Varázslatos Itália

Ft-tól/fő 189.900
Legjobb ár:
181.260 Ft/fő-től

Velence - Róma - Nápoly/Pompei - Firenze utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Varázslatos Itália utazásra! A kiutazás busszal történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 6 nap / 5 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 181.260 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Körutazás
Kiutazás: Busz
Ellátás: reggeli
Turnusok: 6 nap / 5 éjszaka
Utazás azonosítója: 131762
Kívánságlistára teszem

Itália egyedi varázsát építészeti, kulturális értékeit rejtegeti az utazás. Kalandos felfedezésünk részeként megtekinthetjük az időszámításunk kezdetén megkövesedett Pompei városát, felfedezhetjük az antik Róma ókori kincseit, megismerhetjük a lagúnák világában rejtőző legendás Velence hangulatát, reneszánsz ékszerdobozaként emlegetett Szent Márk terét. S ha mindez nem lenne elegendő a déli, mediterrán életérzést rejtő Nápoly és az északi, toszkán kulturális központ Firenze színesíti még a programot, amely egészen biztosan maradandó élményt jelent majd!

Az utazásról:

felsőkategóriás autóbusszal 


Program:

 1. nap: VELENCE

A foglalás során megjelölt felszállási helyszínről és időpontban indulunk el a TravelOrigo autóbuszaival, a reggeli órákban. Rövid megállókat tartva folyamatosan utazunk Olaszország felé. Behajózunk Velence városába, majd idegenvezetőnk izgalmas előadása közben megismerhetjük a lagúnák világát a Szent Márk teret és épületeit. Velence városában fakultatív vacsorára lesz lehetőség, hogy az esti város hangulatát is élvezhessük. Szállás Velence környékén.

 2. nap: FERRARA, RÓMA

Reggelit követően Ferrara városba érkezünk, melynek műemlékekben gazdag óvárosában rövid sétát teszünk, többek között megtekintjük Castello Estense-t. Folytatjuk utazásunkat és elfoglaljuk szállásunkat Róma mellett.

3. nap: RÓMA: SZENT PÉTER BAZILIKA, VATIKÁNI MÚZEUM, SIXTUSI KÁPOLNA, ANGYALVÁR

Reggeli után a kereszténység központját ismerhetjük meg ”Róma rejtett értékei” program keretében
(Belépőjegyek előzetes megvásárlásának kötelezettsége miatt kérjük, hogy a jelentkezéssel egy időben jelezzék részvételi szándékukat! A helyi idegenvezetővel történő városnézés csak és kizárólag a fakultatív programok választása esetén igénybevehető!), részben helyi közlekedéssel, helyi idegenvezetővel. A város nevezetességei közül elsőként a Vatikán látnivalóival ismerkedünk.

A Szent Péter tér a Bazilikával, Vatikáni múzeum, amely magában foglalja a Sixtus Kápolnát Michelangelo gyönyörű freskó sorozatával. A továbbiakban haladunk a Tiberis folyó mellett, az Angyalvárhoz és megismerkedünk a barokk Róma szépségeivel. Szállás Róma mellett.

4. nap: NÁPOLY, POMPEI      

Reggeli után „Nápoly-Pompei” fakultatív program keretében tehetnek kirándulók látogatást a nápolyi öbölbe ahol hamisítatlan dél-olasz hangulat fogadja a látogatót. Az egykori ókori élet mindennapjai elevenednek meg a látogató számára a Vezúv kitörésekor megkövesedett egykori Pompeiben, amely korának virágzó kikötővárosaként volt ismert. Ezt követően félnapos városlátogatásnak lehetünk részesei Nápolyban, amely történelmi belvárosa joggal került fel 1995–ben az UNESCO Világörökségi listájára. Eközben megtekintjük a nápolyi Királyi palotát, az Umberto Galériát a San Carlo Operaházat az Anjou-erődöt és a hosszú földnyelven tengerbe nyúló Tojásvárat. Rómába tartó utunk során a Tirrén-tenger fölött lenyugvó nap látványában gyönyörködhetünk.  Szállás Róma mellett.

