Buenos Airestől Rio de Janeiróig

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Buenos Airestől Rio de Janeiróig utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Ismerje meg Argentína és Brazília legszebb tájait!

Az utazásról:

A Budapest – Buenos Aires – Puerto Iguazu / Foz do Iguassu – Rio de Janeiro – Budapest út­vo­na­lon repülőgéppel.

Nyugat-Európából Buenos Airesbe a repülőút hossza kb. 13,5 óra, Santiagóba kb. 14 óra, Rióból a visszaút kb. 11 óra. Dél-Amerikán belül a repülőutak kb. 2 óra hosszúak.

Magyarországhoz képest Brazília fontosabb városainak, valamint Argentínának és Uruguaynak az időzónája mínusz 4 óra, Chiléé mínusz 5 óra. A dél-amerikai nyár idején az ottani országok többsége nyári időszámítást alkalmaz, ami az időzónához képest plusz 1 órát jelent, tehát olyankor kisebb az időeltolódás Magyarországhoz képest.


Program:

1. nap:

Elutazás Budapestről egy nyugat-európai át­szál­lás­sal Argentínába.

2. nap: Buenos Aires

Érkezés Buenos Airesbe a reggeli órákban, majd ezu­tán autó­bu­szos vá­ros­né­zés az argentin fő­vá­ros­ban, Dél-Amerika Párizsában. Ezt a jelzőt Bue­nos Aires köszönheti a széles sugárutaknak, a szebbnél szebb parkoknak, a rengeteg köztéri szobornak, em­lék­mű­nek és nem utolsósorban a számtalan látvá­nyos épületnek.
A vá­ros­né­zés után a belvárosi szálloda szobáinak elfoglalása (3 éj), majd sza­bad­idő, illetve le­he­tő­ség múzeumok vagy az állatkert meg­te­kin­té­sé­re.

3. nap: Montevideo

Szabad program Buenos Airesben.
Fakultatív program: Montevideo. Egész napos ki­rán­du­lás hajóval a La Plata folyó széles töl­csér­tor­ko­la­tán keresztül Uruguay fővárosába, Mon­te­vi­deó­ba. Vá­ros­né­zés.
A fakultatív program ára: 85.500 Ft – ebéddel (ga­ran­tált indulás).

4. nap: Buenos Aires, Argentin Pampák

Szabad program Buenos Airesben.
Fakultatív program: A pampák és a gauchók. Egész napos kirándulás egy, az argentin pampán található estanciára (kocsikázás, tipikus argentin ebéd, ar­gen­tin borok, népzenei és néptáncbemutató, lovas­be­mu­ta­tó stb.).
A fakultatív program ára: 24.500 Ft (garantált in­du­lás).
Fakultatív program: Tango est vacsorával
A fakultatív program ára: 26.700 Ft (garantált indu­lás).

5. nap: Iguassu-vízesések (argentin oldal)

A reggeli órákban transzfer a repülőtérre, majd elu­ta­zás az Iguassu-vízesésekhez, Puerto Iguazuba. Az Iguassu Nemzeti Park az UNESCO vi­lág­örök­ség részét képezi. A vízesések meg­te­kin­té­se az argentin oldalról. A jól kiképzett turistaútvonalakon a víz­esé­se­ket alulról és felülről is meg­cso­dál­hat­juk. Az Igu­assu-vízesések teljes szélessége körülbelül 2500 méter, ebből 1900 méter esik argentin területre. Ezután át­ke­lés Brazíliába, majd a Foz do Iguassuban talál­ható szálloda szobáinak elfoglalása (2 éj).

6. nap: Iguassu-vízesések (brazil oldal), Itaipu-gát

Séta a vízesések brazil oldalán. Az Iguassu sokak szerint a világ leglátványosabb vízesésrendszere. A hatást csak fokozza, hogy a vízesések egy szub­tró­pu­si esőerdő közepén találhatóak.
Délután kirándulás a világ leg­na­gyobb vízi­erő­mű­vé­hez, a Paraná folyóra felépült Itaipu-gáthoz a bra­zil – paraguay-i határon. A rövid film­ve­tí­tés után autó­busszal viszik körbe a csoportot a gáton, vala­mint annak brazil és paraguay-i oldalán.

