Velence, a tengerek királynője I.

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Velence, a tengerek királynője I. utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Ismerje meg Velencét! Ebbe a mesés városba látogathat el, felfedezheti a minden tekintetben egyedi házait, utcáit, csatornáit és különleges hangulatát. Az utazás során megismerheti Padovát és híres bazilikáját is.

Az utazásról:

Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata)

Autóbusz felszállási lehetőségek
Budapest - 6.00
Déli pályaudvarnál a CBA Déli Áruház felőli parkoló
Székesfehérvár - 7.00
Piac téri buszpu. melletti / Megyeháza mögötti parkoló
Siófok - 7.40
OMV benzinkút a McDonald's-nál
Nagykanizsa - 8.50
MOL benzinkút a 7-es út mellett

A jún. 7-i csoport esetében:
Budapest - 6.00
Déli pályaudvarnál, a CBA Déli Áruház felőli parkoló
Székesfehérvár - 7.00
Piac téri buszpu. melletti / Megyeháza mögötti parkoló
Veszprém - 7.40
OMV benzinkút a 82-es útnál (Tesco-val szemben)
Körmend - 9.10
OMV benzinkút a körforgalomnál
Rábafüzes - 9.50
határállomás

 


Program:

1. nap: Aquileia

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pálya­ud­var­tól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyi­szent­mik­lós – Maribor – Ljubljana (a **-gal jelölt időpontnál a Veszprém – Körmend – Rábafüzes – Klagenfurt – Udine) út­vo­na­lon. Is­mer­ke­dés Aqui­leiá­val, mely város az ókorban a Római Biro­da­lom leg­je­len­tő­sebb települései közé tartozott, majd a korai kereszténység egyik bástyája volt (ókori lakóházak, mauzóleum, Fórum, ókeresztény bazilika híres mozaikpadlóval stb.). Szállás Padova (a *-gal jelölt időpontnál Treviso) kör­nyé­kén (2 éj).

2. nap: Velence

Egész napos kirándulás Velencébe. Velencéről már mindenki hallott. Egy meseváros, ahol a házak lábát a tenger vize mossa, ahol szinte minden épületre ki lehet írni, hogy műemlék.
Séta a városban, is­mer­ke­dés a város kü­lön­le­ges hangulatával és legfontosabb ne­ve­zetes­sé­geivel (Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk-szé­kes­egy­ház, Campanile, Doge palota, Sóhajok hídja stb.). A közös programok után marad elegendő sza­bad­idő arra,          

hogy mindenki kedvére barangolhasson a sikátorok és csatornák világában. A velencei program zá­rá­sa­ként hajózás a Canal Grandén, a város főút­vo­na­lán, ahol a legszebb paloták találhatóak.

3. nap: Padova (Szent Antal-bazilika és óváros)

A délelőttöt Padovában, Szent Antal városában töltjük. Miután megnéztük a város monumentális díszterét, a Prato della Vallét és a híres Szent Antal-bazilikát (gyönyörű freskók, szobrok, domborművek stb.), egy óvárosi sétára indulunk, ahol számos szép épületet, palotát csodálhatunk meg: Pedrocchi kávéház (Olaszország egyik legelőkelőbb kávézója), Palazzo della Ragione (a régi városháza), Palazzo del Capitanio (a velencei helytartó palotája), Palazzo del Bo (a nagy múltú egyetem épülete), a dóm a keresztelőkápolnával stb.
Rövid sza­bad­idő után indulás hazafelé. Utazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyi­szent­mik­lós – Nagykanizsa – Siófok (a **-gal jelölt időpontnál a Mestre – Udine – Wörthi-tó – Graz – Rábafüzes – Körmend – Veszprém) út­vo­na­lon. Érkezés Szé­kes­fe­hér­vár­ra és Budapestre az esti órákban.


A szállásról:

2 éjszaka Padova kör­nyé­kén (Velence kb. 45 perc autóbusszal) egy 4 csil­la­gos szál­lo­dá­ban. A szálloda az iroda értékelése szerint inkább 3 csil­la­gosnak felel meg.


Az októberi időpontnál (okt. 17-19.) egy Treviso kör­nyéki 4 csil­la­gos szállodát használunk (Velence kb. 30 perc autóbusszal).


Nincs éjszakai buszozás.


Az elhelyezésről:

2-3 ágyas, fürdő­szo­bás, légkondicionált szo­bák­ban (tv, telefon, hajszárító, széf, minibár)


Az ellátásról:

Félpanzió (büféreggeli / 3 fogásos vacsora).


Figyelem: Olaszországban a büféreggelik álta­lá­ban egyszerűbb svédasztalt jelentenek.


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Velence, a tengerek királynője I.

Velence, a tengerek királynője I.

Olaszország, Veneto, Aquileia

Útazonosító: 2207

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Velence, a tengerek királynője I.

Velence, a tengerek királynője I.

Olaszország, Veneto, Aquileia

Útazonosító: 2207

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!