Grúzia és Örményország körutazás (Repülő)

Ft-tól/fő 475.000

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
475.000 Ft/fő-től

Grúzia és Örményország körutazás (Repülő) utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Grúzia és Örményország körutazás (Repülő) utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 475.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Körutazás
Kiutazás: Repülő
Ellátás: félpanziós
Turnusok: 9 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója: 139847
Kívánságlistára teszem

Grúzia és Örményország

Info:

[r]repülővel, Budapest - Kutaiszi és Jereván - Bécs útvonalon közvetlen WizzAir járattal;
a helyszínen autóbusszal; Bécs - Budapest között csoportos busztranszferrel

3*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanzió

1. Az ősi alapokon nyugvó, nagyon jó állapotban megmaradt grúz és örmény templomok egy letűnt világ hangulatát idézik.

2. A körutazás 5 darab UNESCO világörökségi helyszínt érint, emellett a természeti látnivalók sem elhanyagolhatók, a Szeván-tó vagy a Kaukázus hegycsúcsai minden évszakban elragadók.

3. A program egyben egy gasztronómiai túra, a grúz ételek és italok igazán kitűnőek és méltán világhírűek.

A körutazás 5 UNESCO Világörökségi helyszínt is felkeres.

Gasztronómiai élmények.
Az éttermek és kávézók nyitva vannak, minden múzeum és látványosság látogatható!

Örményország korlátozások nélkül látogatható, Grúziába pedig oltással vagy teszttel lehet utazni. Az aktuális grúz beutazási feltételekről ITT, az örmény feltételekről pedig ITT tájékozódhat.

Garantált indulás júniusban!

Leiras:

2022. augusztusi és szeptemberi csoport programja:

1. nap: Budapest - Kutaisi

Utazás Budapestről közvetlen menetrend szerinti járattal az esti órákban Kutaisibe.

2. nap: Kutaisi - Borjomi - Vardzia

Érkezés Kutaisibe a hajnali órákban. Utunk elsőként a Borjomi Nemzeti Parkba vezet, mely Európa egyik legnagyobb természetvédelmi területe. A park leghíresebb ,,terméke" a Borjomi ásványvíz, melyet meg is kóstolhatunk. Folytatva utunkat ellátogatunk Vardzia barlangvárosához. A lélegzetelállító kolostor létesítményeinek a kivésését a 12. század második felében kezdték el. A Khertvisi várerőd és Vardzia barlangvárosa is az UNESCO Világörökség várólistáján szerepel. Szállás Akhaltsikhében (1 éj).

3. nap: Gori - Mtcheta -  Tbiliszi 

Reggeli után indulás Goriba, mely leginkább arról nevezetes, hogy itt született Sztálin. Szülőháza ma is áll, mellette múzeum létesült, még a szovjet államfő életében, és ahol mintha megállt volna az idő. A múzeum kertjében áll egy páncélozott vasúti kocsi is, amellyel Sztálin olyan fontos eseményekre utazott, mint például a jaltai és a teheráni konferencia. A múzeummá alakított lakóházat tekintjük meg. Később felkeressük Mtcheta-t, Grúzia ősi fővárosát és vallási központját. Mcheta, az egykori Ibéria, majd Kartli első fővárosa, festői tájon, a Mtkvari és az Aragvi folyók összefolyásánál fekszik. A hagyomány szerint a mellette és fölötte emelkedő hegytetőre állította Szent Nino a keresztjét, melynek helyére később kápolnát, majd templomot emeltek: ez lett a Jvari (kereszt) templom. Az építés 586 és 608 között történt. A templom körül védelmi fal is állt, ennek a nyomait ma is láthatjuk. A Jvari Mcheta városától keletre fekszik, így a felkelő nap első fénye a templomot éri, ezért reggelente a városból rátekintve a templom szinte mennyei fényben tündöklik. Este, napnyugtakor pedig, amikor a város már rég árnyékba, vagyis sötétségbe borult, a nap utolsó sugarai még beragyogják a templomot. A Szvetichoveli székesegyház jelentőségére a neve is utal: Szveti-Choveli, vagyis ,,életadó oszlop". Ezen a helyen a kereszténység előtt szentélyliget volt, majd a kereszténység felvétele után a 4. században az ősi pogány szent helyre fatemplomot építettek, az 5. században pedig bazilikát. A ma látható templom a 11. század elején épült, amikor az araboktól sikerült visszahódítani a várost és az építkezés a keresztény egyház jelentőségének visszaállítását szimbolizálta. A székesegyház a kaukázusi építészeti hagyományokat követi. Megtekintjük a Jvari székesegyház-kolostort és a Szvetichoveli Székesegyházat, melyek az UNESCO Világörökség részei. Folytatjuk utunkat a főváros felé, késő délután érkezés Tbiliszibe. Vacsora és szállás Tbilisziben.

