Négy éj Velencében

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től
Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartson velünk a Négy éj Velencében utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kívánságlistára teszem

Egy fantasztikus velencei városnéző körutazásban lehet része. Velencében végig hajózhat a Canal Grandén illetve megcsodálhatja a város világhírű nevezetességeit. A strandolni vágyóknak is lesz lehetőségeük strandolásra az Adriai-tengernél. Végül megtekinthetjük Padovát a híres bazilikájával.

Az utazásról:

Légkondícionált autóbusszal. (WC, videó és/vagy DVD, italautomata)

Autóbusz felszállási lehetőségek
Budapest - 6.00
Déli pályaudvarnál, a CBA Déli Áruház felőli parkoló
Székesfehérvár - 7.00
Piac téri buszpu. melletti / Megyeháza mögötti parkoló
Siófok - 7.40
OMV benzinkút a McDonald's-nál
Nagykanizsa - 8.50
MOL benzinkút a 7-es út mellett

 


Program:

1. nap: Velence

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pálya­ud­var­tól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyi­szent­mik­lós – Maribor – Ljubljana – Velence út­vo­na­lon. Érkezés Velencébe a délutáni órákban. Kompátkelés Velence-Lido szigetére az autóbusszal, a szállodai szobák elfoglalása (4 éj). Esti séta a Szent Márk téren és kör­nyé­kén.

2. nap: Velence

Hajózás a Canal Grandén, a város főút­vo­nalán, ahol a legszebb palo­ták talál­hatók. Séta a városban, is­mer­ke­dés a város kü­lön­le­ges hangu­latával és legfon­tosabb ne­ve­zetes­sé­geivel (Frari templom, Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk Szé­kes­egy­ház, Campanile, Doge palota, Sóhajok hídja stb.). Lehe­tőség a világ­hírű Accademia képtár közös meg­te­kin­té­sé­re.

3. nap: Velence, Murano, Burano, Torcello

Szabad program. Stran­dolás az Adriai-tengernél, illetve ba­ran­go­lás Velence siká­to­rain és csator­náin keresztül. Idegen­ve­ze­tőnkkel kirán­du­lási le­he­tő­ség Murano, Burano és Torcello szige­teire. Murano a híres velencei üveg­gyártás köz­pontja, Burano egy bűbájos halás­zfalu a velencei lagú­nában, Torcello szigetén pedig egy ősi, 1000 éves kated­rális talál­ható.

4. nap: Velence

Szabad program. Strandolás az Adriai-tengernél, illetve ba­ran­go­lás Velence siká­to­rain és csator­náin keresztül. Idegen­ve­ze­tőnkkel további ne­ve­zetes­sé­gek meg­te­kin­té­sé­re lesz le­he­tő­ség.

5. nap: Padova

Kompátkelés az autóbusszal a szárazföldre. Délelőtt is­mer­ke­dés Padovával, Szent Antal váro­sával, a híres bazi­lika meg­te­kin­té­se, majd haza­utazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyi­szent­mik­lós – Nagy­ka­ni­zsa – Siófok út­vo­na­lon. Érkezés Szé­kes­fe­hér­vár­ra és Budapestre a késő esti órákban.


A szállásról:

4 éjszaka egy 3 csil­la­gos szál­lo­dá­ban. A szálloda Velence-Lido szigetének központjában található, ahonnan mind a ten­ger­parti strand, mind a vaporetto-állomás rövid sétával elérhető. A 10-20 percenként köz­le­ke­dő vaporettókkal percek alatt Velence központjába, a Szent Márk térre lehet jutni.


Nincs éjszakai buszozás.

 


Az elhelyezésről:

2-3 ágyas, fürdő­szo­bás, légkondicionált szobákban (tv, telefon)


Az ellátásról:

Büféreggeli. (A hazautazás reggelén a komp 7 óra körül indul, ezért a szálloda ezen a napon a reggelit hidegcsomagként adja.)
Ebédet vagy vacsorát a részvételi díj nem tar­tal­maz. (A szálloda kör­nyé­kén, illetve a meg­te­kin­tett ne­ve­zetes­sé­gek közelében többféle ét­ke­zé­si le­he­tő­ség van, a ki­vá­lasz­tás­ban az ide­gen­ve­ze­tő természetesen se­gít­sé­get nyújt.)


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Négy éj Velencében

Négy éj Velencében

Olaszország, Veneto, Velence

Útazonosító: 1672

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Négy éj Velencében

Négy éj Velencében

Olaszország, Veneto, Velence

Útazonosító: 1672

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!