Advent Sopronban csokoládékóstolással

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Advent Sopronban csokoládékóstolással utazásra! A kiutazás történik. Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Sopron nevének hallatán mindenkinek a "hűség városa" jelző jut eszébe. A népszavazással Magyarországnál maradt határmenti elhelyezkedésű város hűsége mellett büszke lehet még különleges és érdekes látnivalóira a várkerületen belül, de a város szélén létesült Harrer csokoládémanufaktúra is igazi élményprogrammal várja majd csoportunkat. Útközben meglátogatjuk még hazánk kiemelkedő román-kori gyöngyszemét, a hangulatos Árpád-kori templomot is Lébényben. 

Az utazásról:

autóbusszal


Program:

KORA REGGEL: TALÁLKOZÓ 

Idegenvezetőnk a TravelOrigo autóbuszánál várja a csoportot a választott felszállási helyen és időpontban. Felszállás után megkezdjük utunkat első állomásunk, Lébény felé. 


DÉLELŐTT: 

A lébényi Szent Jakab templomhoz látogatóközpontjában érkezés a román kor művészeti jegyeit magán viselő, XIII. században épült templomot tekintjük meg. Az egykor szerzetesek által használt, monostori templom az Árpád-kor egyik legkiemelkedőbb magyarországi emléke. Az elegáns kváderkövek és gyönyörű faragványokkal díszített bélletes kapuzataihoz harmonikusan illeszkedő oltárokat adott az utókor művészete is.


KORA DÉLUTÁN: 

Lébény után Sopron felé vesszük az irányt, ahol a Harrer Chocolat csokoládémanufaktúra kóstoló programjára látogatunk. A csokoládérajongók számára igazi álomhelyszín ez, ahol "kellemes környezetben tárul fel a csokoládékészítés édesen titkos világa." Programunk során többféle csokoládékülönlegességet kóstolunk, filmvetítésen ismerkedünk a csokigyártás folyamatával a kakaóültetvényektől a csomagolásig, de kellemes meleg csokoládéital is jól fog esni a téli hidegben. A kóstoló mellett természetesen vásárolhatunk is az ízletes bonbonokból, édességekből. 

DÉLUTÁN: 

Édes kalandozásunk után Sopron belvárosának felfedezése következik. Idegenvezetőnk kalauzolásával érdekes történeteken keresztül ismerhetik meg a Várkerület legszebb épületeit. Az 1676 évi nagy tűzvész után kialakult belváros szűk, íves utcáin sétálva a híres Tűztorony mellett megismerjük a Storno-házat, a Kecske-templomot, a középkori Ó- és Újzsinagóga épületét és a színes polgárházakat. A várfalsétány 600 méter hosszú vonalán a város egykori védelmi rendszerét figyelhetjük meg. A városnéző séta utáni szabadidőben a belvárosi adventi vásár hangulatát élvezve tölthetjük el kellemesen az időt az esti hazaindulásig. A forralt bor, a finom ételek, a karácsonyi illatok mellett kézműves termékek vására és megannyi karácsonyi fénybe öltöztetett látványosság várja a látogatókat. 

A hangulatos nap végén, este indulunk vissza Budapest felé, ahová a késő esti órákban érkezünk vissza.  


SZÉP-KÁRTYA ELFOGADÁS: 

SZÉP-kártyás fizetés irodánkban kizárólag személyes befizetés esetén lehetséges OTP, K&H és MKB szolgáltatók által kibocsátott SZÉP-kártyával. A jogszabályoknak megfelelően csak teljes egészében belföldi úti célokat magába foglaló utazásokra tudunk SZÉP-kártyás befizetési lehetőséget biztosítani és csak a Szálláshely alszámláról.

 

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Advent Sopronban csokoládékóstolással

Advent Sopronban csokoládékóstolással

Magyarország, Nyugat-Dunántúl régió, Lébény

Útazonosító: 146802

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Advent Sopronban csokoládékóstolással

Advent Sopronban csokoládékóstolással

Magyarország, Nyugat-Dunántúl régió, Lébény

Útazonosító: 146802

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!