4. nap: Tbiliszi városnézés

Reggeli után megkezdjük a városnézést. Tbiliszi és környéke már az i.e. 4. évezredtől lakott. A legkorábbi írásos említés az i. sz. 4. századból származik. Jelenlegi arcát mutatva harmóniában fér el egymás mellett az ősi és a modern városrész, kicsit európai, mégis kicsit keleties, ahol szépen felújított sétálóutcák és éttermek csalogatják a látogatókat. Tbiliszi utcáin sétálgatva bepillantást nyerhetünk a város történetébe, miközben felfedezhetjük az egyházi és a világi építészet műalkotásait. A városnézést az óvárossal kezdjük, ahol a szűk kis utcákban lépten-nyomon gyakran ősi időkből származó látnivalókba botlunk: Narikala erőd, Szioni Székesegyház (6-7. sz.), Ancsiszkáti templom (6. sz.). Szállás és vacsora Tbilisziben.

5. nap A grúz hadiút és a Kaukázus

Reggeli után kirándulásunk az úgynevezett ,,Grúz hadiúton" vezet tovább, amely a Kaukázus 2-5.000 méteres hegyei között található. Az út Örményországot és Grúziát kapcsolja össze Oroszországgal. Szépségét számos irodalmi műben leírták, sok, Kaukázusban szolgált orosz írót és költőt megihletett a látványa. Az odafelé vezető úton felkeressük az Ananuri erőd- és templomkomplexumot, amely a 17. századból származik. A létesítmény közel áll ahhoz, hogy felkerüljön az UNESCO világörökségi listájára. A komplexum csodálatos helyen, az Aragvi folyó partján fekszik, és a történelme folyamán számos csata helyszíne volt. Rövid pihenő a gudauri sícentrumban, majd Kazbegibe érkezünk, ahol négykerék meghajtású terepjárókba szállunk, melyekkel gyönyörű völgyeken és erdőkön keresztül egészen 2.170 méterig jutunk fel. Utunk végcélja a Gergeti Szentháromság templom (14. sz.), ahonnan lenyűgöző látvány tárul elénk a Kazbegi 5.047 méter magas csúcsaira. Visszautazás Tbiliszibe. A vacsoráink során felülmúlhatatlanok a grúz friss zöldségek és fűszerek, a különböző tészta ételek, sajtok, saslikok és természetesen a grúz vörös borok. Néhány tipikus grúz étel: harcso (grúz leves), hinkali (húsos tészta), hacsapuri (lángos-féle), kazinaki (mézes, magvas édesség). A grúz borok feltehetően a történelem legrégebbi borai, állítólag a bortermelés eredete a mai Grúziából származik. Az ősi borkészítési eljárás nagyjából az alábbi: a szőlő kipréselt levét méhviasszal lezárt agyagedényekben, grúzul kvevrikben a földbe ásták, hogy ott állandó, alacsony hőmérsékleten végbemenjen az erjedés. Szállás és vacsora Tbilisziben.

