Erdélyen át a Duna-deltába a Fekete-tengerig

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Erdélyen át a Duna-deltába a Fekete-tengerig utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Hazánk egyik legfontosabb folyójának a deltája páratlan állat és növényvilággal rendelkezik. Jöjjön el velünk, és élje át Ön is a természet csodáját!

Az utazásról:

Légkondicionált autóbusszal.


Program:

1. nap:

Budapestről - Ártándnál. Rövid városnézés, pihenő Nagyváradon, majd Kolozs-váron, Erdély fővárosában:  főtér Mátyás király lovasszobrával és szülőházával, a Szt. Mihály templom. Rövid szabadprogram után átkelve Belső-Erdélyen a Küküllő mentén elérjük a Székelyföldet.  Vacsora és szállás Farkaslakán.

2. nap:

Reggeli után utazás a Hargitán át a Csíki-medencébe. Csíksomlyón felkeressük a Kegytemplomot, majd a gyimesi-völgy felé vesszük utunkat. Következő állomásunk a Gyimesi-szorosban Gyimesbükk, a Rákóczi vár és az egykori határon álló vasúti őrházban berendezett kis múzeum. Átérve Moldvába a Tatros, majd a Szeret völgyében utazunk az Al-Duna híres központi kikötővárosába, Galacra. Komppal átkelünk a több kilométer szélesen hömpölygő Dunán, majd a dobrudzsai oldalon utazunk tovább a Delta fővárosába, Tulceaba. Vacsora és szállás középkategóriájú  hotelben.

3. nap:

Délelőtt hajóra szállunk. 6 órás hajókirándulásunkon bebarangoljuk a delta felső vidékén a szulinai és a kiliai ágak közötti páratlan vízivilágot a Sontea csatornán át a Bolond-tóig. A hajó  fedélzeten kis kóstolót is kapunk a heyli halakból. A Tulceába történő délutáni visszaérkezés után szabadprogram, majd vacsora.

4. nap:

Reggel szárnyashajóra szállunk és másfél óra alatt végigszáguldunk a Duna szulinai ágán egészen a torkolatig, Szulináig. Napunkat itt töltjük a kis, csak vízen megközelíthető kikötővárosban. Strandolási lehetőség a Duna torkolatánál a a fekete tengeri plázson. Fakultatív hajókirándulás a Duna utolsó kilométerein ki a Fekete-tengerre (vagy: fakultatív hajókirándulás a Szulina környéki mellékágak izgalmas világába). Késő délután szárnyashajónk visszavisz minket Tulceába. Vacsora a szállodában.

5. nap:

Búcsút intve a deltának, majd a galaci kompról Dobrudzsának ismét a Szeret völgyében utazunk. Ezúttal nem a Gyimesi-, hanem az Ojtozi-szoroson kelünk át a Kárpátokon. Rövid városnézés és pihenő Háromszék fővárosában, Kézdivásárhelyen, majd a Kászon vidékén elérjük a Nyerges-tetőt. Főhajtás nemzeti emlékhelyünkön. Leereszkedve a Csíki-medencébe, átkelve a Hargitán vacsora és szállás Székelyszentléleken.

6. nap:

Reggeli után felkirándulunk a Gordon-hegyre, Közép-Európa legnagyobb Krisztus szobrához (22 m). Udvarhely vidékét elhagyva Marosvásárhelyre utazunk. Városnézés: főtér, Kulturpalota, Teleki-téka. Innen rövid pihenőkkel, ártándi határátkeléssel Budapestre utazunk. Érkezés az esti órákban.


A szállásról:

Farkaslakán és Székelyszentléleken a faluturizmus keretein belül, magánházaknál, Tulcean középkategóriájú hotelben.


Az elhelyezésről:

Különbejáratú kétágyas szobákban fürdőszoba használattal.


Az ellátásról:

bőséges reggeli,  házias estebéd a magánházaknál, a hotelben félpanzió


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Erdélyen át a Duna-deltába a Fekete-tengerig

Erdélyen át a Duna-deltába a Fekete-tengerig

Románia, Erdély, Kolozsvár

Útazonosító: 6264

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Erdélyen át a Duna-deltába a Fekete-tengerig

Erdélyen át a Duna-deltába a Fekete-tengerig

Románia, Erdély, Kolozsvár

Útazonosító: 6264

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!