Civetta - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal

Ft-tól/fő 73.280
Legjobb ár:
73.280 Ft/fő-től

Civetta - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Tartson velünk a Civetta - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal utazásra! A kiutazás egyénileg történik. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 73.280 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Síelés
Kiutazás: Egyéni
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója: 85861
Kívánságlistára teszem

Helyszín: Olaszország-Civetta

Időpont:

2020. január 25 – február 01. (8 nap/7 éjszaka)

 

Szállás: Residence Civetta***

 

Civetta, azaz  Bagoly, egy nagyszerű adottságokkal rendelkező sírégió, mely Veneto tartomány északi csücskében, az olasz Dolomitokban található. Nemcsak a változatos, széles, jól karbantartott pályái fantasztikusak, hanem a környezet, a panoráma is lenyűgöző. Palafavera egy kisebb település  Zoldo mellett, ahol a szállásunk található, ez a központi része a Civetta sírégiónak, hiszen itt találkoznak egymással Alleghe és Zoldo pályái. A régió biztosította sí és egyéb program lehetőségek bősége garantálja, hogy aki ezt az ajánlatot választotta téli vakációra, nem fogja megunni a pályákat és a változatos programokat. 1000 és 2200 méteres magasság között 25 felvonó működik a 80 kilométernyi pályán, melyeknek döntő többsége kék és piros, köztük rengeteg napos, fényes, jól belátható carving lejtővel, de azért található itt fekete pálya is. Azok, akik a közeli híres sírégiókat is szeretnék felfedezni, Zoldo településeiről könnyen elérhetik (akár autóval, akár busszal) Cortina d'Ampezzo vagy San Cassiano - Corvara síterepeit.
Feltétlenül meg kell említeni, hogy a Dolomitok egyik legjobb estisí pályája csak pár lépésre található pályaszállásunktól, így onnan kényelmesen ki lehet sétálni az éjszakai pályákhoz.

 

 

Tudod az idén mi a pálya? A TENSI-REKREÁL FRISSÍTETT!

A MEGÚJULT ÉLMÉNYÉVAD 2019 - 2020


- Több mint 10 ÚJ SZÁLLÁS.
- Már nemcsak Olaszországban, hanem AUSZTRIÁBAN IS LESZ SÍSZAFARI.
- ÚJ OKTATÓK a csapatban.
- Pár órás ÍZELÍTŐ SNOWBOARD oktatás, a síelő gyerekeknek.
- Megújultak a táborzáró SÍVERSENYEK.
- MINI SÍSZAFARI a kiemelt családi sítúrákon - előtérben az élménysízés.
- MASSZÁZS és JÓGA programok a kiemelt sítáborokban.
- ÚJ TEMATIKA szerinti síoktatás.

 

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

 

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS
SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
- Szakképzett oktatók vezetésével
- NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
- Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
- Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
- Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

 

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON
Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁSEDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik – marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
- Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
- MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
- Formáció sízés
- Sítúrázás
- HÓTALPAS túrák

 

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

 

Residence Civetta***

 

A Residence Civetta épülete Zoldo Alto központjában helyezkedik el. A Dolomiti Superski régió részét képező szálláshely közvetlenül a Pecol kabinos felvonó és a Zoldo sífelvonó előtt található. Minden apartmanban műholdas LCD TV és ingyenes Wi-Fi hozzáférés biztosított.
A Residence Civetta hagyományosan berendezett apartmanjai fagerendás mennyezettel és parkettás padlóval rendelkeznek. Valamennyi szálláshoz erkély vagy terasz, illetve teljesen felszerelt konyhasarok tartozik.

 

Távolság: Budapesttől 760 km
Utazás: Egyénileg 
Sípályáktól való távolság: Pályaszállás
Elhelyezés: 2-8 fős apartmanokban
Ellátás:  Önállátás
Szolgáltatások: sítároló, parkoló

Minimum létszám: 20 fő

x Civetta - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal

Részvételi díjak

Részvételi díj - EUR/fő/turnus2020. január 25-01.
Studio pax. 2369
Studio pax. 3299
Studio pax. 4269
Bilo pax. 4299
Bilo pax. 6249
App. pax. 8229

A részvételi díj tartalma: szállás 7 éjszakára klubprogramokkal és az útlemondási biztosítás. 
A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 0,50 €/fő/éj 13 éves kor felett, gyerekeknek kötelező síoktatást, ára 4-14 éves kor között: 130 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatív sí- vagy snowboardoktatást, edzést, ára: 130 €/fő.