6. nap: Goshavank - Haghartsin - Szevan-tó

A reggelit követően utazás az örmény határ felé. A határon átkelve elköszönünk grúz idegenvezetőnktől és átszállunk egy másik buszra, mellyel Örményországban folytatjuk utunkat. Első megállónk a 12. századból származó Goshavank kolostora, majd a Haghartsin kolostor következik mely nagy területen terül el, és ahol meglátogatjuk többek között a Szent Gergely templomot is. Majd megérkezünk a világ egyik legnagyobb magashegyi tavához, a hegyekkel gyönyörűen határolt Szevan-tóhoz. Felkeressük a tó mellett fekvő Sevanavank komplexumot, melyet a 9. században alapítottak és két épületével a félsziget ékessége. Vacsoránkat a Szevan-tónál lévő étteremben fogyasztjuk el. Tovább indulunk Jereván felé, érkezés a késő esti órákban. Szállás Jerevánban.

7. nap: Jereván - Geghard - Garni

Reggeli után városnézés Jerevánban, melynek során a következőket keressük fel: Örményország anyja emlékmű, Matenadaran, Cascade komplexum, Köztársaság tér. Kilátogatunk a Vernissage bolhapiacra is, ahol számtalan szuvenír között válogathatunk. Majd utazás az UNESCO Világörökség részéhez tartozó, csodálatos természeti környezetben fekvő, nagyrészt sziklába vájt Geghard apátsághoz. Az építmény bejárata három oldalról magas falakkal körülkerített, míg negyedik oldalról a hegy védi. A kápolnák és lakóhelyiségek között egy forrás is megbújik. Tovább utazás a Garniban lévő hellén-pogány templomhoz. A monumentális építmény festőien szemlélteti az ókori örmény építészetet. A kereszténység kihirdetése után a templom nyári rezidenciaként üzemelt. A felfedezést négykerék meghajtású terepjárókban folytatjuk a Garni szurdokhoz, ahol megcsodáljuk a Sziklák szimfóniája nevű bazaltképződményt. A ,,muzsikát" az Azat folyó szikláiról visszaverődő moraj biztosítja. Vacsoránkat egy Garniban lévő, autentikus hangulatú étteremben fogyasztjuk el. Visszaindulunk Jerevánba, érkezés a késő esti órákban. Szállás Jerevánban.

8. nap: Khor Virap - Voskevaz borászat

Reggeli után utunk a Khor Virap kolostorhoz vezet. A kolostor híres zarándokhely, ahol világosító Szt. Gergely 13 évig raboskodott. Szt. Gergely Kr. u 301-ben hozta el a kereszténységet Örményországba. A monostor lenyűgöző épületegyüttese egy főtemplomból és két sírtemplomából áll. Az apátság felett magasodik az Ararát hegye, mely csodálatos látványt nyújt. Következő megállónk a Voskevaz borászat, ahol egy borkóstolóra invitáljuk meg Önöket. Kétféle vörös és egy fehér bort is kóstolunk. Azután a ,,Gum" gyümölcspiacot keressük fel, ahol lehetőségünk adódik friss és aszalt gyümölcsöket, mogyoró-féléket és fűszereket venni. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Jerevánban.

