Elzásztól a Bódeni tóig

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Elzásztól a Bódeni tóig utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Dél-Németország és Kelet-Franciaország sok látványosságot nyújt a kultúrakedvelőknek. Jöjjön velünk tekintse meg Ön is ezeket!

Az utazásról:

Komfortos autóbusszal.

Csatlakozási lehetőség: Szeged–Kecskemét–Budapest–Tatabánya (pálya)–Győr–Hegyeshalom (határ) útvonalon.

Az utazás minimum 35 főtől, a fakultatív program minimum 15 főtől indul.


Program:

1. nap: Szeged–Budapest–Traunsee–Salzburg
Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás Budapest–Hegyeshalom–Linz útvonalon Ausztriába. Pihenőt tartunk a Traunsee partján fekvő Gmundennél, ahol láthatjuk a tóra épült Ort kastélyát. Traunkirchenben könnyű sétával felmegyünk Traunsteinra, a tó fölé emelkedő sziklaoromra épült kápolnához, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra. Meglátogatjuk az alatta épült templomot (halász szószék) és a bencést kolostorát. Továbbutazunk Salzburg környéki szálláshelyünkre.

2. nap: Salzburg és Augsburg
Reggeli után Mozart városával, Salzburggal ismerkedünk: Mirabell kert, a hangulatos Getreide utca, Mozart szülőháza, a Dóm és a kapucinusok temploma. Utunkat Németország felé folytatjuk. Augsburgban pihenőt tartunk, városnézéssel: városháza tér, a városháza szép reneszánsz épületével, alsóváros. Szállásunk 3 éjszakán át a Feketeerdő vidékén, Freudenstadt környékén lesz.

3. nap: Strasbourgtól az Elzászi borúton Colmarig
Reggeli után Strasbourg felé vesszük utunkat. Ismerkedünk a várossal: a Dóm, belváros, vámház. Az Európa sugárúton továbbhaladva elérjük az Európa Negyedet, ahol rövid időre megállunk. A híres borúton utazunk tovább a festői Obernaiba. (Virágözönnel borított piactér, városháza, gótikus torony). Időgépünk a XVI. századba repít bennünket Riquewihr városának idillikus mesevilágába, évszázados öreg házak, középkori városfalak, tornyok, terek közé. Kevés festőibb városka van az országban, mint Colmar. A városba látogatva élvezhetjük reneszánsz polgárházainak, gótikus templomainak, gyönyörű favázas épületeinek látványát. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Triberg, a Titi-tó, Freiburg és Donaueschingen
A mai napon a Fekete-erdő felé vesszük utunkat. Kirándulásunkat Tribergnél, Németország legnagyobb vízesésénél kezdjük, majd az „Órák Parkjába” utazunk tovább. Itt a világ legnagyobb kakukkos órájával találkozunk. Romantikus panoráma úton folytatjuk utunkat a festői Titi-tóhoz. Fakultatív hajókirándulás a tó vizén, szabadidőben séta közben megcsodálhatjuk a parti sétány gyönyörű favázas házait. Továbbutazunk Freiburgba, a Fekete-erdő nyugati szélén fekvő egyetemi és püspöki városba. A város kultúrájában meghatározó Franciaország és Svájc közelsége. Utunkat folytatva egészen a Duna forrásáig utazunk, Donaueschingennél felkeressük a Duna eredetét. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

5. nap: A Rajna-vízesés és a Bódeni-tó
Elfogyasztva reggelinket Schaff-hausenbe utazunk, ahol a híres Rajna-vízesést keressük fel. Továbbutazunk Kreuzlingen Konstanzon át a híres mainaui virág szigetre, a tropikus növények „paradicsomába”. Komppal átkelünk a Bódeni tavon és a bájos, történelmi városkába Meeresburgba érkezünk. Séta a városban, szabadidő majd Lindau, Bregenz, Vorarlberg útvonalon érkezünk Innsbruck környéki szálláshelyünkre.

6. nap: Innsbruck–Budapest–Szeged
Megreggelizünk, majd Innsbruck belvárosával ismerkedünk, sétálunk hangulatos óvárosában. Autópályán hazaindulunk, útközben pihenőkkel. Érkezés Hegyeshalom határátkelőn keresztül Budapestre a kora esti órákban, majd utunkat folytatjuk Szegedre.


A szállásról:

5 éjszaka 3*-os szállodában


Az elhelyezésről:

2 ágyas zuh./WC-s szobákban.


Az ellátásról:

5x reggeli


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Elzásztól a Bódeni tóig

Elzásztól a Bódeni tóig

Ausztria, Alsó Ausztria, Traunkirchen

Útazonosító: 1366

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Elzásztól a Bódeni tóig

Elzásztól a Bódeni tóig

Ausztria, Alsó Ausztria, Traunkirchen

Útazonosító: 1366

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!