Találatok szűrése (0)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Lista nézet Táblázatos nézet

Szárazföldjeinek területe 4167 km2, amelyek egy 2 500 000 km2-es óceáni területen vannak elszórva. Mintegy 130 sziget található Francia Polinéziában.[8] Legmagasabb pontja: Mont Orohena, 2241 méter.

A Csendes-óceán délkeleti részén található szigetvilág öt jól elkülöníthető szigetcsoportból áll. A legnagyobb és legnépesebb sziget ezek közül a Társaság-szigetekhez tartozó Tahiti. egyik legismertebb pedig a Bora Bora atoll.

Francia Polinézia 118 szigete a Dél-Csendes-óceánban fekszik, és öt szigetcsoportra osztható: Society-szigetek (ide tartozik Tahiti), Tuamotus, Marquesas, Australs és Gambiers.

A szigetek közül csupán hatnak nagyobb a területe 100 km2-nél, a legészakibb, Hatutu pedig több, mint 2000 km-re található a legdélibb Rapa szigetétől. A legközelebbi szárazföld Ausztrália (5200 km-re nyugatra) és Dél-Amerika (6000 km-re keletre), a terület legközelebbi óceáni szomszédja pedig a tőle nyugatra fekvő Cook-szigetek.

A szigetek vulkanikus, magasan fekvő szigetek és korallzátonyok keverékei. A szigetek termékenyek, sokkal változatosabb növényzetet biztosítanak, mint a zátonyok. A varázslatos tahiti tiare virágok nagy mennyiségben nőnek a szigeteken, ezekből leis-t szőnek, vagy hajban viselik.

Francia Polinéziai desztinációk

Tahiti Bora Bora

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!