Mediterrán grand tour

Ft-tól/fő 593.000
Legjobb ár:
459.000 Ft/fő-től

Mediterrán grand tour utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Mediterrán grand tour utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 12 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 459.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Üdülés, Körutazás, Városlátogatás
Kiutazás: Busz
Turnusok: 12 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója: 164112
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Gazdag program: 8 országban 11 város
?  2 különleges miniállam: Monaco és Andorra
?  Fakultatív kirándulások vagy tengerparti fürdőzés
?  Nizza, Madrid, Barcelona, Genf megismerése

"Elgondolkodtam, hogy II. Fülöp hogyan élte mindennapjait az El Escoriálban. Sok királyi palotát láttam már, de ez minden eddigitől gyökeresen különbözött!"
Gulyás Miklós - 2018 Év Idegenvezetője Magyarországon

Program:

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN - BUDAPEST - SZLOVÉNIA - VERONA

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A fővárost elhagyva az M 7-en haladunk dél-nyugati írányban Tornyiszentmiklósnál lép­jük át a határt és Szlovénia érintésével érkezünk Olaszországba. Este 1,5 órás gyalogos városnézés Veronában (ókori Aréna, Júlia erkélye, hangulatos Erbe tér). Városnézés után szállás.

2. NAP: RIVIÉRA - CŐTE D'AZUR - NIZZA - MONACO

Az olasz Riviérán keresztül - melyet a ,,Virágok Riviérájának" is neveznek -, utazás a Cőte d'Azur felé. Egy kis pihenés a szállo­dánkban, majd kb. 17 órakor indulunk a fakultatív kirándulásra Monacóba, a fény és pompa csodálatos városába. Útközben még Franciaországban megállunk egy parfümkészítő üzem­nél. Az ország parfümjeinek 40%-át itt készítik, bemutató és vásárlási lehetőség. Monacóba érve, bejárjuk az óvárost, ahol láthatjuk az I. Albert nagyherceg által alapított Akváriumot, a botanikus kertet és a Szent Miklós katedrálist. E pompás temp­lom rejti Grace Kelly sírját is, itt tartják a hercegi család esküvőit, temetéseit. Ezt követően a Hercegi Palota impozáns épületét fényképezhetjük le, majd folytatjuk sétánkat a kikötőben, a gaz­dag hajócsodákat szemlélve, és a Monte-Carlói futam startvo­nalainál is megállunk. Egy rövid sétát és liftezést követően, a luxusautók által körülvett népszerű Casino előtt állunk meg. Itt lesz lehetőség kipróbálni szerencsénket. (Belépéshez megfe­lelő öltözet és betöltött 18 év kell.) Programunk befejezése után visszautazás a szállásra. Monaco és parfümgyár látogatás fakultatív program: 15.000 Ft

3. NAP: CŐTE D'AZUR - FIGUERES - LLORET DE MAR

Reggeli után áthaladunk Provence-on, így érkezünk Spanyolországba. A határ után nem sokkal egyedülálló élményben lesz részünk. Figueres-ben megállunk és megtekinthetjük a Salvador Dalí Múzeumot. Dalí a szürrealizmus egyik legismer­tebb festője volt. A saját házában rendezte be ezt a kiállítást, amelyet művészete mauzóleumaként emelt az utókor számára. Kb. 1 órás programunk lesz ebben a különleges épületben, majd tovább utazunk Lloret de Marba. Szállásfoglalás, vacsora.

4. NAP: COSTA BRAVA - BARCELONA - COSTA BRAVA

Pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás Barcelonába. A fő látványosságok: Gótikus negyed, Szent Eulália katedrá­lis, Ramblas - mely Barcelona Váci utcája -, itt mindig höm­pölyög a tömeg, Kolumbusz-oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai Stadionnal. A nap során lesz lehetőség - annak, aki szeretné -, belülről is megtekinteni Antoni Gaudi mestermunkáit, a grandi­ózus Sagrada Família bazilikát és a egyedi Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az útra történő jelentkezéskor kell írásban jelezni, mert a hatalmas érdeklődés miatt a jegyeket előre meg kell rendelni. Utólagosan (pl. hely­színen) a jegyvásárlás nem lehetséges. FFakultatív Barcelona kirándulás: 50 EUR. ,,Gaudí mestermunkák belülről" alapprogram kiegészítés (+ 2 belépő): + 50 EUR. Forgalom függvényében kb. 20 órára érkezünk vissza szállásunkra.

