Észak Párizsa, Koppenhága

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Észak Párizsa, Koppenhága utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Tegyen egy kirándulást az Észak Párizsának is nevezett Koppenhágába!

Az utazásról:

Menetrend szerinti, közvetlen repülőjáratokkal, a helyszínen jó minőségű, légkondicionált autó­busszal (WC, DVD, italautomata).


* Megjegyzés: A szeptemberi csoportnál a Bu­da­pest – Bécs és a Bécs – Budapest sza­ka­szon is autóbusszal történik az utazás.


Program:

1. nap:

Elutazás közvetlen repülőjárattal Koppen­há­gá­ba az es­ti órákban (az előzetes menetrendek szerint). A meg­ér­ke­zés után transzfer a szállodába (3 éj).
* Megjegyzés: A júliusi csoport repülőjárata Bu­da­pest­ről, a szeptemberi csoporté Bécsből indul. Ez utóbbi esetben a Budapest – Bécs szakaszon a Fehérvár Travel autóbuszával történik az utazás (2,5 órás út).

2. nap: Koppenhága

Autóbuszos és gyalogos vá­ros­né­zés a dán fő­vá­ros­ban: a Városháza tér, a Christiansborg pa­lo­ta (a dán parlament épülete), a régi tőzs­de­pa­lo­ta (a vá­ros egyik jelképe), a bájos Nyhavn negyed (az egy­ko­ri kikötő), az Amalienborg palota (a dán ki­rá­lyi csa­lád re­zi­den­ci­ája),a kis hableány szobra stb. Ezután szabad program, ide­gen­ve­ze­tőnk­kel le­he­tő­ség sé­ta­ha­jó­zás­ra a várost át­sze­lő csatornákon, ké­sőbb pedig a világhírű vidámpark, a Ti­vo­li meg­lá­to­ga­tá­sá­ra.

3. nap: Hilleröd (Frederiksborg kastély), Helsingör, Malmö, Öresund híd

Egész napos kirándulás. Koppenhágából észa­ki irány­ba indulunk el, Hilleröd városába. Itt ta­lál­ható Frederiksborg kastélya, mely talán egész Dá­ni­á­nak a leg­nagy­sze­rűbb építészeti remekműve. A kastélyt egy kis tó 3 szigetére építtette IV. Keresztély dán király az 1600-as évek elején. Az épü­let­együt­tes meg­te­kin­té­se során nemcsak a pompás dísz­ter­mek­ben gyö­nyör­köd­he­tünk, hanem közben Dá­nia tör­té­nel­mé­ből is kapunk ízelítőt.
Ezután a közeli Helsingörbe, Hamlet vá­ro­sá­ba uta­zunk, fotószünet a hatalmas Kronborg vár­kas­tély­nál. (A kastély belső meg­te­kin­té­se nem sze­re­pel a program­ban, mert Frederiksborg után uta­saink csa­ló­dot­tak lennének a látottakkal.)
Helsingörből a Dániát Svédországtól el­vá­lasz­tó ten­ger­szo­ro­son kompon kelünk át Helsingborgba (kb. 20 perc hajózás). Innen to­vább­uta­zás Dél-Svéd­or­szág leg­na­gyobb városába, Malmőbe, kö­zös séta a belvárosban (Szt. Péter templom, városháza stb.).
Késő délután a Svédországot Dániával össze­kö­tő Öresund hídon érkezünk vissza Koppenhágába. (A híd a mo­dern tech­ni­ka egyik csodája.)

4. nap: Koppenhága

A nap nagyobbik részét még Koppenhágában tölt­jük. A sza­bad­időre ajánljuk a Strögetet, a város hí­res üz­let­ut­cá­ját. Közel két kilométeres hosszú­sá­gá­val való­szí­nű­leg ez Európa leghosszabb sétálóutcája (bu­ti­kok, szuvenír boltok, áruházak, kézműves bol­tok, ká­vé­há­zak, éttermek, utcai zenészek stb.).
A sza­bad­idő alatt lesz mód múze­umlá­to­ga­tás­ra is. Ide­gen­ve­ze­tőnk majd tájékoztatja utasainkat a le­he­tő­ségekről, illetve az érdeklődőkkel ga­ran­tál­tan meg­lá­to­gat­ja a világhírű dán szobrász, Thorvaldsen mú­ze­u­mát, valamint a Rosenborg kastélyt. Ezt a mesepalotát a dán királyok építtették, gyö­nyö­rű­szép bel­ső termei és az itt őrzött királyi ko­rona­ék­sze­rek mél­tó lezárását jelentik ennek az utazásnak.
A délutáni órákban transzfer a koppen­há­gai re­pü­lő­tér­re, hazautazás közvetlen járattal, ér­ke­zés az es­ti órákban (az előzetes menetrendek szerint).
* Megjegyzés: A júliusi csoport repülőjárata Bu­da­pest­re érkezik, a szeptemberi csoporté Bécsbe. Itt a Bécs – Budapest szakaszon a Fehérvár Tra­vel autó­bu­szá­val történik az utazás (2,5 órás út).

Figyelem: A 2. és a 4. napon a programok sor­rend­je a mú­ze­u­mok nyitva tartásának függ­vé­nyé­ben fel­cse­ré­lőd­het.


A szállásról:

3 éjszaka egy szép szál­lo­dá­ban, melynek szín­vo­nala 3 és 4 csillag között van (Dániában nincs hivatalos kategorizálás). A szálloda a városközponttól 5 km-re található, a Városháza tér tömegközlekedéssel 25 perc alatt érhető el.


Az ellátásról:

Bőséges büféreggeli / fakultatív félpanzió. (2 vacsora a 2. és a 3. napon)


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Észak Párizsa, Koppenhága

Észak Párizsa, Koppenhága

Dánia, Koppenhága

Útazonosító: 13992

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Észak Párizsa, Koppenhága

Észak Párizsa, Koppenhága

Dánia, Koppenhága

Útazonosító: 13992

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!