Thaiföld - a Távol-Kelet varázsa I.

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Thaiföld - a Távol-Kelet varázsa I. utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Csodálatos Távol-Keleti utazás Thaiföldre. Megismerkedhetünk az ország sokarcú fővárosával Bangkokkal, ellátogathatunk a Kwai folyóhoz, ahol megtekinthetjük legendás úszó piacot. Felfedezzük Ázsia legnagyobb üdölőhelyét Pattayat, ahonna rövid kirándulás tehető a közeli Paradicsom-szigetre. De lehetőség nyílik egy Elefántfarm meglátogatására is.

Az utazásról:

Menetrend szerinti repülőjáratokkal Bangkokig és vissza. Thaiföldön légkondicionált autó­busszal.


A menetrend szerinti repülőjáratok Európa és a cél­állo­más között nem tartanak félúton techni­kai szünetet üzemanyagfelvétel céljából. Eze­ken a nagyméretű gépeken általában jóval kényelmesebb ülések vannak, mint azon kis­gé­pek esetében, melyeket gyakran char­te­re­zés­re használnak az utazási irodák.

Repülési idők: Európából Thaiföldre a repülőút hossza 11-12 óra, a Chiang Mai – Bangkok szakasz 70 perc.

Időzóna: Magyarországhoz képest plusz 6 óra.


Program:

1. nap:

Elutazás Ferihegyről egyszeri átszállással Bang­kokba.

2. nap: Bangkok

Megérkezés után transzfer a szállodába (3 éj). Pihenés, szabad program.
Fakultatív program: Thai vacsora és klasszikus tán­cok
Vacsora egy tipikus thai étteremben jellegzetes thaiföldi ételekkel, közben pedig látványos jel­me­zek­be öltözött thai táncosok bemutatójában gyö­nyör­köd­he­tünk.
A fakultatív program ára: 5.500 Ft (garantált program).

3. nap: Bangkok

Thaiföld fővárosa sokarcúságával, trópusi fur­csa­sá­gai­val, fe­lejt­he­tet­len műemlékeivel, egzo­ti­ku­má­val óriási élmény az európaiak számára. A vá­ros­né­zés során meglátogatjuk az Arany Buddha Templomot (5 és fél tonnás arany Buddha-szoborral), a Fekvő Buddha Templomot és kolostort (46 méter hosszú fekvő Buddha-szoborral). A vá­ros­né­zés fénypontjai a Királyi Palota pompás épü­let­együt­tese a Smaragd Buddha Templomával és a szemet gyönyörködtető Hajnal Temploma. Ebéd egy helyi étteremben.
A kb. 6-7 órás vá­ros­né­zés során közel kétszer annyit látnak utasaink, mint a Bangkokban szokásos félnapos (3-4 órás) városnéző programokon.

4. nap: Damnern Saduak úszó piac, Kwai folyó, Nakhon Pathom

Szabad program Bangkokban, pihenés a szál­lo­dá­ban, illetve annak úszómedencéjénél.
Fakultatív program: Úszó piac, Kwai folyó, Nakhon Pathom
Autóbuszos kirándulás Bangkoktól nyugatra. Először a híres Damnern Saduak úszó piacot látogatjuk meg (a leg­na­gyobb úszó piac), majd to­vább­uta­zás a Kwai folyóhoz, a burmai határ közelébe (trópusi esőerdő). A második világháború idején a japánok egy vasútvonalat építtettek itt az angol, ausztrál és más nemzetiségű hadifoglyaikkal. Az embertelen kö­rül­mé­nyek következtében több mint 100.000 em­ber vesztette életét a dzsungelben. A világhírű híd meg­te­kin­té­se, majd látogatás a katonatemetőben és az egykori fogolytábor helyén berendezett em­lék­mú­ze­umban. Visszaútban pihenő Nakhon Pathomban, a világ leg­na­gyobb buddhista chedijénél.
A fakultatív program ára: 9.500 Ft (ebéddel) – garantált indulás.

5. nap: Bang Pa-In, Ayutthaya, Lopburi

Elutazás autóbusszal Bangkokból északi irányba, az ország belseje felé. Látogatás a XIX. század végén épült Bang Pa-In palotaegyüttesben, mely a thai királyok nyári rezidenciája volt (gyönyörű park). To­vább­uta­zás Ayutthayába (UNESCO vi­lág­örök­ség). Ez a város évszázadokon keresztül az egyik leg­je­len­tő­sebb ázsiai civilizáció központja volt, mígnem a burmaiak az 1760-as években kifosztották. A jó álla­pot­ban lévő romok a trópusi környezetben le­nyű­gö­ző hatást gyakorolnak a turistákra (templomok, ko­los­to­rok, Buddha-szobrok, kiserődök stb.). Ebéd egy helyi étteremben.
A következő megálló Lopburi, egy ugyancsak ősi város, ahol a khmer építőművészet számos remek­mű­ve található. (Lopburi a thai uralom előtt a khmerek fővárosa volt.) A turisták körében talán legismertebb ne­ve­zetes­sé­ge az úgynevezett Majom templom, melyet valóban majmok laknak.
To­vább­uta­zás északi irányba végtelen rizsföldeken keresztül. Szállás Phitsanulokban (1 éj).