5. NAP: COSTA BRAVA - ANDORRA - MONTSERRAT

A mai nap a pihenésé, vagy egy egész napos fakultatív kirándulásé: Andorra - Montserrat útvonalon. Kora reg­gel indulunk, kb. 3,5 órás út után érkezünk a 2-3.000 m magas hegyekkel övezett Andorra la Vellába, Andorra fővá­rosába. Útközben gyönyörködhetünk a Pireneusok csip­kés hegyormaiban és a régi települések, kőből épített házaiban. Andorra la Vellában a kb. félórás séta során meg­tekintjük a közel 1.000 éves település fontosabb középületei, továbbá a főtemplomot és a több mint 400 éves Parlamentet. Ezt követően lesz vásárlási lehetőség a vámmentes állam­ban. Visszaúton, délután Montserratot, a híres kegytemplo­mot keressük fel. Autóbuszunkkal egy 700 m magas hegyre kapaszkodunk fel a tengerszintről. Csodás a kilátás a kör­nyékre, megtekintjük a katalánok leghíresebb zarándok­helyét, majd a helyiek piacát is felkereshetjük, ahol ízletes helyi sajtokat kóstolhatunk. Aki szeretne, ezekből vásárol­hat is. Vacsorára érkezünk vissza szállásunkhoz. Andorra - Montserrat fakultatív kirándulás: 55 EUR.

6. NAP: COSTA BRAVA - ZARAGOZA - MADRID

Reggeli után indulunk Madrid felé. Útközben séta Zaragozában, mely Európa Kulturális Fővárosa is volt. Az Ebro melletti főtér legfontosabb látnivalója a Pilar bazilika, ahol a híres Madonna szobrocska található, amelyet Szent Jakab személyesen kapott Szűz Máriától, továbbá a La Seo katedrális, mely a Világörökség Listán is szerepel. Madridba történő megérkezésünk után szál­lásfoglalás. ****-os szállodánk Madrid üzleti negyedében egy metróállomás közelében lesz.

7. NAP: MADRID - EL ESCORIAL - ELESETTEK VÖLGYE

Madridi programunkat buszos városnézéssel kezdjük, majd kirándulás az El Escorialhoz, amit II. Fülöp emeltetett, és ma is a királyi család temetkezőhelye. A monumentális épü­let királyi palota és kolostor is egyben, melyet helyi idegenve­zető segítségével látogatunk meg. Elcsodálkozhatunk azon, hogy a világ leggazdagabb uralkodója milyen puritán körül­mények között élt. Az El Escorial után felkeressük az Elesettek Völgyét. A spanyol polgárháború után egy szikla belsejébe ala­kíttatta ki Franco tábornok ezt a monumentális katedrálist. Programunk után, a kora délutáni órákban érkezünk vissza Madridba. A Cervantes emlékműnél leszállunk a buszról, és a Királyi Palota érintésével a Plaza Mayor és a Puerta del Sol meg­tekintése következik, immár gyalogosan. Szabadprogram után a Parlament és a Prado környéke a következő állomás, ahol meg­állapíthatjuk, hogy Madrid tágas, tiszta és látnivalókban gaz­dag város. Ezt követően lesz lehetőség megtekinteni a Prado Múzeum fantasztikus gyűjteményét.

8. NAP: MADRID - TOLEDO - MADRID

Délelőtt fakultatív kirándulást teszünk Toledóba. A kápráza­tos fekvésű régi főváros rengeteg látnivalót nyújt. Hangulatos óváros, keskeny utcácskák, paloták, templomok, El Greco képek. Lenyűgöző katedrálisa a spanyol egyház központja. Aki akar, a híres toledói acélból készült terméket is vásárol­hat. Toledo fakultatív kirándulás (belépőkkel): 50 EUR. Madridba visszaérkezés után közösen keressük fel az Almudena Székesegyházat és a Királyi Palotát, mely a Bourbon gazdagság és pompa szép példája. Vacsorára érünk vissza szállásunkra.