9. nap: Ecsmiadzin - Zvartnotsz - Jereván

Elutazunk az Örmény Apostoli Egyház központjába, Ecsmiadzinbe. A Szt. Hripszime templom és a katedrális megtekintése, melyek Örményország legősibb keresztény templomai. A katedrális alapjait a 4. században tették le, 2000-től a Világörökség része. Ezt követően megállunk Zvartnotsz templomának romjainál, mely a 7. században épült és szintén az UNESCO Világörökség részét képezi. A székesegyház közel 300 évig állt, majd bár egy hatalmas földrengés elpusztította, ennek ellenére mégis fenséges látványt nyújt, háttérben az Ararat csúcsaival. Délután visszaérkezünk Jerevánba, ahol elsőként felkeressük az Örmény genocídum emlékművét, majd látogatás a neves Ararat brandy gyárban, ahol természetesen kóstolót is kapunk. Tipp: Az Ararat konyak ajándéknak is kiváló lehetőség. Ezen az estén a vacsorát igazi örmény folklór műsor is színesíti. Az örmény menü mindig gazdag, de figyelnek arra, hogy egészségesen táplálkozzanak: a húsételek mellé például mindig zöldséges kiegészítőket tálalnak. A levesek, előételek szerepe is fontos, a menü végén pedig csak olyan ételeket esznek, amelyek nem terhelik tovább a gyomrot. Mindig természetes alapanyagokat használnak, jellemző fűszerük a sáfrány, a tárkony és a mazsola. Szállás Jerevánban.

10. nap: Jereván - Bécs - Budapest

A reggelit követően kijelentkezünk a szállodából, transzfer a repülőtérre. Indulás Jerevánból a déli órákban menetrend szerinti közvetlen járattal Bécsbe. Bécsből csoportos busztranszferrel hazautazás Budapestre, érkezés az esti órákban.


2022. májusi és júniusi csoport 8. és 9. napja:

8. nap: Khor Virap - Voskevaz borászat - Jereván

Reggeli után utunk a Khor Virap kolostorhoz vezet. A kolostor híres zarándokhely, ahol világosító Szt. Gergely 13 évig raboskodott. Szt. Gergely Kr. u 301-ben hozta el a kereszténységet Örményországba. A monostor lenyűgöző épületegyüttese egy főtemplomból és két sírtemplomából áll. Az apátság felett magasodik az Ararát hegye, mely csodálatos látványt nyújt. Délután visszaérkezünk Jerevánba, ahol elsőként felkeressük az Örmény genocídum emlékművét, majd látogatás a neves Ararat brandy gyárban, ahol természetesen kóstolót is kapunk. Tipp: Az Ararat konyak ajándéknak is kiváló lehetőség. Következő megállónk a Voskevaz borászat, ahol egy borkóstolóra invitáljuk meg Önöket. Kétféle vörös és egy fehér bort is kóstolunk. Azután a ,,Gum" gyümölcspiacot keressük fel, ahol lehetőségünk adódik friss és aszalt gyümölcsöket, mogyoró-féléket és fűszereket venni. Ezen az estén a vacsorát igazi örmény folklór műsor is színesíti. Az örmény menü mindig gazdag, de figyelnek arra, hogy egészségesen táplálkozzanak: a húsételek mellé például mindig zöldséges kiegészítőket tálalnak. A levesek, előételek szerepe is fontos, a menü végén pedig csak olyan ételeket esznek, amelyek nem terhelik tovább a gyomrot. Mindig természetes alapanyagokat használnak, jellemző fűszerük a sáfrány, a tárkony és a mazsola. Szállás Jerevánban.

9. nap: Ecsmiadzin - Zvartnotsz - Bécs - Budapest

Kijelentkezünk a szállodából, és elutazunk az Örmény Apostoli Egyház központjába, Ecsmiadzinbe. A Szt. Hripszime templom és a katedrális megtekintése, melyek Örményország legősibb keresztény templomai. A katedrális alapjait a 4. században tették le, 2000-től a Világörökség része. Ezt követően megállunk Zvartnotsz templomának romjainál, mely a 7. században épült és szintén az UNESCO Világörökség részét képezi. A székesegyház közel 300 évig állt, majd bár egy hatalmas földrengés elpusztította, ennek ellenére mégis fenséges látványt nyújt, háttérben az Ararat csúcsaival. Korai vacsora, azután transzfer a repülőtérre, indulás Jerevánból közvetlen, menetrend szerinti járattal Bécsbe. Bécsből csoportos busztranszferrel hazautazás Budapestre, érkezés az éjjeli órákban.
 

