Észak Aranyháromszöge

Ft-tól/fő 417.000

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
224.000 Ft/fő-től

Észak Aranyháromszöge utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Észak Aranyháromszöge utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 224.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Körutazás
Kiutazás: Repülő
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Utazás azonosítója: 141172
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Repülés Stockholmba és vissza Szentpétervárról
?  Szentpétervár melletti kastélyok felkeresése
?  A 3 legszebb északi város megtekintése
?  Országok közt hajózás, városokban autóbusz

Az utasok nagyon élvezték, amikor a hajó siklott a szigetek közt, rengeteg fénykép készült a tájról.
Prónay Gyula - Irodánk tulajdonosa

Program:

1. NAP: BUDAPEST - STOCKHOLM

Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban talál­kozunk az idegenvezetővel a reptéren. Becsekkolás után utazás Stockholmba. Megérkezés után transzfer a központba. Útközben megállunk a Városháza épületénél. A város egyik ékessége ez az épület. Itt szokták tartani a Nobel díj átadása utáni fogadá­sokat. Stockholmot 1252-ben alapították, ma közel egy mil­lió lakossal rendelkezik. Különleges a fekvése, mivel 14 szigetre épült. A szigeteket összesen 53 híd köti össze. A modern városne­gyed megtekintésével kezdünk. Sétánk során érintjük az újonnan kialakított központot, a sétálóutcát, a piacteret melynek sarkán áll az az épület, ahol át szokták adni a Nobel díjakat, végül felke­ressük a meggyilkolt Olof Palme-emlékhelyét is. Tovább haladva, elfoglaljuk belvárosi szállásunkat. Fakultatív vacsora.

2. NAP: STOCKHOLM - BEHAJÓZÁS

Reggeli után folytatjuk a svéd főváros megtekintését. Besétálunk a Gamla Stan területére, mely tulajdonképpen az óvárosa Stockholmnak. Az utcák keskenyek, több saroknál még láthatóak a kerékvető oszlopok. A keskeny magas házak hom­lokzatai különleges színezetet kaptak. Megtekintjük a kated­rálist, melyben koronázzák a svéd királyokat évszázadok óta. Másik érdekes templom a Lovagok temploma, melyben az ural­kodó család több síremléke is megtalálható. Szintén itt az óvá­rosi területen található a Parlament (Ricksdagshuset) épülete. Az óváros ékessége a Királyi Palota. Az épület melletti udvaron van minden nap a látványos őrségváltás. Természetesen ezt is megtekintjük. Délután a szabadidő alatt lehetőség lesz a Királyi Palota szobáinak meglátogatására és ajándéktárgyak vásár­lására. A palotában különösen látványos a Koronázási terem. Késő délután transzfer a kikötőbe és elhelyezkedünk a kabi­nunkban. Fakultatív vacsorázási lehetőség a hajón. (Az árban sör, bor, üdítő korlátlan fogyasztása is benne van). Éjszaka 4 ágyas (igény esetén 2 ágyas) kabinokban. Itt 2 éjszakát töl­tünk. Fakultatív vacsora a hajón.

3. NAP: HELSINKI - BEHAJÓZÁS

A délelőtti órákban kötünk ki a finn fővárosban. A csomagunk marad a kabinban, útlevél ellenőrzés után szállunk ki a hajó­ból, ahol már vár autóbuszunk és így kezdjük Helsinki megis­merését. Először busszal elmegyünk az Olimpiai Standionhoz. A mai napig is - az aranyérmeket tekintve - az 1952-es Helsinki olimpia volt a legsikeresebb a magyarok számára. Sétálunk az Olimpiai Parkban, lefényképezhetjük a híres finn futó, Nurmi szobrát is. Ezután tovább indulunk a Sibelius-emlékműhöz. Egy hölgy alkotása ez a különleges építmény. Városnézésünk folytatásaként felkeressük a Sziklatemplomot. Nem véletlen az elnevezése, mert a modern templom kialakítása egy hegy­oldalon kőzetek kivágása során valósult meg. Buszos körutun­kat befejezve a belvárosban állunk meg. Séta a központban, mely során megtekintjük a Szenátus teret, és a föléje maga­sodó hatalmas templomot. Közelben található a Parlament is. Tovább sétálva érjük el a kikötőt, melynek előterében mindig hatalmas a nyüzsgés, mert ez egy piac is, ajándéktárgy árusító pavilonokkal. Az esti órákban visszaszállunk a hajóra és irány Szentpétervár. Fakultatív vacsorázási lehetőség a hajón.

4. NAP: SZENTPÉTERVÁR - PETRODVOREC

Reggeli a hajón. Várhatóan 9 órakor kötünk ki. Vízumellenőrzés után a kikötőben vár bennünket autóbuszunk és kezdjük prog­ramunkat. Buszos és gyalogos városnézés a Néva-parti gyöngy­szemben. Ízelítő a látnivalókból: Néva-parti paloták, Nagy Péter-lovasszobor, Véren Megváltó Székesegyház, melynek sokszínű hagymakupolái meseszépek. Közelében ajándék- és emléktárgy vásárlási lehetőség. Szentpétervári programun­kat Palota tér, Ermitázs (Téli Palota) megtekintésével (belépő) folytatjuk. Délután fakultatív program keretében a csoda­szép régi cári kastélyt, az orosz Versailles-t, Petrodvorecet és annak gondozott parkját, szökőkútjait tekinthetjük meg. I. Péter alakította ki a palotát és a nagyon hangulatos dísz­parkot. Látjuk azt a pompát, amely a cári család életét körbe­ölelte. Garantált Petrodvorec fakultatív kirándulás belépővel: 24.000,- Ft Aki nem szeretne jönni a fakulta­tív programokra, annak önálló séta Szentpéterváron. Ezekre a kirándulásokra a helyszínen nem tudunk jelentkezést elfogadni, mert a belépőket előre meg kell rendelnünk. Estére érkezünk vissza Szentpétervárra, majd szállásunkra, fakultatív vacsora.

5. NAP: SZENTPÉTERVÁR - CARSZKOJE SZELO - BP.

Délelőtt Szentpéterváron folytatjuk a városnézést; Izsák-székesegyház, Kazányi-székesegyház, Művészetek tere, Nyevszkij Proszpekt, Admiralitás épülete, majd a Péter Pál erőd és székesegyház megtekintése szerepel programunk­ban. Ez volt az alig több mint 300 éves Szentpétervár város­magja. Erődnek alakították ki a svédek támadásától való félelmük miatt, de valójában komoly támadás soha nem volt a város ellen. Kazamatáiban ellenben több híresember (Gorkij, Dosztojevszkij...) raboskodott. Ezt követően, fakultatív prog­ram keretében Carszkoje Szeloba megyünk, mely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt. Mesés a barokk Katalin-palota, világhírű a felújított Borostyánterem és a Trónterem. Garantált fakultatív program: Carszkoje Szelo meg­tekintése belépővel: 25.000,- Ft Programjaink befejezése után a kora esti órákban indul gépünk Szentpétervárról haza­felé. A Liszt Ferenc Repülőtérre várható érkezés az esti órákban.

Oroszországba vízum szükséges. Igény esetén a vízumot irodánk intézi. Ebben az esetben, már jelentkezéskor kérjük az útlevél fénymásolatát. Az útlevélnek a hazaérkezéstől min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák, 2 éj hajón

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Repülővel, Hajóval

x Észak Aranyháromszöge

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Észak Aranyháromszöge

Észak Aranyháromszöge

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 141172

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Észak Aranyháromszöge

Észak Aranyháromszöge

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 141172

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!