Arany Prága szilveszterkor

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Arany Prága szilveszterkor utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Az "Arany Város" a Moldva partján, kezdettől fogva meghatározó szerepet töltött be Közép-Európában, melynek fejlődésére Prága nagy hatással volt. A szép panorámát a pompás tornyok és kupolák, a Moldván átívelő régi hidak, a Szt. Vitus székesegyház és a csodálatos barokk épületek színesítik. Még ezen is túltesz a Prágai Vár, múzeumaival, galériáival és templomaival.

Az utazásról:

autóbusszal


Program:

1. nap: Szeged – Budapest – Pozsony – Telc – Prága (520 km)
Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás Budapesten keresztül, majd Rajkánál lépjük át a határt. Pozsonyba érkezve rövid ismerkedés a város gyönyörűen felújított történelmi városközpontjával, ahol számtalan magyar vonatkozású műemlékkel találkozunk. Sétálunk a koronázó város nevezetességei között: Szent Márton Székesegyház, Prímás Palota (belülről is), jezsuita templom, ó-városháza.  Továbbutazva Telc-ben tartunk pihenőt, melynek belvárosa a világörökség része. A gyönyörű, mesébe illő várkastély meglátogatását követően utazunk tovább. Az esti órákban Prágába érkezünk, ahol elfoglaljuk a városban lévő szálláshelyünket.

2. nap: A hangulatos Prága az óév utolsó napján (20 km)
Reggeli után ismerkedünk a cseh fővárossal: Hradzsin, Aranyművesek utcája, Szent Vitus Katedrális,Szent György Bazilika...) Sétálunk a hangulatos Óváros téren és Prága büszkeségén, a barokk szobrokkal díszített Károly hídon (Európa egyik legszebb hídja), majd gyalogosan városnézésünket a Vencel téren folytatjuk. Sétánkat a Zsidónegyed megtekintésével fejezzük be. Visszatérünk szálláshelyünkre, a szilveszter estére készülünk. Fakultatív zenés  szilveszteri vacsora a szállodában.

3. nap: Prága – Karlovy Vary – Prága (240 km)
Kényelmesen elfogyasztjuk reggelinket. Szabad program keretében ismerkedhet Prága múltjával és jelenével. Fakultatív ajánlatunk: Egész napos kirándulásra indulunk Karlovy Varyba, az európai rangú fürdőhelyre. Városnézés Karlovy Varyban, a világhírű császári fürdőhelyen. Látogatási lehetőség a Becherovka Múzeumban, a tradicionális italból 3 fajta kóstolására lesz lehetőségünk. Fakultatív ajánlatunk estére: Újévi koncert Prága óvárosában. (Részvételi szándékot már az utazás foglalásánál jelezni kell!)

4. nap: Cesky Sternberk – Brno – Rajka – Budapest – Szeged (520 km)
Reggeli után elutazunk Prágából. Útközben az épségben maradt Cesky Sternberk várát keressük fel. Magyar vonatkozása, hogy a Sternberk grófok Mátyás királlyal rokonságban lévőnek tartják magukat, ezért a díszteremben a magyar címer is megtekinthető.  (A vár idős tulajdonosa ma is a várban lakik.) Továbbutazva Morvaország fővárosa: Brno felé vesszük utunkat. Ismerkedés a várossal (óváros, Szt. Jakab templom, városháza, Péter Pál Székesegyház, kapucinus templom). Hazafelé indulunk, érkezés Budapestre az esti  órákban, majd továbbutazunk Szegedre.


A szállásról:

3éjszaka 3*-os szállodában


Az elhelyezésről:

2 ágyas zuh./ WC-s szobákban.


Az ellátásról:

3x reggeli


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Arany Prága szilveszterkor

Arany Prága szilveszterkor

Szlovákia, Alacsony-Tátra, Pozsony

Útazonosító: 1826

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Arany Prága szilveszterkor

Arany Prága szilveszterkor

Szlovákia, Alacsony-Tátra, Pozsony

Útazonosító: 1826

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!