Transzszibériai Orient-Expressz (Egyéni üdülés)

Ft-tól/fő 2.630.000

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
2.630.000 Ft/fő-től

Transzszibériai Orient-Expressz (Egyéni üdülés) utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Transzszibériai Orient-Expressz (Egyéni üdülés) utazásra! A kiutazás egyénileg történik. Az utazás időtartama 15 nap / 14 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 2.630.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Kiutazás: Egyéni
Turnusok: 15 nap / 14 éjszaka
Utazás azonosítója: 142465
Kívánságlistára teszem

Oroszország

Info:

[r]egyénileg repülővel, menetrendszerinti járattal, külön vonattal

Transzszibériai Orient Expresszen és 5*-os szállodákban

teljes panzió

 

Garantált indulás az összes, katalógusban meghirdetett időpontban.

Leiras:

1. nap: Budapest - Moszkva

Érkezés Moszkvába, Oroszország fővárosába. Szállás Moszkvában 5*-os szállodában.

2. nap: Moszkva

Egész napos moszkvai városnézés, amely során felkeressük a Vörös teret, a Kreml területét, sétát teszünk az Arbaton, megnézzük a Krisztus Megmentő székesegyházat, a legszebb metróállomásokat látogatjuk.
Este transzfer a vasútállomásra, a szállás elfoglalása az Orient Expresszen.

3. nap: Kazan

Érkezés a kazanyi pályaudvarra, városnézés a Tatárország fővárosában, amely a Volga partján található. A város egyik legfontosabb látnivalója a Kazanyi Kreml, amely 2000-ben került fel az UNESCO Világörökség listájára. Tugan Avalim folklórműsor.
Ebéd egy autentikus tatár étteremben.
Esti órákban indulás Kazanyból. Szállás az Orient Expresszen.

4. nap: Jekatyerinburg

Egész napos program, városnézés. Az I. Péter által 1723-ban alapított várost I. Katalin cárnő tiszteletére nevezték el. Az Októberi forradalmat követően a bolsevikok II. Miklós cárt és családját Jekatyerinburgban tartóztatták le és itt is végezték ki. A városnézés során megtekintjük a Vér templomot, amely egy tragikus történelmi esemény emlékére épült, az ortodox kolostorokkal, amelyeket az orosz építkezés gyöngyszemeinek tekintnek. Európa és Ázsia határvonalán található emlékmüvet felkeressük.
Szállás az Orient Expresszen.

5. nap: Novoszibirszk

A reggeli órákban vonatunk Novoszibirszkbe érkezik, a szibériai régió fővárosába, Oroszország 3. legnagyobb városába. Novoszibirszk létezése szorosan összefügg a Transzszibériai vasútvonal építésével. Városnéző túra: Vasúti múzeum, Balett és Operaház, ősi utcák, séta a hatalmas Ob folyó partján. Szállás az Orient Expresszen.

6. nap: Vonaton

Egész napot utazással töltjük a vonaton, hatalmas erdőkben, tavakban, tajga végtelen szépségében gyönyörködhetünk. Programok a vonaton. Szállás az Orient Expresszen.

7. nap: Irkutszk

Érkezés Irkutszkba, a legősibb szibériai városok egyikébe, melyet sokszínűsége miatt Szibéria Párizsának is neveztek. Városnézés a történelmi belvárosban, Dekabristák Háza.
Felkeressük a Taltsy Néprajzi Múzeumot, amely festői helyen, az Angara folyó jobb partján található.
Szabadidő a 130-as számú skanzen jellegü városnegyedében (,,Irkutskaya Sloboda"), ahol a múlt század rekonstruált, stílusos épületeit láthatjuk. Szállás az Orient Expresszen.

8. nap: Bajkál-tó

Érkezés a Bajkál-tóhoz. Hajókirándulás a Bajkál-tavon, kikötés Lisztvjanka falunál, a fából épült templom megtekintése. A világ legmélyebb tava, 636 km hosszú és 25-79 km széles, vize a Föld édesvízkészletének egyötödét teszi ki. A tavat és környező területet egyedi ökoszisztémájára tekintettel 1996-ban felvették a Unesco világörökségei közé. Lisztvjanka városnézés, látogatás a helyi hal és szuvenír piacon. Vacsora piknik formájában a tó partján. Szállás az Orient Expresszen.

9. nap: Ulan-ude

Érkezés a Burját Autonom Köztársaság fővárosába, Ulan-Ude-ba. A burjátok egy külön etnikai csoport, közeli rokonságban a mongolokkal. 2008-ig autonómiájuk volt a ma Irkutszki területbe beolvasztott Uszt-ordinszkiji Burját Autonóm Körzetben, és a ma Bajkálon túli határterülethez tartozó Aginszkojei Burját Autonóm Körzetben. Ezek az autonóm körzetek elveszítették státusukat, s az előbbiben hat, az utóbbiban pedig három járásra osztották fel őket.
Városnézésünk során tipikus szibériai faházakat láthatunk, felkeressük "Ivolginsky Datsan" Oroszország legnagyobb buddhista templomát.
Az este folyamán határátlépés Mongóliába. Szállás az Orient Expresszen.

