Tiroli Kincsesláda Tele Meglepetésekkel

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Tiroli Kincsesláda Tele Meglepetésekkel utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem
Az utazásról:

komfortos autóbusszal


Program:

1. nap: Szeged–Budapest–Salzkammergut–Innsbruck (körny.)
Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás Budapesten, Ausztrián keresztül a korai délutáni órákban érkezünk Bad Reichenhall-ba. A gyönyörű fürdő és klimatikus gyógyüdülőhely a sógyártás központja  több mint 70 szökőkútjáról is híres. Sétálunk a városban, rövid szabadidő majd utunkat folytatva a kitzbüheli-alpok gyönyörű útjain érjük el Innsbruck környéki szálláshelyünket, ahol 3 éjszakán keresztül lesz szállásunk.

2. nap: Alberg-hágó–Vaduz (Lichtenstein)–csokoládégyár-–Feldkirch
A mai napon természet és városok,édesség és fejedelmi múlt találkozik. Reggelit követően felejthetetlen útvonalon vezet utunk. Tiszta idő esetén az Alberg-hágó („Ördög kapuja”) sziklaormok közötti látványos útján utazunk, megállókkal, fotószünetekkel. Gyors határátlépést követően Lichtenstein Miniállam és Fejedelemség fővárosával Vaduzzal ismerkedünk. Lehetőségünk van városnéző kisvonattal megismerkedni a fejedelemség fővárosával és gyalogosan felkapaszkodni a Várhoz vagy csak egyszerűen sétálva élvezni a várost és látnivalóit. Elhagyva Lichtensteint a Rajna felett átmegyünk Svájcba és Buchs város híres Frey csokoládégyárát látogatjuk meg. Feldkirchbe. Az Ill parti város mindig "csak" mint határváros elkerüli a turisták figyelmét. Mi időt szánunk rá és sétánk során megismerjük ezt az Ill parti kis várost. A látványos programunkat követően esti órákban érkezünk vissza szálláshelyükre.

3. nap: Brenner–Bressanone–Bolzano–Meran–Ötztal
Reggelink elfogyasztását követően Dél-Tirol és Olaszország határán utazunk. A Brenner hágó gyönyörű útját követően először Bressanone (Brixen) egykori püspöki székhelyre érkezünk. A műemlékekben gazdag várost sétánk során ismerjük meg. Megtekintjük a város Dómját, sétálunk a városban találkozó Rienz és Eisack folyók partján, megtekintjük a Városházát, főterét. Utunk következő állomása Bolzano (Bozen), Dél-Tirol tartomány fővárosa. Az egykori kereskedő város valamikori gazdagságára emlékeztetnek Bennünket templomai, épületei, terei és az árkádos utcákban megbújó rengeteg üzletei. Aki szeretne a leghíresebb dél-Tiroli polgárral találkozni akkor látogassa meg a Tartományi múzeumban az Ötzi-t a jégembert. Mai napunkat Meranba fejezzük be, Sissi kedvelt nyaralóhelyén. Kellemes szinte mediterrán klímájával, kertjeivel, parkjaival sétára hívja látogatóit. Késő délután indulunk vissza az Ötztal sí-régió területén keresztül északi irányba. Utunk az Ötztal hágón át vezet gyönyörű útvonalon, hegyek és völgyek szegélyezte útvonalon megállókkal.

4. nap: Innsbruck–Nordkette–Budapest–Szeged
Korai reggelit követően elhagyjuk szálláshelyünket és röviden ismerkedünk Innsbruck óvárosának hangulatával, sétálunk hangulatos utcáin majd a város fölé emelkedünk, irány a Nordkette! Eddig csak néztük, gyönyörködtünk benne de most alkalmunk van megismerni (felvonójegy)! Aki nem akar az Innsbruck fölé magasodó kilátóba feljutni, szabadidejében időzhet, vásárolhat Tirol fővárosában. Búcsúzva Tiroltól, többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel utazunk hazafelé. Érkezés Budapestre az esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.


A szállásról:

3éj 3*-os szállodában


Az elhelyezésről:

2ágyas  szobákban


Az ellátásról:

3x reggeli


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Tiroli Kincsesláda Tele Meglepetésekkel

Tiroli Kincsesláda Tele Meglepetésekkel

Ausztria, Burgenland, Salzkammergut

Útazonosító: 7128

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Tiroli Kincsesláda Tele Meglepetésekkel

Tiroli Kincsesláda Tele Meglepetésekkel

Ausztria, Burgenland, Salzkammergut

Útazonosító: 7128

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!