Izraeli körutazás szilveszterkor (Repülő)

Ft-tól/fő 349.000

Tájékoztató a szigorításokkal kapcsolatban

Legjobb ár:
349.000 Ft/fő-től

Izraeli körutazás szilveszterkor (Repülő) utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Tartson velünk a Izraeli körutazás szilveszterkor (Repülő) utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 349.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Körutazás
Kiutazás: Repülő
Ellátás: félpanziós
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója: 145851
Kívánságlistára teszem

Izrael

Info:

[r]repülővel, menetrend szerinti közvetlen járattal

helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanzió (reggeli és vacsora, italok nélkül)

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

Kulturális látnivaló

UNESCO Világörökségi helyszínek

További szilveszteri utak

Leiras:

1. nap: Budapest - Tel Aviv

Utazás Budapestről menetrend szerinti járattal Tel-Avivba, érkezés a délutáni órákban. Érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Tel Avivban (1 éj)

Szállás: Prima City Hotel Tel Aviv 4*

2. nap: Jaffa - Haifa - Akko - Tiberias

Reggeli után először gyalogosan felfedezzük Jaffa óvárosát, majd a buszról megnézzük az UNESCO világörökség részét képező Bauhaus házakat. Ezután továbbutazunk Haifa-ba, ahol először a Karmel-hegy legszebb pontján fekvő karmelita kolostort, a Stella Marist (Tenger Csillaga) látogatjuk meg, majd a ,,haifai csodát", a Bahai kertet keressük fel, amely az UNESCO világörökség része. A kertnél fotó stop, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a városra és a Földközi - tengerre. Közben megismerkedünk a Bahai vallással, történelmével, a kert történetével.  A mai napunk utolsó célpontja Akko kikötővárosa lesz. A városnézésünk alatt megnézzük az El Jazar mecsetet (kívülről), a bazárt, a karavánszerájt és természetesen a város keresztény, és a keresztes lovagokhoz köthető emlékeit is. A program végeztével utazás Tiberiasba. Vacsora a szállodában. Szállás Tiberiasban (1 éj).

Szállás: Prima Galil Tiberias Hotel 4*

3. nap: Názáret - Galileai-tó - Kapernaum - Tabgha

Reggeli után megnézzük Mária kútját és a Fogantatás templomát, vagyis az angyali üdvözlet bazilikát, majd a Galileai-tó különleges, bibliai helyszíneit keressük fel, Kapernaumot és Tabghát. A Nyolc Boldogság hegyére látogatunk, majd a Ferences Kápolnához, amely a Hegyi Beszéd helyszíne volt. Megállunk Szent Péter házánál, a régi zsinagógánál és megnézzük az Úr Asztala Kápolnát is. Ezt követően a kenyér és halszaporítás csodájának helyszínét, valamint a híres bizánci mozaikokat nézzük meg.Ezután hajózás a Galileai-tavon, majd megállunk a Jordán-folyónál, egy hivatalos keresztelőhelynél. Programunk végeztével továbbutazunk Betlehembe, vacsora és szállás Betlehemben (3 éj).

Szállás: Diamond Hotel 4* vagy Ambassador City Hotel 4*

4. nap: Jeruzsálem

Reggeli után Jeruzsálembe, az Izraeli Múzeumba látogatunk, ahol megismerhetjük a híres Holt tengeri tekercseket. Ezután Új-Jeruzsálemben a Parlament (Kneszet) épületét és a híres 7 karú menórát, Izrael állam jelképét, a brit képviselőház ajándékát nézzük meg. A programunk végeztével a Mahane Jehuda piacra megyünk, ahol kóstolótúrán fogunk részt venni, majd vásárlásra is nyílik lehetőség. Vacsora a szállodában. 

