Szilveszter Bajorországban 2022

Ft-tól/fő 0

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
0 Ft/fő-től

Szilveszter Bajorországban 2022 utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Szilveszter Bajorországban 2022 utazásra! A kiutazás busszal történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Városlátogatás
Kiutazás: Busz
Ellátás: reggeli
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Utazás azonosítója: 160484
Kívánságlistára teszem

A program tervezett útvonala:

1. nap: Szeged-Budapest-Passau-München (környéke) (900 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről, Budapesten, Ausztrián keresztül Németországba. A három folyó (Duna, Inn, Ilz) találkozásánál fekvő különös hangulatú Passau óvárosába érkezve az ikonikus Dómnál kezdjük városnéző sétánkat, melynek orgonája az egyik legnagyobb a világon! Itt nyugszik a niedernburgi kolostorban Gizella királynő, államalapító Szent István királyunk felesége. Városnéző sétánkat követően szabadidő a Passau óvárosában majd folytatjuk utunkat bajorországi szálláshelyünkre, ahol 4 kellemes éjszakát töltünk. 

2. nap: Nymphenburg és Linderhof romantikus kastélya-Ettal-Oberammergau (390 km)

Reggelit követően mesebeli nap vár ránk, ahol minden a csillogásról, a fényekről szól! A München külvárosában található barokk stílusú Nymphenburg kastélynál kezdünk. Itt született a kastély építéseiről elhíresült és őrültnek is tartott „kastélykirály”, a „tündérkirály” II. Lajos. A kastély nyári rezidenciaként tett szolgálatot, ahol az egyes termeit delfti csempék burkolják. A látogatók körében legnépszerűbb a Szépségek Csarnoka, ahol a király szeretőinek portréi, nemes hölgyek, városi nők és táncosok arcképei kaptak helyet. Megtekintjük porcelán múzeumát is melyet követően kitekintünk a hatalmas parkjára, melyben több tó és azokat összekötő csatornarendszer, pavilon, házikó, szökőkút található. A napot Linderhofban folytatjuk, ahol II. Lajos egyik mesekastélyát csodálhatjuk meg. Sokak szerint ez a legszebb, mert ez az egyetlen, amit sikerült befejeznie. Termeiben az arany díszítést az egekbe emelte, egy milliméter sem maradt nélküle. A kastély hálószobája annyira tele van arany dekorációkkal, hogy az ágyat szinte meg sem találni. A palota területén áll még egy Marokkói Ház és egy Mór Pavilon is, csakhogy a francia stílus ne érezze magát egyedül. Parkjában a Vénusz-barlang Wagner Tanhauserének jelenetét idézi. Hivalkodó rokokó pompája és pazar kertje a bajor uralkodók egykori fényűző életének ékes bizonyítéka. A délután folyamán Ettalba utazunk tovább. Az 1330-ban itt alapított templom fontos katolikus zarándokhely, egyházi iskolájában a mai napig szerzetesek oktatnak. A kolostor templomának megtekintése után szabadidő, vásárlási lehetőség a kiváló ettali likőrökből. Napunkat a bajor Alpok gyöngyszemének is mondott festői faluban, Oberammergauban zárjuk. Páratlan színgazdagsággal és ötletességgel kifestett lüftlmalerei házai, fafaragó műhelyei, és az 1633 óta tízévente megrendezett nagyszabású Passiójáték messze földről vonzza a turistákat. Megpihenünk egy kicsit majd szálláshelyünkre érkezünk vissza.

3. nap: Starnberger See és az Ammer See | Andechs kolostora és Augsburg az óév utolsó napján | München és a bajor varázslat szilveszterkor (220 km)   

Az óév utolsó napján fenséges tavak, kolostor, zarándoktemplom és a történelem fonja át kirándulásunkat. Elsőként a Münchentől délre elterülő Starnberger See festői panorámájában gyönyörködünk (Sissi gyermekkorának kedvelt helyszíne is itt található, a közeli Possenhofen kastély) majd a szomszédos Ammer See látványával vetjük össze, melyik tetszett nekünk a legjobban! Reményeink szerint napsütésben egy kellemes teraszon gyönyörködünk a tó látványában egy csésze kávé és egy szelet sütemény társaságában. A közeli Andechs bencés rendi kolostorhoz igyekszünk, mely a 11–12. század óta zarándokhely. A barokkizált gótikus templom ereklyekápolnájában sok becses kincs mellett szentföldi relikviákat is őriznek. Európa számos jeles egyházi és világi méltóságát találjuk itt. A templomban fejet hajthatunk Carl Orff nyughelyénél is. Andechsben született a Bánk bán történetből ismert Gertrúd is, Árpád-házi Szent Erzsébet anyja. A bencés rendi szerzetesek által üzemeltetett Bajorország egyik legnagyobb sörfőzdéjének nedűjét is megkóstolhatjuk. Ízekkel felvértezve a két folyó által határolt, Augustus római császár által alapított Augsburgban pihenőt tartunk. Városnézésünk so­rán ellátogatunk a városháza térre, ahol a városháza szép reneszánsz épü­letét csodáljuk meg, majd a Luther Márton számára menedékül szolgáló Szent Anna templomhoz. Sétálunk az alsóvá­rosban, megtekintjük a Fuggerek egykori bérházait. Szabadidő majd szálláshelyünkre igyekszünk Szállásunkra térünk vissza, ahol megpihenünk egy kicsit, felfrissülünk és belevetjük magunkat a bajor főváros szilveszter estéjébe! Fakultatív ajánlatunk: szilveszteri vacsora München belvárosában egy tipikus bajor hangulatú étteremben, ahol finom ízekkel és jóhangulattal várnak bennünket! A vacsorát követően München óvárosában a városháza előtti téren ünnepeljük az óévet és köszöntjük az újévet. (München város októbervégén még nem határozott a szilveszter esti programok lebonyolításáról. Amint a város vezetése döntést hoz az esti tűzijátékról és programokról, irodánk tájékoztatja utasait).  