7. nap: Rio de Janeiro

A kora reggeli órákban transzfer a repülőtérre, elu­ta­zás Rio de Janeiróba.
Érkezés után félnapos vá­ros­né­zés Rióban, Brazília legszebb városában: Ipanema negyed, a favelák, a Rodrigo Freitas-tó stb. Látogatást teszünk a hi­he­tet­le­nül gazdag szubtrópusi vegetációt bemutató bo­ta-                

ni­kus kertben, majd a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül (a világ leg­na­gyobb városi parkja) fo­gas­ke­re­kű­vel fel­emel­kedünk a Megváltó Krisztus szo­bor­hoz, amely a 710 m magas Corcovado-hegyen áll. Lélegzetelállító pano­ráma a városra.
A vá­ros­né­zés után transzfer a Copacabanán lévő szállodába (3 éj), a nap hátralévő részében szabad program.

8. nap: Rio de Janeiro

A riói vá­ros­né­zés folytatása: Botafogo-öböl, Fla­men­go park, a belváros felhőkarcolói, a modern kated­rá­lis, Sambodromo stb. Ezután utazás kabinos drót­kö­tél­pályán a Guanabara-öböl bejárata mellett álló Urca-hegy­re, majd a Cukorsüveg-hegyre (Rio egyik legis­mer­tebb jelképe). A pano­ráma mindkét esetben lenyűgöző. Itt érti meg igazán a turista, hogy miért tartják sokan Riót a világ legszebb fekvésű vá­ro­sának.
Fakultatív program – Rio by Night: A bőséges va­cso­rát egy tipikus Churrascaria étteremben szol­gál­ják fel, majd a világhírű showműsor meg­te­kin­té­se kö­vet­ke­zik.
A fakultatív program ára: 28.700 Ft (összesen kb. 4 óra, garantált indulás).

9. nap: Parati

Pihenés Rióban a Copacabanán.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Pa­ra­ti­ba, Brazília egyik legszebb történelmi kis­vá­ro­sá­ba – ebéddel (oda-vissza kb. 8 órás buszozás). Parati varázsát az adja, hogy óvárosa szinte érintetlenül fennmaradt a gyarmati korszakból (szűk, macs­ka­kö­ves sétálóutcák; régi templomok; XVII. századi fehérre meszelt házak színesre festett ajtó- és ablak­ke­re­tekkel, virágokkal stb.). A látnivalókhoz tarto­zik még a han­gu­la­tos tengerpart is.
A fakultatív program ára: 29.900 Ft (garantált in­du­lás).

10. nap: Petropolis, Rio de Janeiro

Félnapos kirándulás autóbusszal a hegyekben meg­búvó, tipikus brazil kisvárosba, Petropolisba, amely az utolsó brazil császár, II. Péter kedvenc tar­tóz­ko­dási helye volt. Nyári palotája ma nagyszerű múzeum. Lehetőség a katedrális meg­te­kin­té­sé­re is.
A délutáni órákban transzfer a riói repülőtérre, el­uta­zás egy nyugat-európai átszállással Bu­da­pestre.

11. nap:

Érkezés Ferihegyre a délutáni órákban.

Megjegyzés: A napok sorrendje (8. és 9. nap) az idő­járástól függően esetleg felcserélődhet.


A szállásról:

8 éjszaka jó 4 csil­la­gos szál­lo­dák­ban (3 éj Argentínában, 5 éj Brazíliában).


Figyelem: Rio de Janeiróban a hivatalos be­so­ro­lás szerinti 4 csil­la­gos szállodák nagy része Nyugat-Európában inkább erős 3 csil­la­gos szintűnek felelne meg.

 


Az elhelyezésről:

2 ágyas, fürdő­szo­bás szobákban


Az ellátásról:

Bőséges (Brazíliában gazdag déligyümölcs-kínálattal kiegészített) büféreggeli / fakultatív félpanzió a 2., 5., 6., 7 és 9. nap estéjén.


A 3., 4. és 8. napokon a félpanziós felár nem tartalmaz vacsorát, azonban az e napokon lévő fakultatív programok mindegyike tartalmaz főétkezést, és a tapasztalatok alapján utasaink többsége részt vesz ezeken.


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Buenos Airestől Rio de Janeiróig

Buenos Airestől Rio de Janeiróig

Argentína, Buenos Aires

Útazonosító: 13984

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Buenos Airestől Rio de Janeiróig

Buenos Airestől Rio de Janeiróig

Argentína, Buenos Aires

Útazonosító: 13984

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!