UNESCO Világörökségi helyszínek:

  • Jvari székesegyház
  • Szvetichoveli Székesegyház
  • Zvartnotsz romjai
  • Ecsmiadzin katedrálisa és templomai
  • Geghard apátság

A programok és a szállodák változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

Programok:

Ehhez a programhoz nem tartozik fakultatív program.

További információk:

Előleg

Wizz Air-rel közlekedő csoportos programjaink esetében előlegként fizetendő: 
a repülőjegy díja, a részvételi díj 10%-a és az útlemondási (storno) biztosítás.Beutazási feltételek

Grúziába és Örményországba is angol nyelvű oltási igazolással lehet beutazni. A magyar védettségi kártya nem elégséges.Biztosítások

Útlemondási (storno) biztosítást minden szolgáltatás részvételi díjából számolunk. Az útlemondási biztosítás mértéke: 2,2%
Amennyiben az útlemondási és BBP (betegség-, baleset-, poggyász) biztosítást együtt rendelik meg, abban az esetben útlemondáskor az utast nem terheli önrész a következő esetekben:
Utas Covid-19 megbetegedése (ezen belül pl. indulást megelőző 14 napon belül pozitív PCR teszt eredmény esetén is), sürgősségi körházi fekvőbeteg gyógykezelése, elhalálozása, vagy a következő típusú baleseti sérülései: csonttörés, szalagszakadás, legalább III. fokú égési sérülés.
Minden egyéb esetben az önrész: 20%
Biztosításokra vonatkozóan 2021. december 31-ig megkötött szerződésekre az Aegon Biztosító Zrt. feltételei vonatkoznak, míg 2022. január 1-től az EUB Biztosító feltételei az érvényesek.

A biztosításokról bővebben IDE KATTINTVA tájékozódhat.Repülőjegy - utazás Wizz Air járattal

Az utazáshoz a repülőjegyet a Wizz Air légitársaságtól vásároljuk. A programoknál feltüntetett repülőjegy árak tájékoztató jellegűek, a pontos ár a csoport minimum létszámának elérésekor válik véglegessé. A repülőjegyeket a minimális létszám elérésekor az aktuális árakon állítjuk ki, erről minden addig jelentkezett utasunkat tájékoztatjuk, illetve a beleegyezését kérjük. A repülőjegyek jegykiállítás után nem módosíthatók és nem visszatéríthetők.

Utasaink a fedélzetre ingyenesen személyenként 1 darab kézipoggyászt vihetnek fel, mely max. 10 kg súlyú lehet és max. 40 x 30 x 20 cm nagyságú. A kézipoggyászon felül feladható az előzetesen megrendelt és kifizetett max. 10 kg-os, vagy 20 kg-os vagy max. 32 kg-os bőrönd is. A feladandó bőrönd mérete max. 149 × 119 × 171 cm nagyságú lehet.

Wizz Priority
Ha az utasok Wizz Priority szolgáltatást vásárolnak, akkor a fedélzetre magukkal vihetik az ingyenes kézipoggyászt (maximális mérete: 40 × 30 × 20 cm), illetve egy nagyméretű kézipoggyászt (maximális mérete: 55 × 40 × 23 cm) is. Mindkét táskát garantáltan felvihetik az utastérbe, amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ha csak kézipoggyásszal kívánnak utazni, akkor a fedélzetre folyadékot (tusfürdő, víz, parfüm, stb.) csak az alábbiak szerint vihetnek magukkal. A fedélzeti használatra szánt folyadékot egyenként 100 milliliteres tárolóedényekben lehet szállítani. A kis tégelyeket egy maximum 1 literes űrtartalmú, átlátszó és újrazárható műanyag zacskóban kell elhelyezni. A 100 milliliternél nagyobb mennyiségű folyadékot a biztonsági személyzet elkobozza és megsemmisíti.

Amennyiben az irodánknál előre megrendelt és kifizetett csomagok mérete vagy mennyisége meghaladja a Wizz Air poggyász szabályzatát, abban az esetben becsekkolásnál felár fizetendő.