A síbérlet a helyszínen fizetendő.

 

Síinfó: Alleghe – Civetta (979 – 2100 m)

 

SípályákSípályák hosszaLiftek száma 
Alleghe-Civetta80 km: 42 km piros, 32 km kék, 6 km fekete26 lift: 2 kabinos, 12 ülő,- és 12 húzó

 

 

Civetta –síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők6 napos bérlet árak5+1 napos bérlet árak
Felnőtt238 €249 €
Junior – 2003. nov. 30 - 2011. nov. 30. között születettekre érvényes166 €175 €
Senior - 1954. nov. 30. előtt születettekre érvényes214 €225 €
Gyermek - 2011. nov. 30. után születettekre érvényesIngyenesIngyenes

 

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

 

Amennyiben további kalandokra vágysz és az 5+1-es bérletet vásárolod meg, akkor azonkívül, hogy egy nagyszerű pályarendszer közvetlen közelében, pályaszálláson lakhatsz és kényelmesen tudsz kisétálni az egyik legjobb éjszakai pályához, de lehetőséged lesz arra is, hogy kipróbálj egy igazán különleges sítúra útvonalat. Ez az út a Passo Falzarego hágón kezdődik egy kabinos felvonóval, mely szédítő magasságba röpít fel pillanatok alatt. Hatalmas szikla ormok közé érkezve találunk rá, a közel 10 km hosszú hegyi pályára, ahol olyan helyeken fogunk lesíelni, ahol felvonó még a közelben sincs. Utunk során hatalmas jégbefagyott vízesések mellett haladunk el, majd megpihenünk egy hangulatos, csodálatos völgybe zárt hüttében. Megérkezvén az alsó állomásra, ahol lovas szánok várnak és a hozzájuk rögzített hosszan kitekert kötelekbe kapaszkodva, a lovas szán átrepít egy másik, végeláthatatlan hosszú és izgalmas pályarendszerre. Az egész napos kalandozás után síbusszal jutunk vissza a kiinduló állomásunkra.

 

Olaszországban:

- A síbérlet 8 éves korig ingyenes!

- 14 éves korig a bukósisak viselete kötelező.

- Sífelszerelés bérlésére kedvezmé­nyesen itthon partnerünknél vagy a helyszínen is van lehetőség.

 

Civetta a Dolomiti Superski régióhoz tartozó közepes méretű családias síközpont, amelyet 1982-ben nyitottak meg. A síterület Alleghe, Pescul, Palafavera és Zoldo helyiségek között található, melyeknek mindegyike elérhető sítalpon. A 979 és 2100 méter magasság között elterülő síterületet több oldalról is több, mint 3000 méter magas hegycsúcsok veszik körbe. A pályák nagy része hóágyúzható, Zoldo településnél pedig a kabinos lift melletti két pályán esti sízésre is lehetőség van. Itt található a Dolomitok egyik, ha nem a legjobb esti sípályája, amely már annyi utasunknak okozott felejthetetlen, nagyon kellemes élményeket. Alleghe település helyi érdekessége a mellette található festői szépségű tó, amely 1771-ben egy gigantikus hegyomlás következtében a völgyben folyó patak felduzzasztásával jött létre.

 

SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS

Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghirdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 50 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 90 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 35 EUR/fő/1,5 óra.

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: esti sí, szánkózás, korcsolyázás, motorosszán, városlátogatás, disco, étterem, kávézó, bár.


Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat nem tartalmazza a baleset-betegség és poggyászbiztosítást, melyet irodánkban is megköthet.


Részvételi díjak

Részvételi díj - EUR/fő/turnus2020. január 25-01.
Studio pax. 2369
Studio pax. 3299
Studio pax. 4269
Bilo pax. 4299
Bilo pax. 6249
App. pax. 8229

A részvételi díj tartalma: szállás 7 éjszakára klubprogramokkal és az útlemondási biztosítás. 
A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 0,50 €/fő/éj 13 éves kor felett, gyerekeknek kötelező síoktatást, ára 4-14 éves kor között: 130 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatív sí- vagy snowboardoktatást, edzést, ára: 130 €/fő.

