Egyiptom körutazás ***

Ft-tól/fő 363.000

Személyes ügyintézés szünetel

Legjobb ár:
363.000 Ft/fő-től

Egyiptom körutazás *** utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5

Tartson velünk a Egyiptom körutazás *** utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 363.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Üdülés, Körutazás
Kiutazás: Repülő
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Utazás azonosítója: 150712
Kívánságlistára teszem

Tengerparti pihenéssel Hurghadán

Program leírás

Tervezett program:

 

1. nap: Budapest - Kairó

Elrepülés Budapestről Kairóba, Egyiptom fővárosába. Érkezést követően transzfer a szállodába. Vacsora, szállás Kairóban a Pyramids Park Resortban vagy hasonlóban.

 

2. nap: Kairó - Piramisok - Nagy Szfinx

Reggeli a szállodában. Meglátogatjuk a Kairó közvetlen környezetében található Gízai Piramisokat és a Nagy Szfinxet. A Mokattam-fennsíkon található a három óbirodalmi piramis: Hufu, Hafré és Menkauré fáraók piramisai, melyek a görögösített neveiken is ismertek: Kheopsz, Kefrén és Mükerinosz. Hufu piramisa az ókori világ hét csodájának az egyike. Megtekintjük az Egyiptomi Múzeumot. Vacsora, szállás az előző napi szálláshelyen.

 

3. nap: Kairó - Alexandria - Kairó

Reggelit követően utazás a Földközi-tenger partján, a Nílus deltatorkolatában fekvő Alexandriába. A várost i.e. 331-ben alapította Nagy Sándor makedón király, valamint Egyiptom fővárosa volt a 641-es arab hódításig. Megtekintjük Kom el Shoqafa katakombáit, majd Pompeius oszlopát, mely ma Alexandria legmagasabb ókori műemléke. Látogatást teszünk az ókori világ legnagyobb könyvtáránál, a Muszeionnál, majd a Qaitbay erődöt és a Montazah Palotakomplexumot, mely ma már luxusszállodaként és múzeumként is működik. Visszautazás Kairóba. Vacsora, szállás az előző napi szálláshelyen.

 

4. nap: Kairó - Hurghada

Reggeli a szállodában, majd Kairó óvárosát ismerhetjük meg. Itt található látnivalók többek között az Abu Szerge-templom, a Szent Szűz Mária kopt ortodox templom (Moallaqa templom). Megtekintjük a Ben Ezra zsinagógát. Transzfer a repülőtérre és elrepülés a Vörös-tenger partján fekvő Hurghadába. Érkezést követően szabadidő, pihenés a tengerparton. Vacsora és szállás Hurghadán a Jasmine Palace Resortban All Inclusive ellátással vagy hasonlóban.

 

5. nap: Hurghada - tengerparti pihenés

Reggeli a szállodában. Egész napos szabad program, fürdés, pihenés a tengerparton. Ebéd, vacsora és szállás az előző napi szálláshelyen.

 

6. nap: Hurghada - Abydos - Dendarah - Luxor

Folytatjuk pihenésünket Hurghadán vagy kétnapos fakultatív programlehetőség: kora hajnalban indulás Abydosba (reggeli csomagunkat útközben fogyaszthatjuk el), a Nílus nyugati partjához. Megtekintjük Ozirisz templomát, valamint I. Széthi templomát, melynek különlegessége, hogy itt található az I. Széthit (a XIX. dinasztia második uralkodója) megelőző királyokat felsoroló ún. abüdoszi királylista. Napközben ebéd. Folytatjuk utunkat Dendarah fő templomához, melyet Hathor istennő tiszteletére emeltek. Továbbutazás Luxorba. Vacsora és szállás Luxorban, az Iberotel Luxor Hotelben vagy hasonlóban.

 

7. nap: Luxor - Karnaki templom - Királyok völgye - Hurghada

Reggeli a szállodában, majd a Nílus keleti partján megtekintjük az ókori Egyiptom egyik legimpozánsabb vallási helyszínét, a Karnaki templomeggyüttest, melynek építkezésében kb. 30 fáraó vett részt, több mint 1000 éven keresztül. Folytatjuk látogatásunkat a Luxori templomnál, mely szintén a thébai háromság, Ámon, Mut és Honszu tiszteletére épült, akárcsak a Karnaki templom. A két templom között egy különleges, szfinxekkel övezett úton közlekedtek az uralkodók, melynek feltárása még napjainban is folyik. Hajókirándulás a banánszigetre, ahol megebédelünk, majd látogatás a Királyok Völgyében. Később megtekintjük Hatsepszut fáraónő templomát, majd a Memnon Kolosszusokat, melyek III. Amenhotep fáraó gigantikus ülőszobrai. Visszautazás Hurghadába. (A kétnapos program ára: 75.000 Ft.) Vacsora és szállás Hurghadán a Jasmine Palace Resortban All Inclusive ellátással vagy hasonlóban.

 

8. nap: Hurghada - tengerparti pihenés

Reggeli a szállodában. Egész napos szabad program, fürdés, pihenés a tengerparton. Ebéd, vacsora és szállás az előző napi szálláshelyen.

 

9. nap: Hurghada - Budapest

Reggelit követően transzfer a repülőtérre, elrepülés Budapestre. Érkezés menetrendtől függően Budapestre.

 

 

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

-          történelmi Kairó

-          Memphis és a Necropolis - a piramismezők Gízától Dahshurig

 

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Árak

Helyszínen fizetendő költségek:

Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések Kairóban: 60 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)

A 60 USD a belépőket, a programban feltüntetett étkezéseket Kairóban (vacsorák, néhány esetben ebédek), és az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a kinti szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő.

 

Helyszíni vízum: 25 USD

 

Borravalók: ajánlott 5 USD/nap/fő

Szolgáltatások

A bruttó alapár az alábbiakat tartalmazza:

-         repülőjegyek (nemzetközi és belső) és reptéri illetékek

-         BBP biztosítás

-         közlekedés külön busszal, belső repülőjárattal

-         elhelyezés középkategóriájú (kb. 4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel, Hurghadán All Inclusive ellátással

-         magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

x Egyiptom körutazás ***

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Egyiptom körutazás ***

Egyiptom körutazás ***

Egyiptom, Kairó + Luxor + Hurghada

Útazonosító: 150712

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Egyiptom körutazás ***

Egyiptom körutazás ***

Egyiptom, Kairó + Luxor + Hurghada

Útazonosító: 150712

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!