USA és Kanada keleti partja

2020.06.02-tól irodánk a megszokott nyitvatartással várja utasainkat!
Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a USA és Kanada keleti partja utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Az ezerarcú Észak-Amerika
Bizony gondban lennénk, ha egyszer csak kapnánk egy varázszsőnyeget azzal, hogy kedvünkre bejárhatjuk vele Észak-Amerikát. Vajon merre induljunk ezen az ezerarcú kontinensdarabon?

A tervezett program során az Unesco Világörökségéhez tartozó helyszínt is meglátogatunk.

Az utazásról:

Budapest – New York – Budapest közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal.
A körutazáson légkondicionált autóbusszal.


Program:

1. nap: Budapest – New York

Elutazás Budapestről európai átszállással New Yorkba. Szállás New York környékén.

2. nap: New York

Reggeli után egész napos városnézés NEW YORK Manhattan részében: Empire State Building, ENSZ Székház, Times Square, 5. sugárút, Rockefeller Center, Szt. Patrick Székesegyház neogótikus épülete (a legnagyobb katolikus templom az államokban), a kedvelt Central Park és Strawberry Fields (ahol John Lennont érte el tragikus végzete). Szállás New York környékén.

3. nap: New York

Félnapos városnézés NEW YORK Manhattan részében: Ground Zero (ahol egykor a World Trade Center tornyai emelkedtek), Wall Street (az üzleti élet fellegvára), hajókázás a Szabadságszobor körül. Délután szabadidő, melynek keretében mindenki egyénileg felkeresheti a Guggenheim Museumot vagy a Metropolitan Múzeumot, akár a Frick Gyűjteményt. Szállás New York környékén.

4. nap: New York – Boston

Utazás Massachusetts állam fővárosába BOSTON-ba. Érkezés délután, majd városnézés az un. „Szabadság ösvényén”: Quincy Market, Boston Common (az Egyesült Államok legrégibb nyilvános parkja), State house (kívülről), Királyi kápolna, a „Bostoni teadélután” helyszíne stb. Szállás Boston környékén.

5. nap: Boston – Quebec

Egész napos utazás New Hampshire Állam „fehér hegyein” és Vermont Állam „zöld hegyein” keresztül a kanadai határra. Továbbutazás a francia nyelvterületen található Quebecbe. Szállás Quebec környékén.

6. nap: Quebec – Montreal

Fél napos városnézés Észak-Amerika egyetlen fallal körülvett városában, QUEBEC-ben: Hotel du Parlament (kívülről), Notre Dame des Victories (Észak-Amerika legrégebbi, ma is álló temploma), Dufferin terasz (ahonnan pompás kilátás nyílik a Szent Lőrinc-folyóra és az alsóvárosra), Frontenac kastélyszálló. Séta az alsóvárosba, amely színes házaival, sok-sok üzletével és kávézóival kellemes kikapcsolódást biztosít. Délután utazás Montrealba. Szállás Montreal környékén.

7. nap: Montreal – Ottawa

Délelőtt városnézés MONTREAL-ban, a magas házak és felhőkarcolók városában: Notre Dame Bazilika (Észak-Amerika legnagyobb templomainak egyike), majd a világ legnagyobb folyami kikötője, a Szent Lőrinc-folyó partján húzódó régi kikötő, a McGill Egyetemi negyed, Olimpiai negyed stb. Végül Montreal királyi hegyéről, a 233 m magas Mont Royal-ról tekinthetünk le a városra. Fakultatív hajókázás a Szt. Lőrinc folyón. Egy kis szabadidő, majd továbbutazás Ottawa környékére. Szállás Ottawa környékén.

8. nap: Ottawa – Toronto

Városnézés OTTAWA-ban, a fővárosban: a városképet uraló Parlament (kívülről), a sétáló utca, Rideau-csatorna a csatornazsilippel, a szállodaként működő Chateau Laurier, Nemzeti Galéria csupa gránit- és üvegépülete (kívülről) stb. Rövid felfrissülési lehetőség a piac-csarnoknál (Byward Market). Továbbutazás Torontóba, Kanada második legnagyobb városába. Szállás Toronto környékén.

9. nap: Toronto

Egész napos városnézés TORONTÓ-ban. Délelőtt autóbuszos ismerkedés Ontario tartomány központjával: az üzleti negyed fénylő felhőkarcolói, SkyDome stadion (kívülről), a régi és az új városháza, egyetemi negyed stb. Nem maradhat ki a világ egyik legmagasabb, szabadon álló szerkezete sem a CN Tower. Délután szabadidő a belvárosban. Vásárlási lehetőség az EATON’S áruházban. Szállás Toronto környékén.

10. nap: Toronto – Niagara

Reggeli után utazás a Niagara-on-the-lake elbűvölő kisvárosán keresztül a világ egyik legnagyobb természeti csodájához a NIAGARA vízeséshez. Indián neve: „Messze dübörgő”. Fakultatív programként a világhírű Maid of the Mist (A ködfátyol leánya) hajóval szeljük át a folyót közvetlenül a hatalmas Patkó-vízesés előtt. A Skylonból csodálatos panoráma tárul a turisták elé. Határátlépés, szállás Buffalo környékén.

11. nap: Buffalo – Washington

Utazás CORNING-ba, az Üveg Múzeum és a Steuben üveggyár megtekintése. Innen hosszú út vezet az Államok fővárosába, Washingtonba. Szállás Washington környékén.

12. nap: Washington

Egész napos városnézés WASHINGTON-ban: Capitolium (az amerikai főváros hivatalos földrajzi központja, ami a washingtoni élet jelképe is), Fehér Ház (ezek természetesen csak kívülről), a Washington-, Lincoln- és Jefferson emlékművek, az Arlington temetőben a Kennedy sírok. A délutáni szabadidőben egyénileg kereshetjük fel a híres – és nem mellékes, ingyenes – múzeumokat (pl. Indián Múzeum, Űrhajózási és Légügyi Múzeum stb.) Szállás Washington környékén.

13. nap: Dutch Country – Philadelphia

Reggeli után utazás Philadelphiába. Út közben Ismerkedés az un. „Dutch Country” területével. Ezen a területen élnek még a XVIII. század első felében Európából, a vallási üldözés miatt kivándorolt német svájci, elzász-lotaringiai telepesek leszármazottai. Mind a mai napig megőrizték sajátos életformájukat, pl. lovas kocsival közlekednek, nem használnak elektromos áramot, jellegzetes ruhákat viselnek stb. Szállás Philadelphia környékén.

14. nap: Philadelphia – Newark

Reggeli után ismerkedés PHILADELPHIÁ-val, az Államok első fővárosával. Gyalogos városnézés a pennsylvaniai helyi törvényhozás székhelyén: Independence Hall (Függetlenség csarnoka kívülről), Liberty Bell (szabadság harangja) az amerikai forradalom jelképévé vált harang, séta a történelmi belvárosban. Délután utazás vissza körutunk kiindulópontjába, New York államba. Transzfer a Newark-i repülőtérre és este hazautazás.

15. nap: Budapest

Érkezés Budapestre európai átszállás után a déli órákban.


A szállásról:

*** szállodák és motelek.


Az elhelyezésről:

2 ágyas, fürdőszobás / zuhanyzós + WC-s szobákban.


Az ellátásról:

reggeli


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
USA és Kanada keleti partja

USA és Kanada keleti partja

USA, Florida, New York

Útazonosító: 1274

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
USA és Kanada keleti partja

USA és Kanada keleti partja

USA, Florida, New York

Útazonosító: 1274

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!