Ázsia fénypontjai

Ft-tól/fő 725.000
2020.06.02-tól irodánk a megszokott nyitvatartással várja utasainkat!
Legjobb ár:
725.000 Ft/fő-től

Ázsia fénypontjai utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Tartson velünk a Ázsia fénypontjai utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 13 nap / 11 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 725.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa: Körutazás
Kiutazás: Repülő
Turnusok: 13 nap / 11 éjszaka
Utazás azonosítója: 144262
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Szingapúr, az egyik legfejlettebb városállam
?  Kuala Lumpur híres Petronas tornyai
?  Hongkong, az ,,Illatos Kikötő" látványai
?  Makaó, az ázsiai luxus fellegvára

"A világ legfejlettebb helyeit fűztük egybe. Személyes kedvencem Szingapúr, amely talán a legrendezettebb hely, ahol valaha jártam. Tiszta, modern és mégis hamisítatlanul ázsiai."
Prónay Gyula - Irodánk ügyvezetője

Program:

1. NAP: BUDAPEST - ISZTAMBUL

Indulás a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről várhatóan a késő esti órákban majd éjjel érkezünk Isztambulba, ahol átszállás. Éjszaka a repülőn.

2. NAP: ISZTAMBUL - KUALA LUMPUR

Isztambuli átszállásunk után folytatjuk az utunkat Kuala Lumpurba, Malajzia fővárosába, ahová várhatóan a délutáni órákban érkezünk. Miután találkoztunk az idegenvezetőnkkel, transzfer a hotelbe és vacsora (2 éj).

3. NAP: KUALA LUMPUR

Reggeli után fél napos városnézésre indulunk Kuala Lumpurban, ahol igazán érezhetjük a modern és a régi tradicionális dol­gok összhangját. A város felfedezését a két folyó keresztezé­sétől kezdjük, ugyanis a várost is ezen a ponton alapították. Megnézzük a királyi palotát, a Nemzeti Emlékművet és az ámu­latba ejtő épületeket a Függetlenség terén. Lefényképezhetjük a mór stílusú vasútállomást is. A régi idők emlékei közül a modern időkbe, a Chinatown-ba látogatunk, ahol ízelítőt kapunk a fel­hőkarcolókból és a nyüzsgő forgatagból. Programunk végén érkezünk a csúcsponthoz, a Petronas-ikertornyokhoz megyünk, ahol csodálatos képeket készíthetünk. A nap során lesz szabad­idő is, így mindenki önállóan is gyönyörködhet a város kulturális és modern látnivalóiban. Este transzfer a hotelbe.

4. NAP: KUALA LUMPUR - MELAKA

Reggeli, majd Malajzia másik jelentős városába Melakába megyünk. Melaka nagyon fontos kikötő, amely összeköti a nyu­gatot kelettel. A régi ázsiai és európai uralkodók emlékei is jól kivehetőek a város épületei között. Programok főbb látniva­lói a Szent Pál templom, a városháza, amiről azt hiszik, hogy a legrégebben fennmaradt holland építmény a keleti világban, A'Famosa erőd és Malajzia legősibb kínai temploma a Cheng Hoon Teng. A kulturális program végeztével sétát teszünk a Jonker utcán mely egy nyüzsgő hangulatos vásárlóutca. Este transzfer a szállodába és vacsora.

5. NAP: MELAKA - SZINGAPÚR - SENTOSA

Reggeli után Melakkából indulunk és néhány órás buszozás után érjük el Szingapúr határát. A határátlépés után a buszunk­kal a hotelbe megyünk, lepakolunk, majd rövid pihenésre nyúj­tózásra lesz lehetőség. Délután a Sentosa szigetre megyünk, ami Szingapúr egyetlen felvonójának is otthont ad. Csodás kilá­tás tárul elénk ahogyan a kabinban felfelé suhanunk. A sziget maga egy hatamas vidámpark, ahol számos szórakoztató objek­tum található. Ezek közül az a legjelentősebb az akvárium, ahol több mint százezer tengeri állatot gondoznak és idomítanak. A napunk további részében lehetőség lesz a park egy részé­nek felfedezésére, majd a megbeszélt időben visszamegyünk a hotelba. Szállás Szingapúrban.

6. NAP: SZINGAPÚR

Ezen a napon első látnivalónk a Marina Bay lesz, ami egy monu­mentális épület, gyakorlatilag a város szívének is nevezik. Következő megállónk a Szingapúr Városi Galéria lesz. A képtár, amit 1999-ben nyitottak meg a város semmihez nem hasonít­ható átalakulását mutatja be. A képeken keresztül láthatjuk, hogy milyen hatalmas előfeszítésre volt szükség hogy az egy­kori kis halászfaluból egy globális metropolissz alakuljon ki. Következő megállónk során betekinthetünk a szingapúri embe­rek hétköznapi életébe a Chinatown piacán. Itt az ázsiai konyha minden hozzávalóját megtaláljuk, továbbá minden mást is ami szemnek és szájnak ingere. A nap folyamán még egy étel­piacot meglátogatunk, ahol lesz alkalmuk megkóstolni a helyi specialitásokat. Szállás, mint előző nap.