5. nap: RÓMA: COLOSSEUM, FORUM ROMANUM, CAPITOLIUM TÉR

Reggeli után „Róma az örök város” program keretében folytatjuk az ismerkedést a várossal
(Belépőjegyek előzetes megvásárlásának kötelezettsége miatt kérjük, hogy a jelentkezéssel egy időben jelezzék részvételi szándékukat! A helyi idegenvezetővel történő városnézés csak és kizárólag a fakultatív programok választása esetén igénybe vehető!), részben helyi közlekedéssel, helyi idegenvezetővel - Colosseum (kívülről) Forum Romanum, Palatinus, Capitoliumi tér, Piazza Venezia, II. Victor Emmanuel emlékmű. Délután elindulunk vissza észak felé, szálláshelyünkre, mely Firenze környékén lesz.

6. nap: FIRENZE, HAZAUTAZÁS

Reggelit követően szálláshelyünket elhagyva Firenze méltán híres városába folytatjuk utunkat, amely programunk utolsó állomása. Toszkána regionális fővárosa az Arno-folyó partján fekszik és századokon át a Medici család uralta, számtalan látnivalót hagyva az utókorra. Rövid városnézésünk során kívülről megtekintjük a Dante szülőházát, a Dómot, a Keresztelőkápolnát, a Piazza della Signoria és kívülről az Uffizi képtárat. Sajnos utunk végéhez érkeztünk és hazaindulunk Magyarországra. Folyamatos utazást követően hazaérkezés az késő éjszakai órákban.

A legtöbb olasz nagyvárosban, így Rómába is a turistabuszok alapesetben nem mehetnek a főbb látnivalók közelébe. A közlekedést helyi járatokkal oldjuk meg, mellyekkel kényelmesebb felfedezni a fővárost.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


A szállásról:

Szállás: 3 csillagos szállodákban
1 éj Velence környékén
3 éj Róma környékén
1 éj Firenze környékén

 


Az elhelyezésről:

2 ágyas, fürdőszobás standard szobákban, egyágyas szoba felár ellenében kérhető


Az ellátásról:

Reggelis ellátás (fakultatív vacsora befizethető)

Fakultatív programok

Gondolázás Velencében

Mielőtt a hidakat megépítették, a gondola nélkülözhetetlen közlekedési és szállítási eszköz volt Velencében. Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják.

Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található. A legnagyobb a Szent Márk téren, de Akadémia híd lábánál, Rialtó hídnál, az vasútállomásnál, és a Piazzale Románál is beülhetünk egy gondolába. A gondolások általában ugyan azon a helyen állomásoznak egész életükben.


Minimális létszám 5 fő!  Időtartam: kb 30-35 perc

Nem privát túra. A hajóban 5 utas ül egy időben, és a gondolákat 5 főnként tudjuk indítani.

Privát túra igényelhető (1-5 fő részére): 125 EUR / gondola. 


Gyermekeknek nincs külön tarifa, felnőtt áron utazhatnak .
6 éves kor alatt is minden gyermeknek ülnie kell a hajóban külön ülésen.


A program ára: 

30 € / fő

Velencei fakultatív vacsora

Velence nem más, mint a vékony, ropogós pizzákba, olasz tésztákba, kis szendvicskékbe és narancsszínű Aperol spritzekbe burkolt tökéletes csábítás.

Velence gasztronómiája hűen tükrözi népe múltját és jellemét. Az eredeti és ízletes helyi gasztronómia egy nagy nemzetéről mesél, a változatos fogások pedig, amelyekben az ellentétes ízek, az édes és a sós harmonikusan kiegészítik egymást, a tengeri kereskedelem folytán Velencében találkozó különböző kultúrák, a Kelet és a Nyugat, Észak és Dél keveredését juttatják eszünkbe.