6. nap: Phitsanulok, Sukhothai

Phitsanulok fő szenzációja a Wat Mahathat, a Nan folyó partján található XIV. században épült templom. Itt található a zarándokok ezreit vonzó, gyógyító                     

Chinnarat Buddha, az egyik legnépszerűbb Buddha ábrázolás Thaiföldön. Ennek meg­te­kin­té­se után látogatás egy közeli néprajzi múzeumban, ahol főleg fából és bambuszból készített helyi használati tárgyakat mutatnak be.
Közép-thaiföldi kirándulásunk fő állomása Sukhothai romvárosa (UNESCO vi­lág­örök­ség). A XIII. szá­zad­ban virágzó Sukhothai királyság a thai történelem első nagy korszaka volt. Az aranykorként emlegetett első független Thai Királyság fővárosának ma­rad­vá­nyait tekinthetjük meg, melyet a XX. század közepéig dzsungel borított.
Ebéd egy helyi étteremben, majd délután vissza­uta­zás autóbusszal Bangkokba (1 éj).

7. nap: Krokodil farm, Thaiföld skanzenje

Búcsú Bangkoktól, utazás Pattayára. Útközben látogatás a világ egyik leg­na­gyobb krokodil farmján, le­he­tő­ség a krokodilshow meg­te­kin­té­sé­re is.
A következő programunk Thaiföld skanzenje, a világ egyik leg­na­gyobb szabadtéri múzeuma. Az ország minden részéből hoztak ide épületeket, illetve Thaiföld legtöbb híres épületének másolatát is felépítették. A látogatók itt néhány óra alatt meg­is­mer­ked­het­nek szinte az egész ország építészeti kincseivel és néprajzával. Szállás Pattaya mellett, tengerparti szál­lo­dá­ban (5 éj).

8. nap: Pattaya, Nong Nooch trópusi kert

Pattaya nemcsak Thaiföldnek, de egész Ázsiának a leg­na­gyobb tengerparti üdülőhelye. Egy kis ízelítő abból, amit a város kínál a turistáknak: elegáns szállodák, kitűnő éttermek, szórakozóhelyek, olcsó piacok, légkondicionált bevásárlóközpontok, sporto­lá­si le­he­tő­ségek, rengeteg napfény, úszó­me­den­cék, kirándulási le­he­tő­ségek stb.
Félnapos kirándulás a Pattayától néhány kilométerre fekvő Nong Nooch trópusi kertbe, ahol a fe­lejt­he­tet­lenül szép vegetáción kívül elefántshow és thai folklór bemutató (táncok, thai kardozás, thai box stb.) is szórakoztatja a látogatókat.
Fakultatív program: Alcazar show
Látványos revüműsor a híres transzvesztita együttes előadásában.
A fakultatív program ára: 4.600 Ft (garantált program).

9. nap: Pattaya, Paradicsom-sziget

Szabad program Pattayán.
Fakultatív program: Paradicsom-sziget
Egész napos kirándulás a Paradicsom-szigetre (Samet Island), strandolási le­he­tő­ség.
A fakultatív program ára: kb. 49 USD (ebéddel) – a helyszínen fizetendő, garantált indulás.

10. nap: Pattaya, Mini Sziám

Szabad program Pattayán.
A késő délutáni órákban látogatás a Mini Sziámban. Ez egy han­gu­la­tos park, ahol Thaiföld híres épít­mé­nyei­nek makettjei láthatóak Földünk leg­hí­re­sebb épületeinek kicsinyített másai mellett. Mivel késő délután érkezik ide a csoport, így a maketteket nappali fényben és esti díszkivilágításban is megcsodálhatják.

11. nap: Pattaya, Elefánt farm

Szabad program Pattayán.
Fakultatív program: Elefánt farm
Félnapos kirándulás egy közeli farmra, ahol le­he­tő­ség van egy kisebb túrára elefántháton, bemutatják a környék élővilágát egy rövid erdei séta keretében, majd ökörfogattal viszik vissza a látogatókat a farm központjába, az ebéd helyszínére.
A fakultatív program ára: 14.900 Ft (ebéddel) – garantált indulás.

12. nap:

Reggel transzfer a bangkoki repülőtérre, elutazás Thaiföldről. Érkezés Budapestre az esti órákban.


A szállásról:

10 éjszaka jó 4 csil­la­gos szál­lo­dák­ban (a szállo­dák­nak van saját szabadtéri úszó­me­den­cé­je).


Az elhelyezésről:

két­ágyas, fürdő­szo­bás szobákban (légkondicionáló, műholdas tv, telefon, hűtőszekrény vagy minibár áll utasaink rendelkezésére)


Az ellátásról:

Büféreggeli, a 3., az 5. és a 6. napon ebédet is kapnak a csoportok / fakultatív vacsora a 4. naptól.


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Thaiföld - a Távol-Kelet varázsa I.

Thaiföld - a Távol-Kelet varázsa I.

Thaiföld, Bangkok

Útazonosító: 1696

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Thaiföld - a Távol-Kelet varázsa I.

Thaiföld - a Távol-Kelet varázsa I.

Thaiföld, Bangkok

Útazonosító: 1696

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!