Tájékoztató a szigorításokkal kapcsolatban

Tájékoztató a szigorításokkal kapcsolatban

Kedves Utasaink!

Sajnos elérkezett az, amit mindenhogyan próbáltunk elkerülni: a kormány rendelete miatt le kell mondanunk a következő két hétben induló utazásainkat. Egyelőre teljes mértékben a szeptember 17-ig induló útjainkat mondjuk le.

Folyamatosan felülvizsgáljuk a lehetőségeket az utazásra, miközben figyeljük a kormány ajánlásait - majd ezek után döntünk a továbbiakról.

Az alábbi utazások szeptember hónapban törlésre kerülnek.

 

  • Érintett utasaink ingyenesen későbbi időpontra - ha ugyanaz az út drágább is - átfoglalhatják utazásukat.
  • A befizett összeget utazási utalványra is válthatják, melyet 2021 szeptember 01-ig beválthatnak bármely sajátszervezésű utazásunkra, így az akár egy drágább út árába is beszámítható.
  • Akiknek a fenti opciók egyike sem felel meg, azoknak a befizetett összeget természetesen 100%-ban visszatérítjük.


Bízunk benne, hogy mihamarabb újra találkozunk valamely csodás utazásunk alkalmával.

Kérjük, lehetőség szerint minden kommunikációt írásban a info@travelorigo.hu e-mail címen vagy telefonon, a lenti telefonszámok valamelyikén kezdeményezzen.

Kérjük Önöket, hogy türelmükkel segítsék munkánkat.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Telefonszámaink:

+36 70 320 5265
+36 70 469 9890
+36 70 380 0058

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!