5. nap: Jeruzsálem

Reggeli után egész napos kirándulás Jeruzsálembe. Napunkat az Olajfák hegyén kezdjük, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az aranyló városra. Lesétálunk a Gecsemáné-kertbe, majd a hegy lábánál Szűz Mária sírját is megtekintjük. Az óváros kapuján belépve a zsidó negyedbe érkezünk, ahol megnézzük a Siratófalat, a Sziklamecsetet és a színes bazárokat. Utunk a via Dolorosán folytatódik, megállunk a keresztút állomásain, majd sétánkat a Golgota hegyén álló Szent Sír templomnál fejezzük be. Innen a jeruzsálemi óváros déli részén található Sion hegyre megyünk, a Nagyboldogasszony bencés apátságot nézzük meg (kívülről) és Dávid király sírját, valamint az Elszenderülés bazilikát. Vacsora a szállodában.

6. nap: Jeruzsálem - Bethlehem

Reggeli után Betlehemben a város legfontosabb építményét, a Születés templomát keressük fel. A hagyomány szerint a templomot a Jézus születési helyének tartott barlang fölé emelték. A templom együttes megtekintése után Ein Karembe látogatunk, amely régen egy hangulatos falucska volt, de mára már Jeruzsálem déli részéhez tartozik. A legenda szerint itt született Keresztelő Szent János. Megnézzük a Szent János templomot, majd visszautazunk Betlehembe, útközben egy borkóstoláson veszünk részt. Vacsora a szállodában.

7. nap: Masada - Holt - tenger

Reggeli után Jerikóba utazunk. Zakeus fájának, valamint az Elizeus forrásának megtekintése után  Masada felé vesszük az irányt, ahol a régi erőd falairól bámulatos kilátás nyílik a Holt-tengerre. Megnézzük a Múzeumot és Heródes palotájának emlékeit, majd leereszkedünk a Holt tengerhez. Útközben látogatás a Qumran barlangoknál, ahol a holt-tengeri tekercseket megtalálták. A Holt-tengernél az időjárás függvényében fürdési-mártózási lehetőség, majd visszautazunk Betlehembe, vacsora a szállodában.

8. nap Betlehem - Tel Aviv - Budapest

Reggeli után szabadidő, majd transzfer a repülőtérre és utazás Budapestre.

 

A programok és a szállodák változtatásának jogát irodánk fenntartja!  

  

 UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Masada
  • Tel Aviv
  • Haifa - Bahai kert
  • Kármel-hegy
  • Akko óvárosa

 

További információk:

Tervezett menetrend (változhat)

 

December 28. Budapest - Tel Avív 10:45  14:55  LY2366 /kb. 3 óra 10 perc

Január 4. Tel Aviv - Budapest 07:05   09:35  LY2365 /kb. 3 óra 30 perc

 

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók. 

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

További információk 2:

 

Ismerje meg Izraelt!

 

x Izraeli körutazás szilveszterkor (Repülő)

Az ár tartalmazza:
nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb. 120.000 Ft),szállást helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákbanfélpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)a megadott programokat és belépőket a meghirdetett látnivalókhoza helyszíni közlekedést autóbusszala magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
útlemondási biztosítást 1,5%borravalók kb. 60 USD/fő EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár105 000 Ft


Az ár tartalmazza:
nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb. 120.000 Ft),szállást helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákbanfélpanziós ellátást (reggeli és vacsora, italok nélkül)a megadott programokat és belépőket a meghirdetett látnivalókhoza helyszíni közlekedést autóbusszala magyar nyelvű idegenvezetést

\n

Az ár nem tartalmazza:
útlemondási biztosítást 1,5%borravalók kb. 60 USD/fő EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár105 000 Ft


Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Egyéb leírás szerint
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 145851

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Izraeli körutazás szilveszterkor (Repülő)

Izraeli körutazás szilveszterkor (Repülő)

Izrael, Körutazás Izraelben

Útazonosító: 145851

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Izraeli körutazás szilveszterkor (Repülő)

Izraeli körutazás szilveszterkor (Repülő)

Izrael, Körutazás Izraelben

Útazonosító: 145851

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!