Santiago de Compostela

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Santiago de Compostela utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

A legenda szerint Idősebb Szent Jakab (spanyolul Santiago) apostol temetkezési helye. A legismertebb katolikus zarándokhelyek egyike a világon...

A tervezett program során az UNESCO Világörökségéhez tartozó helyszínt is meglátogatunk.

Az utazásról:

Budapest – Barcelona - Budapest útvonalon repülőgéppel,  a körutazáson légkondicionált autóbusszal.


Program:

1. nap: Budapest – Carcassone – Lourdes (kb. 560 km)

Elutazás a kora reggeli órákban repülőgéppel Budapestről Barcelonába. Érkezés után irány: CARCASSONE (UNESCO), amely Európa legnagyobb középkori várát mondhatja magáénak! LOURDES-ban Bernadette életének helyszíneit, a Mária-jelenések kegyhelyeit nézzük meg, aki pedig zarándoklatként fogja fel santiagói útját, itt részt tud venni az esti fáklyás körmenetben is. A városnak vára is van, amely megtekinthető. Vacsora, szállás Lourdes-ban.

2. nap: San Sebastian – Santillana (kb. 500 km)

Spanyolországba San Sebastiannál, Spanyolország nyári fővárosánál lépünk be, ahová a madridi nyári hőség elől nem csupán a királyi család, de a minisztériumok is menekülnek. Bilbao mellett elhaladva a világhírű (és védett) kisvárosig, SANTILLANA-ig utazunk (XV–XVI–XVII. századi nemesi paloták, festői utcák és terek stb.). Vacsora és szállás Santillana környéken.

3. nap: Oviedo – León (kb. 270 km)

Eljutunk Leónig, az asturiai királyság hajdani fővárosáig. Útközben megnézzük OVIEDO óvárosát (UNESCO): katedrális, dómterem, Plaza Mayor, városháza, régi egyetem (XVII. sz.) stb. Aztán fel a Monte Naranco irányába a SANTA MARIA DE NARANCO-ig, a korai asturiai építészet legnagyobb értékéig. Vacsora, szállás Leónban.

4. nap: A királyi város, León

Az egész napot a királyi városnak, LEÓN-nak szenteljük: Plaza Mayor, városfalak, a gót katedrális, a román San Isidoro, a világ egyik legjelentősebb román mennyezetfreskója, királysírok, üvegablakok, a San Marco 100 méter hosszú barokk homlokzata. Tényleg királyi város! Vacsora, szállás Leónban.

5. nap: León – Astorga – Lugo – Santiago de Compostela (kb. 390 km)

Az ismert Astorga - Ponferrada - Lugo útvonalon érkezünk Santiago de Compostelába. ASTORGA-ban a katedrálissal szemben áll Gaudi palotája, PONFERRADA-ban várrom, LUGO-ban pedig a még a rómaiak által épített városfal található, amelyen az óvárost ma is körül lehet sétálni. Estére érünk Santiagóba. Vacsora, szállás.

6. nap: Santiago de Compostela

Az egész napot Jakab apostol városában töltjük (UNESCO). Legyünk zarándokok vagy csak esztéták, netán a városképek vagy a hangulatok kedvelői, itt megtaláljuk, amit kerestünk. Hogy mit? Ezt egy előzetes program nem mondhatja el, de egy tanácsunk lehet: tessék jól felkészülni! A székesegyházban, korábbi csoportunkban nagy tudású, sőt nem hívő emberek is fakadtak már sírva. A városból pedig egyszerűen sosem elég. Vacsora, szállás Santiagóban.

7. nap: Ourense – Zamora - Valladolid (kb. 450 km)

Reggeli után OURENSE: XII–XIII. századi katedrális (Santiago után a legszebb Galiciában), Óváros, festői terek. Ezután ZAMORA-ba látogatunk: kb. 40.000 lakosára 18 román templom jut (!), Duero középkori hídja stb. Estére érünk Valladolidba: Plaza Mayor, a San Gregorio és a San Pablo homlokzata kivilágítva is szép. Vacsora, szállás Valladolidban.

8. nap: Valladolid – Burgos – Madrid (kb. 370 km)

Délelőtt városnézés VALLADOLID-ban, majd továbbutazás BURGOS-ba. A városnézés során a Katedrális megtekintése, mely az UNESCO világörökség része. Transzfer a madridi repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.


A szállásról:

*** szállodák  1 éjszaka Lourdes-ban ** szálloda


Az elhelyezésről:

kétágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban


Az ellátásról:

Félpanzió (reggeli és vacsora)


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Santiago de Compostela

Santiago de Compostela

Spanyolország, Costa del Sol, Barcelona

Útazonosító: 1245

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Santiago de Compostela

Santiago de Compostela

Spanyolország, Costa del Sol, Barcelona

Útazonosító: 1245

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!