London, Stonehenge, Oxford I.

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a London, Stonehenge, Oxford I. utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

London az Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, világváros, a korábbi Brit Birodalom fővárosaként a világ egyik politikai, pénzügyi és kulturális központja. Ismerje meg ezt a csodálatos fővárost!

Az utazásról:

Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata).

Autóbusz felszállási lehetőségek
Székesfehérvár - 4.45
Piac téri buszpu. melletti / Megyeháza mögötti parkoló
Budapest - 6.00
Déli pályaudvarnál, a CBA Déli Áruház felőli parkoló
Tatabánya - 6.45
M1 pálya és 1-es út kereszteződése, ENI kút a McDonald's mellett
Győr - 7.30
Vasútállomás főbejárata előtti szgk. parkoló

 


Program:

1. nap:

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pálya­ud­var­tól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Linz – Nürnberg út­vo­na­lon. Szállás Németországban, a Rajna-vidéken (1 éj).

2. nap: Dover fehér sziklái, Canterbury

Utazás az Aachen – Brüsszel – Calais út­vo­na­lon. Komp­átkelés a La Manche csatornán Doverbe a dél­utáni órákban. To­vább­uta­zás Canterburybe, az angli­kán egyház központ­jába, Anglia egyik legszebb kis­vá­rosába. Is­mer­ke­dés a várossal. Szállás London mellett (4 éj).

3. nap: London

5-6 órás autó­bu­szos és gyalogos vá­ros­né­zés Lon­don­ban (Tower híd, a City felhő­kar­colói, Szent Pál-szé­kes­egy­ház, Oxford street, Hyde park, Bucking­ham-palota, Piccadilly, Trafalgar tér, Parlament, West­mins­ter-apátság stb.). A vá­ros­né­zés után ma­rad sza­bad­idő London egyéni felfe­de­zé­sére, illetve le­he­tő­ség fakul­tatív hajó­ki­rán­du­lásra a Tem­zén, ahova idegen­ve­zetőnk is elkí­séri az érdek­lő­dőket.

4. nap: Oxford, Stonehenge, Salisbury, London

Egész napos kirándulás Londontól nyugatra. Utazás Oxfordba, Anglia híres egye­temi váro­sába, mely tele van műem­lé­kekkel. Séta a városban, is­mer­ke­dés néhány fonto­sabb kollé­gi­ummal. A követ­kező prog­ramunk Stonehenge: a rejté­lyesen egymás mellé állí­tott és egymásra rakott kőtöm­böket Európa talán leghí­resebb törté­nelem előtti emlé­kének tartják.        
Ezután séta a szom­szé­dos Salisburyben, az itteni ka­ted­rálist az angol gótika csodá­jának szokták ne­vez­ni.
Vissza­utazás a szállodába London belvá­rosán keresztül, esti autó­bu­szos vá­ros­né­zés, illetve le­he­tő­ség rövid sétára a Piccadilly kör­nyé­kén. Érkezés a szállo­dába késő este.
Figyelem: A félpanziós felárat befi­ze­tőknek a vacsora ezen a napon Salisburyben, egy bel­városi étte­rem­ben lesz.

5. nap: Windsor, London

Délelőtt az angol királyi család nyári rezi­den­ci­ájának, a hatalmas Windsori kastélynak a meg­te­kin­té­se. Délután szabad program Londonban, illetve a Fehér­vár Travel idegen­ve­zetője segít­sé­gével le­he­tő­ség további ne­ve­zetes­sé­gek meglá­to­ga­tására (pl. British Museum, National Gallery stb.).

6. nap: Leeds várkastély, Csalagút

Délelőtt a festői Leeds várkas­télyt és elbű­völő parkját láto­gatjuk meg, majd a Csatorna Alagúton átkelés a konti­nensre. Utazás a Calais – Bruges – Brüsszel – Aachen út­vo­na­lon a német­országi tranzit­szálláshoz (1 éj).

7. nap:

Hazautazás a Frankfurt – Nürnberg – Linz – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Érkezés Bu­da­pest­re, majd Szé­kes­fe­hér­vár­ra a késő esti órák­ban.

Figyelem: A programok sorrendje (3-5. napok) a múze­umok nyitva tartásának függvényében fel­cse­ré­lőd­het.


A szállásról:

6 éjszaka 2-3 ágyas, fürdőszobás szállodai szobákban.

Nincs éjszakai buszozás.


Az ellátásról:

Bőséges büfé- vagy angol reggeli (fakultatív fél­panzió).

Figyelem: Visszaútban a németországi tran­zit­szálláson nincs vacsora, mert az időeltolódás miatt elképzelhető, hogy 21 óra után ér oda a csoport. Egy autópálya melletti étteremben lesz lehetőség vacsorázni.


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
London, Stonehenge, Oxford I.

London, Stonehenge, Oxford I.

Egyesült Királyság, Wight-sziget, Dover

Útazonosító: 1628

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
London, Stonehenge, Oxford I.

London, Stonehenge, Oxford I.

Egyesült Királyság, Wight-sziget, Dover

Útazonosító: 1628

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!