10. nap: Ulanbátor

Reggeli órákban érkezés Ulanbátorba, Mongólia fővárosába. Transzfer a Terelj Nemzeti Parkba. Látogatás a Chingis Khan-emlékműhöz. Érkezés a jurta táborba, ahol ebédelünk.
Ebéd után kirándulás a teknős sziklához, ahol a környék gyönyörű látványa tárul elénk. Túraút a hegy tetejére, pazar kilátás a Terelj Nemzeti Parkra és a kolostorra. Meglátogatunk egy nomád családot, megismerkedhetünk a mongol nomádok életmódjával és kultúrájával, kipróbálhatjuk a helyi tejtermékekből készült ételeket. Szállás jurtákban.

11. nap: Ulanbátor

Reggeli után transzfer Ulánbátorba. Városnézés során megtekintjük a főteret és a Zaisan emlékmüvet. Ebédre mongol BBQ. Ellátogatunk a Gandan kolostorba és a Nemzeti Történeti Múzeumba. Mongol folklor-show.
Szállás az Orient Expresszen.

12. nap: Erlian

Érkezés a mongol-kínai határra Erlianba. Átszállás a kínai vonatra, utazás tovább Pekingbe. Szállás az Orient Expresszen.

13. nap: Peking

Ebéd után érkezés Pekingbe. Városnézés, Nyári palota megtekintése. Vacsora egy tradícionális pekingi kacsa étteremben. Szállás Pekingben 5* szállodában.

14. nap: Peking

Reggeli után városnézés folytatása, a Kínai Nagyfal megtekintése, Tiananmen tér, tiltott város. Szállás Pekingben 5* szállodában.

15. nap: Peking, hazautazás

Reggeli után menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

A program Peking-Moszkva útvonalon fordított sorrendben közlekedik.

Elhelyezés:

1 éj Moszkvában 5*-os szállodában, 9 éj a Transzszibériai Orient Expressz hálófülkéiben, 1 éj a kínai vonaton, 1 éj jurtában Mongóliában, 2 éj Pekingben 5*-os szállodában 

Fizetési és lemondási feltételek:

Jelentkezéskor vissza nem téríthető foglaló fizetendő az alábbiak szerint:
First class és first class plus kupés elhelyezéssel: 1000 EUR/fő 
Business class és VIP kupés elhelyezéssel: 1600 EUR/fő

Teljes összeg befizetése: 60 nappal indulás előtt!

Lemondási feltételek, kötbér:
Utazás előtt 61. napig a foglaló nem jár vissza
60-31 nap között: 50%
30-0 nap között: 100% kötbér fizetendő
No Show: 100% kötbér fizetendő

A repülőjegyeket jegykiállítás után az adott légitársaság feltételei szerint lehet módosítani vagy lemondani.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek:

  • A Kreml és a Vörös tér
  • Bajkál-tó (természeti
  • Tiltott Város
  • Ég temploma
  • Nagy Fal

Programok:

A részvétel díj az összes fakultatív programot tartalmazza leírás szerint.

További információk 2:

Ismerje meg Oroszországot

 

x Transzszibériai Orient-Expressz (Egyéni üdülés)

Az ár tartalmazza:
szállás 2 fős first class kupéban és 5* szállodákbanteljes ellátásprogramok a felsoroltak szerinttranszferek a repülőtér és a szálloda között (Moszkva és Peking)angol nyelvű idegenvezetés (angol, spanyol, portugál nyelvü idegenvezetés garantált, többi idegennyelv egyéni lekérésre)  

Az ár nem tartalmazza:
repülőjegyek költsége: kb. 120.000,- Ft/fő + kb. 70.000,- Ft/fő illetékaz orosz, mongol, kínai vízumok költsége: 75.000,- Ft/főEGYÉB KÖLTSÉGEK Egyágyas felár: 1 055 000,-Ft/főborravaló: kb. 210 Euro/fő vagy kb. 260 USD/főBBP biztosítás: AEGON 590,-Ft/főIndulási időpontok Moszkva-Peking útvonalon:  2021. június 20., augusztus 15.Indulási időpontok Peking-Moszkva útvonalon:  2021. június 28, augusztus 23.First class plus, business class és VIP kupék ára és szabad helyek lekérésre!


Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Transzszibériai Orient-Expressz (Egyéni üdülés)

Transzszibériai Orient-Expressz (Egyéni üdülés)

Oroszország, Körutazás Szibériában

Útazonosító: 142465

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Transzszibériai Orient-Expressz (Egyéni üdülés)

Transzszibériai Orient-Expressz (Egyéni üdülés)

Oroszország, Körutazás Szibériában

Útazonosító: 142465

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!