Üléshely foglalás
A Wizz Air szabályzata szerint megfelelő díj ellenében az utasok előzetesen ülőhelyet választhatnak. Ha nem foglalunk előre ülőhelyet, akkor a Wizz Air véletlenszerűen osztja ki az üléshelyeket, ezáltal az együtt utazók nem biztos, hogy egymás mellé kerülnek. (Ez nem vonatkozik a hosszú lábhely ülőhelyre valamint az első sorokra! Annak külön, magasabb díja van.)

Tájékoztatjuk az utasainkat arról, hogy a Wizz Air járatain a fedélzeten ingyenes ellátás nincs, az italokért és ételekért fizetni szükséges.

Felhívjuk az utasaink figyelmét arra, hogy az előlegként befizetett WizzAir repülőjegy ára lemondás esetén nem téríthető vissza.Repüljön biztonságban a WizzAir-rel!

x Grúzia és Örményország körutazás (Repülő)

Az ár tartalmazza:
a Wizz Air repülőjegyet illetékkel, mely tartalmazza személyenként 1 db max. 10 kg, max. 40 x 30 x 20 cm kézipoggyász díját (melynek értéke: kb. 110.000 Ft)a szállásokat félpanziós ellátássala megadott programokata belépőketa szükséges transzfereket légkondicionált autóbusszala magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a borravalókat(helyszínen fizetendő) kb. 80 EUR az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2% EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felár9 naposjún. 17. 89.000 Ft Egyágyas felár10 naposaug. 1., szept. 12. 95.000 Ft Max. 10 kg bőrönd feladáskb. 23.000 Ft/dbMax. 20 kg bőrönd feladáskb. 29.000 Ft/dbÜléshely foglaláskb. 3.500 Ft/fő/irányWizzPriority(Elsőbbségi beszállás, kijelölt elsőbbségi utasfelvételi pult, 2 db fedélzetre felvihető kézipoggyász: 1 db 40x30x20 cm és 1 db max. 10 kg-os 55x40x23 cm) kb. 20.000 Ft/főBBP utasbiztosítás (EUB Biztosító) Nívó: 590 Ft/fő/nap Top: 790 Ft/fő/nap Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap


Az ár tartalmazza:
a Wizz Air repülőjegyet illetékkel, mely tartalmazza személyenként 1 db max. 10 kg, max. 40 x 30 x 20 cm kézipoggyász díját (melynek értéke: kb. 110.000 Ft)a szállásokat félpanziós ellátássala megadott programokata belépőketa szükséges transzfereket légkondicionált autóbusszala magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
a borravalókat(helyszínen fizetendő) kb. 80 EUR az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2% EGYÉB KÖLTSÉGEKEgyágyas felár9 naposjún. 17. 89.000 Ft Egyágyas felár10 naposaug. 1., szept. 12. 95.000 Ft Max. 10 kg bőrönd feladáskb. 23.000 Ft/dbMax. 20 kg bőrönd feladáskb. 29.000 Ft/dbÜléshely foglaláskb. 3.500 Ft/fő/irányWizzPriority(Elsőbbségi beszállás, kijelölt elsőbbségi utasfelvételi pult, 2 db fedélzetre felvihető kézipoggyász: 1 db 40x30x20 cm és 1 db max. 10 kg-os 55x40x23 cm) kb. 20.000 Ft/főBBP utasbiztosítás (EUB Biztosító) Nívó: 590 Ft/fő/nap Top: 790 Ft/fő/nap Top Extra: 1.090 Ft/fő/nap


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 139847

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Grúzia és Örményország körutazás (Repülő)

Grúzia és Örményország körutazás (Repülő)

Örményország, Körutazás Örményországban

Útazonosító: 139847

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Grúzia és Örményország körutazás (Repülő)

Grúzia és Örményország körutazás (Repülő)

Örményország, Körutazás Örményországban

Útazonosító: 139847

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!