7. NAP: SZINGAPÚR - HONGKONG

Szállodánk az Orchard Road - mely a város legfontosabb utcája - közvetlen közelében van. Ezen a napon lehet a szín­vonalas üzletekben vásárolni, vagy elmegyünk az Óriáskerékhez (Singapore Flyer). Aki akar fel is ülhet rá, mert fentről mesés a rálátás a városra. Továbbsétálva láthatjuk a Formula 1 pálya egyes részeit is. A közelben van a világ egyik legkülönlegesebb szállodája a Marina Bay Hotel. Ha valaki kedvet érez rá, felme­het a tetején lévő kávézóba, de lehet vásárolni is az elegáns üzletekben. Itt minden világmárka megtalálható, több üzletben is. Azt szokták mondani; amelyik cég nincs jelen Szingapúrban az nem fontos világmárka. Délután transzfer a repülőtérre, és továbbutazunk. Hongkongba érkezés várhatóan az esti órákban, majd transzfer a hotelbe (6 éj).

8. NAP: HONGKONG

Reggeli után a Victoria csúcsra megyünk, ahonnan csodálatos látvány nyílik a városra, majd folytatjuk a nézelődést Aberdeen úszó városába, a település különlegessége az itt lakó, halászat­ból élő családok életmódja. Nyugat felé haladva meglátogatjuk a hongkongi gazdagok és hírességek emlékhelyét és a Repulse öblöt ahonnan csodás a kilátás a Kínai-tengerre. Este transzfer a szállodába és vacsora.

9. NAP: HONGKONG

A mai napon betekintést nyerhetünk a hongkongi emberek mindnapi életébe, meglátogatjuk színes piacaikat többek közt a híres jáde árusító helyeket, a virág- és madárpiacot. A hétköz­napi élet után egy teljesen más stílusú helyre megyünk, a Wong Tai Sin templomba mely a helyiek egyik leglátogatottabb val­lási épülete. Az emberek itt imádkoznak a nagy vagyonért, és az egészségükért. A környéke telis-tele van jósokkal és tenyér­jósokkal, akik segítik az ezoterikus dolgokban hívő embereket. Szállás, mint előző nap.

10. NAP: HONGKONG - MAKAÓ - HONGKONG

Reggel indulunk a kelet Las Vegasa, Makaó felé. Kompra szál­lunk, és rövid utazás után érkezünk meg a hosszú ideig koloniális uralom alatt álló városba. A kaszinók és a szeren­csejátékok mellett a város kiemeltek híres európai gyökerei­ről, amit bizonyít a számtalan portugál stílusú épület is. Többek közt megtekintjük a Szent Pál katedrálist, a Legal Senado teret. Ezen a napon ebédet kapnak utasaink. Végül, de nem utolsó sorban meglátogatjuk a világ legnagyobb casino komplexu­mát is a ,,The Venetian"-t, ahol lesz idejük Önöknek is arra, hogy kipróbálják a szerencséjüket. Este visszautazunk Hongkongba.

11. NAP: HONGKONG - LANTAU - HONGKONG

Reggeli után Lantau szigetére megyünk, ami Hongkong városi forgatagához képest teljesen más hangulatú, mivel megőrizte hagyományos jellegét. Felvonóval közelítjük meg a Po Lin kolostort, ahol megismerkedünk a Buddhizmussal, és magával Buddhával egy hatalmas szobor formájában. Szép látványban gyönyörködhetünk a hegyről. A nézelődés után a felvonón visszautazunk a buszunkhoz és transzfer a szállodába.

12. NAP: HONGKONG

A mai napon meglátogatjuk a város nagy forgatagú központ­ját. Elsétálunk a különböző bankok impozáns épületei előtt. Minden itt látható épület a Feng Shui elvei alapján épült, amik közül idegenvezetőnk néhányat bemutat. Innen a város tradi­cionálisabb részére megyünk: séta a kis gyógynövény-, és antik boltok között. Megnézzük a méltán híres Man Mo templomot is. Majd Hongkong ikonikus tömegközlekedési eszközével, az eme­letes villamossal utazunk a városközpontba. A villamos 1904 óta hordja utasait Hongkong utcáin. Szállás, mint előző nap.

13. NAP: HONGKONG

Reggeli után bepakolunk a csomagszobába és szabadprogram keretében sétára indulhatunk, beszerezhetjük az ajándékokat és emléktárgyakat. Esti órákban transzfer a repülőtérre, és várha­tóan isztambuli átszállással indulás Budapestre.

14 NAP: ISZTAMBUL - BUDAPEST

Budapestre a reggeli órákban érkezünk.

Az ár a belépőjegyeket és a helyi borravalókat nem tartalmazza!

Oltásokkal kapcsolatos információkat weboldalunkon találják.

 

Az útlevélnek a hazaérkezés napjától számítva még minimum 3 hónapig érvényesnek kell lennie.

Szállás: 3 és 4 csillagos szállodák

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Repülővel, Autóbusszal

x Ázsia fénypontjai

Infóvonal

+36 1 322 0032
+36 70 469-9890

Nyitva tartás

H-P:10:00 - 18:00
SZ-V:ZÁRVA

A travelorigo.com munkatársai több mint 10 év online utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók kéréseit!

A travelorigo.com weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Travelorigo Hungary Kft. illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Travelorigo Hungary Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Ázsia fénypontjai

Ázsia fénypontjai

Malajzia, Kuala Lumpur

Útazonosító: 144262

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Ázsia fénypontjai

Ázsia fénypontjai

Malajzia, Kuala Lumpur

Útazonosító: 144262

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!