Szilveszter az inkák földjén, Peruban ***

Ft-tól/fő 1.875.000
Legjobb ár:
1.875.000 Ft/fő-től

Szilveszter az inkák földjén, Peruban *** utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Szilveszter az inkák földjén, Peruban *** utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 11 nap / 9 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.875.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Körutazás
Kiutazás: Repülő
Turnusok: 11 nap / 9 éjszaka
Utazás azonosítója: 170598
Kívánságlistára teszem

Programleírás

1. nap (dec. 29.): Budapest - Lima

Elutazás Budapestről menetrendszerinti járattal európai átszállással Limába, Peru fővárosába. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállásunk Lima Miraflores nevű városrészében található. Szállás Limában (1 éj). 

Szállás: Hotel JOSE ANTONIO vagy hasonló

2. nap (dec. 30.): Lima - Arequipa (reggeli, ebéd)

A mai program Lima megismerése, felfedezése, melynek óvárosa az UNESCO Világörökség része. Az ismert látványosságok megtekintése: Főtér, Állami Palota, Városi Palota. Ebéd, majd délután transzfer a repülőtérre, utazás Arequipába. Szállás Arequipában (2 éj).

Szállás: Hotel Posada Del Monesterio  vagy hasonló

3. nap (dec. 31.): Arequipa (reggeli, szilveszteri vacsora)

Reggeli után városnézés a három vulkán lábánál található Arequipában. Előttünk magasodik a Misti Vulcano, majdnem 5822 méter magas csúcsa, a kihagyhatatlan látványosság háttérben a többnyire havas csúcsokkal. A spanyolok a területen uralkodó kellemes klíma miatt építették ide a várost. A városnézés során kívülről megnézzük a XVII. században épült katedrálist, az elegáns Plaza de Armas teret, ahol pálmafák, kertek, szökőkutak, hangulatos éttermek és egy barokk stílusban épült XVII. századi jezsuita templom található. Busszal elmegyünk a közeli kilátóponthoz, ami tökéletes hely fotók készítésére. Három vulkán látványa fogad bennünket: a Misti (5821 m.), a Chachani (6075 m.) és a Pichu Pichu (5664 m.). Innen elmegyünk a Yanauhara kilátóponthoz, ahonnan a legszebb képet lehet készíteni a Misti vulkánról. Látogatás a Santa Catalina kolostorban (előzetes foglalással). Szilveszteri gálavacsora a szállodában.

4. nap (jan. 1.): Arequipa - Titicaca-tó - Puno (reggeli)

Kora reggel indulunk az Andok hegyláncain keresztül autóbusszal Punóba, a perui folklór, Titicaca-tó parti fővárosába. Utunk során vikunya, láma és alpaka csordákat csodálhatunk meg. A Titicaca-tó a világ legmagasabban fekvő hajózható tava, amelynek felszínén húzódik a perui-bolíviai határ. Az inka legenda szerint a tóból léptek elő az inka császárság titokzatos alapítói: Manco Cápac és Mama Ocllo. Délutánra érünk Puno kikötőjébe, ahonnan hajókirándulásra indulunk a totora nádból készült Uros-szigetekhez. Naplemente a Titicaca-tónál. Szállás Punoban (1 éj).

Szállás: Hotel Royal Inn vagy hasonló

5. nap (jan. 2.): Puno - Cusco (reggeli, ebéd)

Reggeli után az inkák szerinti világ köldökébe, Cusco-ba indulunk. Festői tájakon vezet az utunk. Az út során megtekintjük a világ legmagasabban fekvő piacát (4313 m.) valamint azt a hegyet is, ahonnan az Amazonas folyó ered. Svédasztalos ebédünket Sicuaniban, a déli völgyben egy hangulatos étteremben fogyasztjuk el. Megállunk Raqchiban, ahol az inkák által létrehozott nagy raktárak találhatóak. Az esti órákban érkezünk meg Cuscóba, a kecsua indiánok lakta városba, amely a híres Inka-ösvény és a Machu Picchu bejáratánál fekszik. Szállás Cuscoban (2 éj).

Szállás: Jose Antonio Cusco vagy hasonló

6. nap (jan. 3.): Pisac - Szent Völgy (reggeli, vacsora)

Reggeli után a Szent Völgy felé indulunk. Útközben a földön egyedülálló gyümölcsfajtákat és több száz fajta kukoricát láthatunk. Lehetőségünk nyílik lámát és alpakát etetni és simogatni. Ezután megyünk a Taray kilátóponthoz, ahonnan megnézhetjük az Urubamba szent folyót. Majd indulunk a Pisaci régészeti együtteshez. Felmegyünk a pisaci kilátó ponthoz, ahonnan meg lehet örökíteni a szent völgyet. Majd a folyóparti faluban meglátogatjuk a híres indián piacot, Peru legnagyobb kézműves piacát. Visszautazás Cuscoba. Este egy helyi sámán vezetésével részt vehetünk egy tisztító szertartáson, majd svédasztalos vacsora egy helyi étteremben, ahol folklór műsor vár minket többféle perui zenével és tánccal.

7. nap (jan. 4.): Cusco - Ollantaytambo - Aguas Calientes (reggeli, ebéd)

Reggeli után folytatjuk utazásunkat, látogatást teszünk Ollantaytamboba, a legnagyobb inka hadvezér erődítményébe, mely az egyik legfontosabb szakrális hely volt az Inka Birodalomban. Ezután svédasztalos ebéd várja a csoportot a Szent Völgy egyik legszebb éttermében. A völgy itt már teljesen összeszűkül, és innen nem vezet tovább közút a Machu Picchu-hoz. Délután vonattal utazunk Peru egyik legismertebb látványossága felé, a Machu Picchu lábánál fekvő Aguas Calientes kisvárosába (2.200 méter). Szállás Aguas Calientesben (1 éj).

