Üdülés és kultúra a görög tengerparton

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Üdülés és kultúra a görög tengerparton utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Utazzon el egy fantasztikus körutazásra Görögországba, ahol még egy pihentető tengerparti kikapcsolódásban is része lehet. A fővárosban, Athénban olyan feledhetetlen látnivalókat tekinthetünk meg mint az olimpiai Stadion, a Zeusz-templom, vagy a Hadriánusz-kapu. A kirándulások során eljutunk a Delphoi jósdákhoz, amely az ókori Görögország elsőszámú jóshelye volt.

Az utazásról:

Légkondicionált autóbusszal (WC, DVD, ital­automata).

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy kiskorúak szü­lő nélküli utazása esetén közjegyző által hi­te­le­sí­tett engedélyt kérhetnek a határon.
Az EU tagországainak állampolgárai érvényes, új típusú (kártyás) személyazonosító iga­zol­vánnyal vagy útlevéllel léphetnek be Görög­or­szágba, illetve Szerbiába és Macedóniába.


Program:

1. nap:

Elutazás Székesfehérvárról, a Piac téri parkolóból reggel 4.15-kor. Budapestről az autóbusz 5.30-kor indul a Déli pálya­ud­var­tól. Utazás a Kecskemét – Sze­ged – Újvidék – Belgrád – Niš – Kumanovo út­vo­na­lon. Szállás Mace­dóniában vagy Észak-Görög­országban (1 éj).

2. nap: Tempé-völgy, Thermopülai-szoros

Átkelés Görög­országba, utazás déli irányba. Útközben séta a vad­re­gé­nyes Tempé-völgyben (Aphro­dité forrás, szikla­kápolna), valamint pihenő az ókor egyik leghí­resebb csatá­jának szín­helyén, a Ther­mo­pü­lai-szorosnál (Leo­nidász király szobra, spártai katonák sírfel­irata). Szállás egy han­gu­la­tos ten­ger­parti kisvá­rosban, Kamena Vourlában (7 éj). A nap hát­ra­lévő részében pihenés a tenger­parton.

3. nap: Görög tengerpart

Szabad program, pihenés a tengerparton.

4. nap: Hajókirándulás Szkiathoszra

Pihenés a tengerparton.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Szki­athosz­ra, mely a Szporádok sziget­csoport egyik gyöngy­szeme. Reggel 7 óra körül autó­bu­szos transz­fer a kb. 80 km-re lévő Achillion kikö­tőjébe, majd innen hajózás Szkiathosz szige­tére, amely kb. 2,5 órás hajó­úttal érhető el. A megér­kezés után is­mer­ke­dés a sziget szép fővá­rosával, majd stran­dolási le­he­tő­ség Szkiathosz leg­szebb fürdő­helyén. A szigeten eltöl­tött idő­tartam kb. 5 óra. Vissza­hajózás Achillion-ba, onnan transz­fer a szállodába. Várható érkezés este 9 óra körül.
A faku­ltatív program ára: 11.800 Ft (min. 20 fő ese­tén).

5. nap: Delphoi

Kirándulás az ókori Görögország első számú jóshe­lyéhez, a csodálatos környe­zetben fekvő Delphoi jós­dához. A Parnasszosz-hegy­ségben talál­ható szen­tély­együt­tes az ókori emberek kép­ze­le­tében a világ közepét jelen­tette. Az ásatási terület mellett lévő múzeum az egyik leg­gaz­da­gabb egész Görög­or­szág­ban. Vissza­érkezés a szállodába délután fél 4 körül.

6. nap: Athén

Reggeli után egész napos kirán­dulás Athénba. Autó­buszos vá­ros­né­zés (őrség­váltás, akadémia, egye­tem, Könyvtár, Olim­piai Sta­dion, Zeusz-templom, Hadriánusz-kapu stb.). Ezután közös séta az Akro­po­liszon, majd le­he­tő­ség egyéni ba­ran­go­lásra a Plaka teker­vényes utcáin.

7. nap: Meteorák, Kalambaka

Pihenés a tengerparton.
Fakultatív program: Egész napos kirán­dulás a Meteo­rák szikla­ko­lostoraihoz. A hatalmas szik­lák tete­jére épült bizánci kolos­torok közül le­he­tő­ség lega­lább kettő meg­lá­to­ga­tá­sára. Több fotó­szünet után szabad prog­ram a sziklák lábainál fekvő han­gu­la­tos kisvá­rosban, Kalambakában.
A fakul­tatív program ára: 6.600 Ft + belépők (garan­tált indulás).

8. nap: Lihas sziget

Pihenés a tenger­parton, fakul­tatív le­he­tő­ség hajó­ki­rán­dulásra a közeli Lihas szigetre (a hely­színen fize­tendő euróban).

9. nap: Thesszaloniki

Indulás hazafelé. Útközben is­mer­ke­dés Thesszalo­nikivel, Görög­ország második leg­na­gyobb városával. Közös séta a leg­fon­tosabb ne­ve­ze­tes­sé­gek­hez (Fehér torony, Galerius diadalíve, Szent György-ro­tun­da, Szent Demeter-bazilika stb.), majd szabad program. Szállás Mace­dó­niában vagy Észak-Görög­országban (1 éj).

10. nap:

Hazautazás a Kumanovo – Niš – Belgrád – Újvidék – Szeged – Kecskemét út­vo­na­lon. Érkezés Bu­da­pest­re, majd Szé­kes­fe­hér­vár­ra az esti órákban.

Figyelem: A programok sor­rendje (3-8. nap) felcse­rélődhet.


A szállásról:

1+1 éjszaka tranzitszállás oda- és visszaútban vagy Macedóniában egy 4 csil­la­gos szál­lo­dá­ban, vagy Észak-Görögországban egy 3 csil­la­gos szál­lo­dá­ban, 2-3 ágyas, fürdő­szo­bás szo­bák­ban.

7 éjszaka Kamena Vourla központjában egy 5 csil­la­gos szál­lo­dá­ban, 2-3 ágyas, fürdő­szo­bás szo­bák­ban. A szobák légkondicionáltak, er­ké­lye­sek, tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, mini­bár­ral felszereltek. A szállodához tartozik egy szép kert, termálvizes úszómedencék, szauna, tor­na­terem, teniszpálya. Az árban benne van a belső termálvizes medence és a spa részlegen ta­lál­ható tornaterem használata is. A szál­loda a tengerparttól 100 méterre található, saját strand­dal rendelkezik.
Figyelem: A fenti szálloda Görögországban hi­va­ta­losan 5 csil­la­gos besorolású, de Nyugat-Európában inkább erős 4 csil­la­gos szintnek fe­lelne meg.

Nincs éjszakai buszozás.


Az ellátásról:

Félpanzió / a reggeli mindenhol büfé, a vacsora a tran­zit­szál­lá­son 3 fogásos menü, a Kamena Vourla-i szál­lo­dá­ban pedig büfé (svédasztalos)


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Üdülés és kultúra a görög tengerparton

Üdülés és kultúra a görög tengerparton

Görögország, Korfu, Tempé

Útazonosító: 1682

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Üdülés és kultúra a görög tengerparton

Üdülés és kultúra a görög tengerparton

Görögország, Korfu, Tempé

Útazonosító: 1682

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!