjuk a francia Riviéra páratlan szépségű vidékén keresztül. Vacsoránk és szállásunk az észak-spanyolországi Costa Brava partszakaszán lesz. (Repülővel érkező utasainknak transzfer a barcelonai repülőtérről a szállodába.)

3. nap: Zaragozától Madridig
Elfogyasztjuk reggelinket és Zaragoza felé indulunk. Városnézésünk során ismerkedünk az Ebro partján épült ősi aragon királyi székhellyel. Sétánk során láthatjuk belvárosában a Pilar bazilikát és élvezhetjük óvárosának hangulatát. Madrid felé folytatjuk utunkat, ahol 2 éjszakán át vacsoránk és szállásunk lesz.

4. nap: Madrid és az Escorial
Délelőtt ismerkedünk a spanyol fővárossal: Cervantes- emlékmű, Királyi Palota, óváros, Plaza Mayor (főtér), a méltán világhírű Prado képtár. Délután szabadidő vagy ... Fakultatív ajánlatunk: Ellátogatunk a világ nyolcadik csodájához, az El Escorialhoz. A spanyol királyok rezidenciáját és temetkezési helyét helyi vezetéssel ismerhetjük meg.

5. nap: Toledo és Córdoba
Reggeli után elhagyjuk Madridot és Kasztília fővárosába, Toledóba utazunk. A volt királyi székhely gazdag történelmi múlttal rendelkezik. Páratlan műemlékeit látogatjuk meg: a város fölé emelkedő katedrálist, a városházát, a zsidó negyedet, a Santo Tomé-templomot, El Greco leghíresebb festményével. Utunkat Andalúzia felé folytatjuk. Meglátogatjuk Córdobát, az egykori ibériai iszlám világ vallási központját, a hajdani nyugati világ legcivilizáltabb városát. Megismerkedünk a Mezquitával, a katedrálissá átalakított egykori hatalmas mecsettel, majd teszünk egy sétát az óváros mór időket idéző sikátoraiban. Estére sevillai szálláshelyünkre érkezünk, ahol elfogyasztjuk vacsoránkat, majd szállás.

6. nap: Sevilla és Gibraltár
Délelőtt megismerkedünk Andalúzia fővárosával, Sevillával: Alcazar (királyi palota), Santa Cruz negyed (Sevilla óvárosának legelbűvölőbb része). Fakultatív ajánlatunk délutánra: Gibraltárba látogatunk, az 1704 óta angol fennhatóság alatt álló félszigetre. A belvárosi séta után helyi városnéző kisbuszokkal jutunk el a félsziget legdélebbi pontjára, ahonnan jó időben átláthatunk Afrikába, majd a majomsziklák közelében lévő cseppkőbarlanghoz. Estére visszatérünk sevillai szálláshelyünkre (júniusi és szeptemberi csoportoknál ezen éjszaka elhelyezése Torremolinos üdülővárosban lesz, ahol lehetőség adódik megmártózni a tengerben).

7. nap: Granada

Ezen a napon Granadát, az ibériai arab kultúra fellegvárát látogatjuk meg. Városnézésünk során sétálunk a belvárosban, láthatjuk híres katedrálisát, a legismertebb Albayzin városrészt, mely a világörökség része. Fakultatív ajánlatunk: Helyi vezető kíséretében látogatjuk meg a mór palotaépítészet legkiemelkedőbb alkotását, az Alhambrát. Az épületegyütteshez mórok és keresztények által alkotott épületrészek tartoznak: az Alcazaba, a Naszridák palotái és a Generalife arab munka, míg V. Károly palotája és a Szűz Mária- templom már a keresztény spanyolok alkotása volt. 1984 óta a Világörökség része. Szállásunk Granadában lesz.

8. nap: Granadától a Costa Braváig
Kora reggel a Costa Brava felé indulunk, útközben többszöri pihenővel érkezünk az észak-spanyolországi üdülőhelyre. Vacsoránk és szállásunk a Costa Brava partszakaszon lesz.

9. nap: Costa Brava vagy Barcelona és Montserrat
Adja át magát a pihenés, strandolás megnyugtató érzésének a napfényes tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Kirándulásra indulunk Barcelonába és a katalán zarándokhelyre, Montserratba, a híres zarándokhelyre. A templom falai között található a montserrati fekete szűz gyermekével. Programunkat Barcelonában folytatjuk. Gaudi híres művei: a Sagrada Familia, gótikus negyed, székesegyház, Montjuic-domb, a La Rambla, melynek végén Kolombusz Kristóf égbe nyúló szobra mutat a tenger felé. Estére visszatérünk szálláshelyünkre, ahol vacsora várja utasainkat.

10. nap: A Riviérán és a Ligur-parton át

Repülővel utazóknak transzfer a barcelonai repülőtérre, hazautazás Budapestre. Autóbusszal hazafelé indulunk a francia Riviérán és az olasz Ligur-parton keresztül többszöri megállókkal, ahol tranzitszállásunk is lesz.

11. nap: Udine–Szlovénián át Budapest–Szeged

Reggeli után folytatjuk utunkat az Udine–Szlovénia útvonalon hazafelé, útközben pihenőkkel, ebédelési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.


A szállásról:

10 éjszaka 3 *-os szállodában


Az elhelyezésről:

2 ágyas zuh./WC-s szobákban.


Az ellátásról:

10x reggeli, 8x vacsora (2-9. napon)


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Spanyolországi nagy körutazás

Spanyolországi nagy körutazás

Spanyolország, Costa del Sol, Costa Brava

Útazonosító: 1355

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Spanyolországi nagy körutazás

Spanyolországi nagy körutazás

Spanyolország, Costa del Sol, Costa Brava

Útazonosító: 1355

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!