4. nap: Séta München óvárosában | wellness SPA pihenés a Therme Erding    

Az újév első reggelijét kényelmesen elfogyasztjuk és igény szerint választhatunk, mihez is lenne kedvünk! Délelőtt töltse az újév első napját kényeztetéssel, pihenjen a Bajor Alpok egyik színvonalas termálfürdőjében, a Therme Erding fürdőkomplexumban, majd délután sétáljunk együtt München belvárosában. Fakultatív ajánlatunk: Therme Erding fürdőkomplexum gyógyfürdője Bajorország egyik legismertebb és legszebb gyógyfürdője, ahol mi is rápihenünk a következő esztendőre. A kalcium-szelén-jódos fürdőben mintha a Holt-tengerben ülnénk, vagy élvezhetjük a gyógyfürdőket akár a 42 °C-os kénes medencékben, melyek nemcsak a bőrproblémákon segít, hanem reumás panaszok és ízületi betegségek esetén is segítségünkre lesz. A kora délutáni órákban sétára indulunk a bajor fővárosban, Münchenben. Gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a bajor varázslattal, ahol a nemrég véget ért adventi időszakban az 500 éves krampuszfutás hagyományát is felelevenítik! Sétánkat a bajor főváros főterén, a Marienplatzon kezdjük, ahol a 12. századtól kezdve a piacokat és a lovagi tornákat tartották, mely ma is München a legfontosabb tere. A híres karácsonyi vásárnak helyet adó tér északi oldalát elfoglaló díszes, neogótikus városháza, a Neues Rathaus München egyik leghíresebb épülete. A sörrajongóknak kihagyhatatlan zarándokhely a Hofbräuhaus, mely a világ leghíresebb sörcsarnoka. 1589-es alapításától a Bajor Hercegség, majd Választófejedelemség uradalmi sörfőzdéjeként működött (az újév első napján valószínű, csak kívülről tudunk megtekinteni). Megtekintjük a Frauenkirche müncheni katedrálist, ami igazán szokatlan látvány két hagymakupolájával. Szabadidő a megpihenő városban, sétálunk hangulatos utcáin!

5. nap: Chimsee és a Herreninsel. Prien – Budapest – Szeged (720 km)

Megreggelizünk, majd Prienbe indulunk a Chiemsee-hez. Fakultatív ajánlatunk: Hajóra szállunk és a Herreninselhez ,”az urak szigetére” hajózunk. Meglátogatjuk II. Lajos bajor uralkodónak a sziget közepén álló híres Herrenchiemsee kastélyát, melynek építésekor a Versailles-i kastélyt használtak modellként (belépő). Ellátogatunk a „hölgyek szigetére” is. Ez a legbajosabb sziget, nevet az itt épített kolostorról kapta. Visszahajózunk Prienbe, majd a kora délutáni órákban Ausztrián keresztül hazafele indulunk. Érkezés Hegyeshalmon át Budapestre az éjszakai órákban, majd továbbutazás Szegedre.

 

x Szilveszter Bajorországban 2022
Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre)
2022. XII.29.
Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!

Részvételi díj: 141.500 Ft / 337 EUR
1 ágyas felár: 41.000 Ft / 98 EUR
3x vacsora felár: 30.500 Ft / 73 EUR
Szilveszteri vacsora: 23.500 Ft / 56 EUR


Utazás: autóbusszal 
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda *** 2 ágyas tus/wc-s szobában 
Ellátás: 4x reggeli 
BBP biztosítás: 3.250 Ft 

Fakultatív programok (15 főtől)
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni! 
Therme Erding belépőjegy: 22 EUR/fő-től
Hajózás a Chiemsee-n 22 EUR
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 35 EUR 
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 16 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)
Létszámfelár 24-34 fő között: 15.000 Ft
 
Minimális létszám: 35 fő 
Csatlakozási lehetőség: Szeged - Kecskemét - Budapest - Tatabánya (pálya) - Győr - Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre)
2022. XII.29.
Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!
\n
\n

Részvételi díj: 141.500 Ft / 337 EUR
1 ágyas felár: 41.000 Ft / 98 EUR
3x vacsora felár: 30.500 Ft / 73 EUR
Szilveszteri vacsora: 23.500 Ft / 56 EUR

\n

\n
Utazás: autóbusszal 
\n
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda *** 2 ágyas tus/wc-s szobában 
\n
Ellátás: 4x reggeli 
\n
BBP biztosítás: 3.250 Ft 
\n

\n
Fakultatív programok (15 főtől)
\n
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni! 
\n
Altötting-Bad Füssing-Passau kirándulás 12.500 Ft 
\n
Europa Therme termálfürdő Bad Füssing belépőjegy 11,50 - 18,50 EUR 
\n
Hajózás a Chiemsee-n 22 EUR
\n
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 35 EUR 
\n
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 16 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)
\n
Létszámfelár 24-34 fő között: 15.000 Ft
\n
 
\n
Minimális létszám: 35 fő 
\n
Csatlakozási lehetőség: Szeged - Kecskemét - Budapest - Tatabánya (pálya) - Győr - Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Utazás busszal
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Adó - Vevő

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 160484

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Szilveszter Bajorországban 2022

Szilveszter Bajorországban 2022

Németország, Bajorország, Warnemünde

Útazonosító: 160484

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szilveszter Bajorországban 2022

Szilveszter Bajorországban 2022

Németország, Bajorország, Warnemünde

Útazonosító: 160484

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!