9. NAP: MADRID - COSTA BRAVA

Reggeli után visszaindulás a Costa Bravára. Várható érkezés a délutáni órákban. Ezt követően szabadprogram a tengerparti városban, csobbanási lehetőséggel. Este vacsora.

10. NAP: LLORET DE MAR - AVIGNON - LYON

Hazaindulás, utazás Franciaországba, Avignonba, a volt pápai székhelyre. Séta a kellemes, ódon hangulatú város falai között (kb. 1,5 óra). Láthatjuk az ,,avignoni fogság" idején a katolikus egyház központját, a pápai palota épületét és a mellette lévő román-gótikus templomot a 7 pápa festett arcképével, valamint a Csonka hidat, melyet egy dalból is ismerhetünk. Este érkezünk tranzitszállásunk helyszínére.

11. NAP: GENF - BERN - AUSZTRIA

Reggeli után Svájcba, Genf városába utazunk. Séta az elegan­cia központjában (kb. 1 óra). A Genfi-tónál látjuk a luxusszállo­dákkal ékesített tópartot, a virágórát és a belvárost. Folytatva utunkat, kora délután városnézés Bernben (2 óra): Rózsakert, Medveárok, és az UNESCO Világörökség Listáján szereplő árkádos óváros a Városházával, az Óratoronnyal és a monumentá­lis Münsterrel. A program után tovább utazás Svájcon keresztül Ausztriába, az út során gyönyörködhetünk a vadregényes, hegy­vidéki tájban. Szállás Tirolban.

12. NAP: INNSBRUCK - HEGYESHALOM - BUDAPEST

Reggeli után városnézés Innsbruckban. Fő látványosságok: Hofkirche, Burg, a barokk stílusú Dóm, Várostorony, a híres Aranytetős ház, Aranysas fogadó, mely sok híres ember szál­láshelye volt az évszázadok során. Ezt követően hazauta­zunk Magyarországra. Érkezés Budapestre kb. 21 órára, ezután Szeged, Pécs, Miskolc - Debrecen útvonalon felszállt utasainkat visszatranszferáljuk a felszállási helyükre.

 

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák

Ellátás: Félpanzió, tranzitszállásokon reggeli

Közlekedés: Autóbusszal

Felszállási helyek:
— Budapest, OMV benzinkút, Üllői út-Ecseri út kereszteződése, kb. reggel 6.30
— Budaörs, MOL benzinkút, McDonalds mellett, kb. reggel 6:45
— Debrecen, Kishegyesi úti Tesco parkoló, kb. reggel 2.00
— Dunaújváros, Dechatlon parkoló, kb. reggel 5:00
— Füzesabony, Maklári körforgalom, MOL-kút, kb. reggel 4:30
— Gyöngyös, Régi 3-as út Lukoil benzinkút, kb. reggel 5:00
— Bonyhád, MOL benzinkút, kb. reggel 3:40
— Győr, M1-es melletti MOL-kút
— Tatabánya, M1-es melletti McDonald's parkoló
— Kecskemét, Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló, kb. reggel 5.15
— Kiskunfélegyháza, Városháza előtti buszmegálló, kb. reggel 4:45
— Miskolc, Búza tér, McDonald's parkoló, kb. reggel 3.45
— Pécs, Jókai utca - Vasút utca sarkán lévő parkoló, kb. reggel 3.00
— Szeged, Széchenyi tér, Szeged étterem, kb. reggel 4:00- 4.15
— Szekszárd, Újvárosi temető melletti Shell-kút, kb. reggel 4:00
— Hegyeshalom, Hegyeshalmi Határátkelő, Hegyeshalom
— Paks, Régi 6-os út OMV benzinkút, kb. reggel 4:40
— Hatvan M3, M3-as kerekharaszti pihenő MOL-kút, kb. reggel 6:00
— Tolna, Penny Market parkoló, kb. reggel 4:15

x Mediterrán grand tour

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Mediterrán grand tour

Mediterrán grand tour

Spanyolország, Körutazás Spanyolországban

Útazonosító: 164112

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Mediterrán grand tour

Mediterrán grand tour

Spanyolország, Körutazás Spanyolországban

Útazonosító: 164112

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!