Barangolás a Felső-Tisza-vidéken

Ft-tól/fő 12.900

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
12.900 Ft/fő-től

Túristvándi, Szatmárcseke, Csaroda, Tákos, Vásárosnamény, Vaja utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Barangolás a Felső-Tisza-vidéken utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 1 nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 12.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Városlátogatás, Országjárás
Kiutazás: Busz
Turnusok: 1 nap
Utazás azonosítója: 146685
Kívánságlistára teszem

Hazánk északnyugati csücskében szinte minden falu és kisváros büszkélkedhet valamivel: legnagyobb költőink, íróink szülőhelyei és sírjai, különleges néprajzi és ipartörténeti érdekességek, vagy éppen étel- és italkülönlegességek várják az ide látogatókat. Fedezzük fel Szabolcs, Szatmár és Bereg vidékének szépségeit és különlegességeit egy fejelthetetlen egynapos belföldi barangolás keretében!

Az utazásról:

autóbusszal


Program:

KORA REGGEL: TALÁLKOZÓ 

Idegenvezetőnk a TravelOrigo autóbuszánál várja a csoportot a választott felszállási helyen és időpontban. Felszállás után megkezdjük utunkat Magyarország északkeleti csücske felé. Egy rövid mosdószünettel megszakított utazásunk közben ismerkedünk a tájjal és úticélunkkal.


DÉLELŐTT: TÚRISTVÁNDI, SZATMÁRCSEKE

Délelőtt érkezünk meg a Felső-Tisza vidéken elhelyezkedő Túristvándiba, ahol az egész Európában egyedülálló méretű és felépítésű vízimalmot tekintjük meg. A 18. századból származó malom három, egyenként több mint 6 méter átmérűjű kerékkel rendelkezik. Miután megismerkedtünk a vízimalom történetével és működésével, folytatjuk utunkat Szatmárcsekére, ahol a híres "csónakos" fejfás temetőt és nemzeti himnuszunk szerzőjének, Kölcsey Ferencnek a sírját tekintjük meg. Következő állomásunkon a messzeföldön híres szatmári szilvapálinkával ismerkedünk egy kóstoló keretében. A helyi kedvező mikroklímának köszönhetően évszázadok óta egyedi zamattal termő szilva, a helyi pálinkafőző hagyomány és a csak helyben alkalmazható védjegy a garancia a különleges ital minőségére. Természetesen vásárlásra is lehetőségünk nyílik pálinka- és élekvárkülönlegességekből.


DÉLUTÁN: CSARODA, TÁKOS, VÁSÁROSNAMÉNY, VAJA

Gazdag programunk következő részében az egykori Bereg vármegye emlékeivel ismerkedünk. A beregi vármegyei gyűlések helyszíne, Csaroda igazi különlegességet rejt: a Csarona-patak által körbeölelt kis dombon magasodó református templom egyik érdekessége, hogy benne egyszerre tekinthetjük meg a 14. századi apostolokat ábrázoló freskókat és a 17. századi református népi falfestést. Következő megállónk Tákos, ahol a "Mezítlábas Notre Dame", melyről azt tartják, hogy "a nép emelte magának fából és sárból", Mária terézia rendelkezései szerint ugyanis a reformátusok nem építhettek templomot kőből és téglából. Vásárosnaménybe, a "Bereg fővárosába" látogatunk, ahol a Beregi Múzeum számos érdekességet mesél el a vidékről. Programunk zárásaként a Vay várkastélyba látogatunk, mely Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik legértékesebb műemléke. Az eredetileg reneszánsz családi várkastély nagytermének mennyezetfreskója a Honfoglalás 1000. évfordulójára készült páratlan művészettörténeti érték.

KORA ESTE: HAZAINDULÁS

A kastély megtekintése után hazaindulunk, Budapestre a késő esti órákban érkezünk vissza. 

 

 

 

 • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
 • Csoportkísérő idegenvezető 

  Az ár tájékoztató jellegű, az árváltozás jogát a szervező iroda fent tartja!
 • Túristvándi vízimalom: 300 Ft/fő

 • Csarodai templom: 400 Ft/fő

 • Tákosi templom: 500 Ft/fő

 • Beregi Múzeum: felnőtt 800 Ft/fő, 62 év felett 500 Ft/fő

 • Vay Várkastély: 1100 Ft/fő  

 • Pálinkakóstoló program: kb. 1500 Ft/fő
 • Adminisztrációs díjat: 1.000 Ft/fő

 • Üléshelyfelár: 1.500 Ft/fő

Figyelem! A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek és minden előzetes értesítés nélkül módosulhatnak! 

A belépők a buszon fizetendők. 


FONTOS:


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb. 

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.


Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 146685

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Barangolás a Felső-Tisza-vidéken

Barangolás a Felső-Tisza-vidéken

Magyarország, Észak-Magyarország régió, Szatmárcseke

Útazonosító: 146685

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Barangolás a Felső-Tisza-vidéken

Barangolás a Felső-Tisza-vidéken

Magyarország, Észak-Magyarország régió, Szatmárcseke

Útazonosító: 146685

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!