3 fogásos tradícionális menü vacsoránkat Velencében, a Dózse Palota környékén fogyasztjuk el. A menüben lehet választani halas, illetve húsos ételt is. 

A létszám pontos előrejelzése miatt kérjük, jelezzék előre részvételi szándékukat a vacsorán. Megrendelés után a vacsorát a helyszínen visszamondani már nem tudjuk, így a program árát az idegenvezető be fogja szedni a buszon. Esetleges lemondási szándékukat az indulást megelőző 3 napig tudjuk elfogadni. 

25 € / fő

Nápoly-Pompei kirándulás

„Nápoly-Pompei” fakultatív keretében tehetnek kirándulók látogatást a nápolyi öbölbe ahol hamisítatlan dél-olasz hangulat fogadja a látogatót. Az egykori ókori élet mindennapjai elevenednek meg a látogató számára a Vezúv kitörésekor megkövesedett egykori Pompeiben, amely korának virágzó kikötővárosaként volt ismert. Ezt követően félnapos városlátogatásnak lehetünk részesei Nápolyban, amely történelmi belvárosa joggal került fel 1995–ben az UNESCO Világörökségi listájára. Eközben megtekintjük a nápolyi Királyi palotát, az Umberto Galériát a San Carlo Operaházat az Anjou-erődöt és a hosszú földnyelven tengerbe nyúló Tojásvárat. Rómába tartó utunk során a Tirrén-tenger fölött lenyugvó nap látványában gyönyörködhetünk.

45 € / fő

Róma az örök város”

50 € / fő

Róma rejtett értékei

60 € / fő

 • - Autóbuszos utazást a leírt útvonalon
 • - Elhelyezést 3 csillagos szállodákban, 2 ágyas szobákban
 • - Reggelis ellátást 
 • - Csoportkísérő idegenvezetőt
 • - Magyar nyelvű helyi idegenvezetőt
 • - VOX készülék
 • - utas- és útlemondási biztosítás
 • - 4 fakultatív vacsora 32.000.- Ft/fő/hét
 • - Egyágyas felár 45.000.- Ft* egy utas esetén
 • - üléshelyválasztási felár 3.000 Ft/fő


Helyben fizetendő:

 • - idegenforgalmi adó 30 EUR/fő*
 • - fakultatív „Gondolázás Velencében” 30 EUR/fő
 • - fakultatív Velencei vacsora 25 EUR/fő
 • - Velencei behajózás 35 EUR/fő*
 • - Velencei behajtás+parkolás+városi illeték 15 EUR/fő*
 • - „Róma az örök város” belépő a Colosseumba, városnézés helyi idegenvezetővel 50 EUR/fő, diáknak és gyereknek 25 EUR/fő
 • - "Nápoly-Pompei" fakultatív program helyi idegenvezetővel, 45 EUR/fő
 • - „Róma rejtett értékei", városnézés Vatikán belépővel, helyi idegenvezetővel: 60 EUR/fő
 • - Firenze behajtás 12 EUR/fő*

 • Róma tömegközlekedés napi jegy kb. 7 euro/fő.

A belépők és fakultatív programok a buszon fizetendők. 


FONTOS:

Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb. 

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.


Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

A városnézések során tömegközlekedést veszünk igénybe.

* A fakultatív programokon a részvétel nem kötelező,  foglalásakor kérjük előre jelezni szándékukat, csak nekik tudjuk biztosítani a résztvételét a programokon. Nem jelentkező utasoknál a helyi idegenvezetővel történő városnézésen nem tudnak részt venni. Megértésüket köszönjük!


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 131762

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Varázslatos Itália

Varázslatos Itália

Olaszország, Lazio, Róma

Útazonosító: 131762

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Varázslatos Itália

Varázslatos Itália

Olaszország, Lazio, Róma

Útazonosító: 131762

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!