A síbérlet a helyszínen fizetendő.

 

Síinfó: Alleghe – Civetta (979 – 2100 m)

 

SípályákSípályák hosszaLiftek száma 
Alleghe-Civetta80 km: 42 km piros, 32 km kék, 6 km fekete26 lift: 2 kabinos, 12 ülő,- és 12 húzó

 

 

Civetta –síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők6 napos bérlet árak5+1 napos bérlet árak
Felnőtt238 €249 €
Junior – 2003. nov. 30 - 2011. nov. 30. között születettekre érvényes166 €175 €
Senior - 1954. nov. 30. előtt születettekre érvényes214 €225 €
Gyermek - 2011. nov. 30. után születettekre érvényesIngyenesIngyenes

 

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

 

Amennyiben további kalandokra vágysz és az 5+1-es bérletet vásárolod meg, akkor azonkívül, hogy egy nagyszerű pályarendszer közvetlen közelében, pályaszálláson lakhatsz és kényelmesen tudsz kisétálni az egyik legjobb éjszakai pályához, de lehetőséged lesz arra is, hogy kipróbálj egy igazán különleges sítúra útvonalat. Ez az út a Passo Falzarego hágón kezdődik egy kabinos felvonóval, mely szédítő magasságba röpít fel pillanatok alatt. Hatalmas szikla ormok közé érkezve találunk rá, a közel 10 km hosszú hegyi pályára, ahol olyan helyeken fogunk lesíelni, ahol felvonó még a közelben sincs. Utunk során hatalmas jégbefagyott vízesések mellett haladunk el, majd megpihenünk egy hangulatos, csodálatos völgybe zárt hüttében. Megérkezvén az alsó állomásra, ahol lovas szánok várnak és a hozzájuk rögzített hosszan kitekert kötelekbe kapaszkodva, a lovas szán átrepít egy másik, végeláthatatlan hosszú és izgalmas pályarendszerre. Az egész napos kalandozás után síbusszal jutunk vissza a kiinduló állomásunkra.

 

Olaszországban:

- A síbérlet 8 éves korig ingyenes!

- 14 éves korig a bukósisak viselete kötelező.

- Sífelszerelés bérlésére kedvezmé­nyesen itthon partnerünknél vagy a helyszínen is van lehetőség.

 

Civetta a Dolomiti Superski régióhoz tartozó közepes méretű családias síközpont, amelyet 1982-ben nyitottak meg. A síterület Alleghe, Pescul, Palafavera és Zoldo helyiségek között található, melyeknek mindegyike elérhető sítalpon. A 979 és 2100 méter magasság között elterülő síterületet több oldalról is több, mint 3000 méter magas hegycsúcsok veszik körbe. A pályák nagy része hóágyúzható, Zoldo településnél pedig a kabinos lift melletti két pályán esti sízésre is lehetőség van. Itt található a Dolomitok egyik, ha nem a legjobb esti sípályája, amely már annyi utasunknak okozott felejthetetlen, nagyon kellemes élményeket. Alleghe település helyi érdekessége a mellette található festői szépségű tó, amely 1771-ben egy gigantikus hegyomlás következtében a völgyben folyó patak felduzzasztásával jött létre.

 

SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS

Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghirdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 50 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 90 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 35 EUR/fő/1,5 óra.

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: esti sí, szánkózás, korcsolyázás, motorosszán, városlátogatás, disco, étterem, kávézó, bár.


Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat nem tartalmazza a baleset-betegség és poggyászbiztosítást, melyet irodánkban is megköthet.


Szállás
Útlemondási biztosítás
Ellátás megadott szerint
Utasbiztosítás
Idegenforgalmi adó - helyszínen fizetendő
Síbérlet ár

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 85861

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Civetta - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal

Civetta - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal

Olaszország, Alleghe

Útazonosító: 85861

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Civetta - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal

Civetta - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal

Olaszország, Alleghe

Útazonosító: 85861

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!