Esterházy kultúr- és gasztrokaland Burgenlandban

Ft-tól/fő 6.900

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
6.900 Ft/fő-től

1 napos utazás Ausztriába utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Esterházy kultúr- és gasztrokaland Burgenlandban utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 1 nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 6.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Városlátogatás
Kiutazás: Busz
Turnusok: 1 nap
Utazás azonosítója: 141886
Kívánságlistára teszem

Az Esterházy hercegek mint kiváló politikusok, diplomaták és hadvezérek egész Európa történetében fontos szerepet játszottak, ugyanakkor gazdag birtokaik és udvartartásuk a kulturális és művészeti központok is voltak. Nem csak a család műkincsgyűjteménye révén maradtak ránk pártalan kincsek, de Haydn pártfogóiként a klasszikus zenei világ is gazdagodott a hercegek jó ízlésének és művési érzékének köszöhetően. Az Esterházy örökség a mai napig meghatározó Burgenland életében, de a mai Burgenland is rengeteg élményt kínál vendégeinek. 

Az utazásról:

autóbusszal


Program:

KORA REGGEL: TALÁLKOZÓ 
Idegenvezetőink a TravelOrigo autóbuszainál várják az utasokat a választott felszállási helyen és időpontban. Felszállás után megkezdjük utunkat Ausztria irányába. Út közben ismerkedünk a tájjal, Ausztriával, Burgenlanddal és az Esterházy család történetével. 

DÉLELŐTT: EISENSTADT 
Első helyszínünk Eisenstadt (Kismarton) lesz, ahol az Esterházy Kastély gazdagon díszített termeiben nem csak a műkincsgyűjtemény, a gazdagon díszített termek és a főúri életet megidéző bútorok kápráztatják el a látogatókat, de megismerhetjük néhány Esterházy-hercegnő különleges élettörténetét, megnézhetjük Haydn munkásságának fontos helyszíneit; a kápolnát és a Haydn Termet is, mely tökéletes akusztikájának köszönhetően a komponista több jelentős művének ihletője is volt. A kastélyban megismerkedhetünk a hercegi család és az egykori szolgáló személyzet mindennapjaival is. A kastély után sétálunk Eisenstadt utcáin, kívülről megnézzük azt a házat, ahol egykor Haydn is lakott, valamint a Szent Márton dómot is, mely eredetileg még a 12. században épült, majd többször újjá kellett építeni. 

DÉLUTÁN: BORKÓSTOLÓ, RUSZT 
Johann Wolfgang von Goethe azt mondta, hogy „az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk”. Ennek szellemében dolgoznak az Esterhazy Szőlészetben is, ahol a hagyomány és a modern technológia ötvözésével remek borokat készítenek. A pincészetben ötféle bort kóstolhatunk meg szakszerű információkkal kísérve, sajttal és csemegékkel teljessé téve a gasztronómiai élményt. Borkóstoló programunk után a Fertő-tó osztrák oldalán elhelyezkedő, közeli Rust (Ruszt) városát látogatjuk meg, mely a bor és a gólyák városaként vált ismertté. A világörökségi helyszínen elhelyezkedő egykori szabad királyi város – mely e cím elnyerését 60 000 aranyforinttal és 500 hordó fehér aszúborral köszönte meg I. Lipót császárnak – szinte minden óvárosi épülete műemlék, emellett majd minden kéményén gólyák fészkelnek. A hangulatos óvárosban fejezzük be a programunkat. 

KÉSŐ DÉLUTÁN: TALÁLKOZÓ 
Programunk végén autóbuszra szállunk, majd megkezdjük utazásunkat Magyarország felé. A késő esti órákban érkezünk meg a felszállás helyszínére.

Fakultatív programok

Esterházy kastély-KIsmarton

12 € / fő

  • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
  • Csoportkísérő idegenvezető
  • Esterházy kastély: 12 EUR/fő
  • Borkóstoló: 15 EUR/fő (kötelező)
  • Adminisztrációs díj: 1.000 Ft/fő (kötelező)
  • Ülőhelyválasztási felár: 1.500 Ft/fő 

        Utasbiztosítás 390 Ft/fő

A program és a belépő árai a buszon fizetendő.


FONTOS:

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb. 

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.


Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 141886

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Esterházy kultúr- és gasztrokaland Burgenlandban

Esterházy kultúr- és gasztrokaland Burgenlandban

Ausztria

Útazonosító: 141886

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Esterházy kultúr- és gasztrokaland Burgenlandban

Esterházy kultúr- és gasztrokaland Burgenlandban

Ausztria

Útazonosító: 141886

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!