Kínai aranyháromszög

Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Kínai aranyháromszög utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Tiltott város, színes sárkányok, ember húzta riksák, egekig növő felhőkarcolók, ez mind Kína, az ősi és modern utánozhatatlan egyvelege.

Az utazásról:


Budapest – Sanghaj és Peking – Budapest útvonalon menetrend szerinti járattal, európai átszállással. Sanghaj - Xian útvonalon belföldi repülőjárattal, Xian - Peking szakaszon vonattal és a körutazáson légkondicionált autóbusszal.


Program:

1. nap: Budapest – Sanghaj
Húsvét Vasárnapra ébredve, a finom húsvéti sonka elfogyasztása után, fogva a bőröndöket a kora délutáni órákban elutazás Budapestről európai átszállással Sanghajba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Sanghaj
Érkezés a délutáni órákban SAHNGHAJ-ba. Ismerkedés a modern világvárossal, ahol 2010-ben Világkiállítást is rendeztek (Pudong, TV-torony stb.). Szállás.


3. nap: Sanghaj – Xian
Reggeli után a városnézés folytatása a Távol-Kelet egyik gazdasági központjában: Bund (folyóparti sétány), Jade Buddha templom, Mandarin kert és a YÜ YÜAN (Örömök kertje). Ebéd egy helyi étteremben. Este repülés Xian-ba. Szállás.

4. nap: Xian
Délelőtt látogatás a NAGY VADLÚD PAGODÁ-ban, majd felkeressük a KŐTÁBLAERDŐ-t, a Világ „legsúlyosabb könyvtárát”. A nap fő látványossága, az utazás egyik fénypontja az AGYAGHADSEREG. Ebéd Xianban. Este utazás vonattal Pekingbe. Éjszaka a vonaton 4 személyes hálófülkékben.


5. nap: Peking
Érkezés után az első ismerkedés PEKING városával. A LÁMA TEMPLOM fő látványossága egy hatalmas Buddha szobor. Az ÉG TEMPLOMÁBAN a Ming és a Csing dinasztia császárai imádkoztak „atyjukhoz”, az Ég Urához a jó termésért. Ebéd egy helyi étteremben. Szállás Pekingben.

6. nap: A kínai nagy fal
Kirándulás a világ legnagyobb építészeti alkotásához, a KÍNAI NAGY FAL-hoz. Útközben rövid megálló a Madárfészek stadionnál és a Vizes Kocka sportcsarnoknál (kívülről). A Ming dinasztia 16 császára közül 13 Pekingből irányította birodalmát és itt is temették el őket. Az „U” alakú völgy hegyeinek lábainál elhelyezkedő sírok közül nézünk meg egyet. Ebéd egy helyi étteremben. Szállás Pekingben.


7. nap: Peking
Reggeli után indulás a MENNYEI BÉKE KAPUJÁNAK TERÉ-re, körbejárjuk nevezetes épületeit. Innen éppen a Mennyei béke kapuján átsétálva érkezünk a TILTOTT VÁROSBA. A NYÁRI PALOTA, a Kunming, azaz Hatalmas fényesség tava partján elterülő palota-együttes. Ebéd egy helyi étteremben. A napot és a kirándulást egy Pekingi Kacsavacsorával zárjuk. Késő este transzfer a repülőtérre. Hazautazás európai átszállással, éjszaka a repülőn.

8. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a délelőtti órákban


A szállásról:
  • *** / **** szállodák

Az elhelyezésről:

2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban, a vonaton 4 személyes hálófülkében


Az ellátásról:

félpanzió (reggeli és ebéd).


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Kínai aranyháromszög

Kínai aranyháromszög

Kína, Tian Shan, Sanghaj

Útazonosító: 2934

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Kínai aranyháromszög

Kínai aranyháromszög

Kína, Tian Shan, Sanghaj

Útazonosító: 2934

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!