Szállás: Hatun Inti Boutique vagy hasonló

8. nap (jan. 5.): Machu Picchu (reggeli, ebéd)

Reggel buszra szállunk, így érkezünk meg a Világ Új Hét Csodájának egyikéhez. Az Urubamba folyó felé magasodó, sziklás hegygerincre épült Machu Picchu, mely az inka birodalom egyik legfontosabb települése volt. Idegenvezetőnk egy közel két órás séta során avat be minket a város titkaiba. Először közösen járjuk körbe a szinte teljes egészében épségben maradt világi és szakrális épületegyütteseket, majd szabadprogram keretében barangolhatunk az ámulatba ejtő szépségű természeti környezetben épült város utcáin. Miután körbejártuk az UNESCO Világörökség listáján is szereplő romvárost, vonatra szállunk és visszatérünk Cuscoba. Szállás Cuscoban (1 éj).

Szállás: Jose Antonio Cusco vagy hasonló

9. nap (jan. 6.): Cusco - Lima (reggeli)

Reggeli után városnézésre indulunk. Cusco kecsua nyelven azt jelenti, hogy a ,,világ közepe". A város számtalan látnivalója a világ minden tájáról ide vonzza a látogatókat. Korikancha, itt különféle templomokat csodálhatunk meg az inka kőművesség legszebben megmunkált darabjai közül.

Majd a legnagyobb legimpozánsabb lelőhelyeket tekintjük meg, ahonnan nem mellesleg gyönyörű kilátás nyílik Cusco-ra. A város fölé emelkedő Saqsaywaman épületkomplexumának maradványait játjuk körbe. Kenqo szakrális központját is megnézzük, délután transzfer a repülőtérre, visszautazás Limába. Szállás Limában (1 éj).

Szállás: Hotel JOSE ANTONIO vagy hasonló

10-11 nap (jan. 7-8.): Lima - Budapest (reggeli, ebéd)

Délelőtt szabadidő, majd fakultatív látogatás a Larco Múzeumban. A program után közös ebéd, majd transzfer a repülőtérre és repülés európai átszállással Budapestre. Érkezés a 11. napon.

A programok és a szállodák változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

Lima történelmi óvárosa

Arequipa óvárosa

Cuzco óvárosa

Machu Picchu

Utazás/Elhelyezés/Ellátás, Miért éppen

1. A legnépszerűbb látványosságok, és az inka emlékek bemutatásában a legalaposabb és leggazdagabb program a magyar utazási kínálatban.

2. Egyedülálló műemlékek, égbeszökő hegyek, az Andok csúcsai, titkok - misztikumok és a Titicaca - tó világa várja a vendégeket.

3. Gondoljunk csak az örök kérdésre, hogyan tudták hajszálpontosan összeilleszteni Machu Picchu több tonnás szikladarabjait habarcs nélkül? A mai napig sem tudjuk biztosan, milyen céllal épült. Obszervatórium volt? Esetleg udvari nyaraló? Netán erődítmény? Rejtély. Egy dolog biztos: minden évben turisták ezrei látogatják meg, hogy megtapasztalják spiritualitását. 

x Szilveszter az inkák földjén, Peruban ***

Az ár nem tartalmazza

 • a borravalót
  kb. 90 USD / fő
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár
  200 000 Ft
 • Larco Múzeum 
  kb. 30 USD/ fő
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  Top: 860 Ft/fő/nap
  Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

    

Az ár tartalmazza

 • a nemzetközi repülőjegyet
  (melynek értéke:
  kb. 600.000 Ft)
 • a belföldi repülőjegyeket
 • 9 éjszakai szállást, helyi
  3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

 • a reggelit és 7 főétkezést, amelyből 1 szilveszteri gálavacsora (italok nélkül)

 • az utazást bérelt kisbusszal, hajóval és turista vonatokkal

 • a megadott programokat

 • a szükséges belépőket

 • a magyar nyelvű idegenvezetést


Az ár nem tartalmazza

\n
 • a borravalót
  kb. 90 USD / fő
 • az útlemondási biztosítást
  (Covid fedezettel): 2,5%

EGYÉB KÖLTSÉGEK

 • Egyágyas felár
  200 000 Ft
 • Larco Múzeum 
  kb. 30 USD/ fő
 • BBP utasbiztosítás
  (EUB Biztosító)
  Top: 860 Ft/fő/nap
  Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

    

\n

Az ár tartalmazza

\n
 • a nemzetközi repülőjegyet
  (melynek értéke:
  kb. 600.000 Ft)
 • a belföldi repülőjegyeket
 • 9 éjszakai szállást, helyi
  3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

 • a reggelit és 7 főétkezést, amelyből 1 szilveszteri gálavacsora (italok nélkül)

 • az utazást bérelt kisbusszal, hajóval és turista vonatokkal

 • a megadott programokat

 • a szükséges belépőket

 • a magyar nyelvű idegenvezetést


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 170598

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Szilveszter az inkák földjén, Peruban ***

Szilveszter az inkák földjén, Peruban ***

Peru, Körutazás Peruban

Útazonosító: 170598

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szilveszter az inkák földjén, Peruban ***

Szilveszter az inkák földjén, Peruban ***

Peru, Körutazás Peruban

Útazonosító: 170598

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!